nie bukadar önyargılısınız ayak fetişistlerine?
Belki sizde haz duyacaksınız
Denediniz mi hiç ?
Belki sizde haz duyacaksınız
Denediniz mi hiç ?
Çünkü sapıklık yapıyorsunuz alenen. Mesaj kutusunda kaç tane var böyle, yok köleniz olayım yok ayak falan. Sanalda karşılaşıyor, tanışıyorsun; adam bahsi ayak muhabbetinden açıyor. Ayakların kaç numara? Bık bık bık. Edepsizsiniz. Senelerde cinsel yönelimi farklı olanlar nasıl sessiz kaldı, kendisini hissettirmedi. Çevrede kaç bin tane gay, eşcinsel insan var da haberi yok kimsenin. Siz ise sağda solda millete yalaklık, yalakalık, yamaklık yapma peşindesiniz. Resmen, psikolojik rahatsızlık.
İş, taciz boyutuna girdiği an, özgürlük hakkınız biter beyefendi.
Şu an bile yapıyor olduğun şey, kendi zevkini, beğenini, nefsini; başkalarına dayatmak.
Psikolojik rahatsızlık haricinde söylediklerinin biçoğuna katılıyorum.
Bütün yapılan taciz ve sapıklıkları da ayak fetişistlerine yüklemenize anlam veremedim ayrıca.
Yaklaşık 2 senedir buradayım ve bu konu hakkındaki ilk sorum bu
Kimseye yalakalık yapacak karakterde de bir insan değilim.
Ve ben insanların dışladığı böyle bir kişilkte olmaktan inanın ki gurur duyuyor değilim. Ama bu elimde olan birşey değil. Benim seçimim değil yani.
Kendimi bildim bileli böyleyim.
Şunu da belirtmek isterim 23 yaşındayım ve böyle bir yapıya sahip olduğumu ailem dahil hiç kimse bilmiyor.
Ve bilmeyecek de. Eşim bile..
şu an psikolojim bozuk değil ama böyle bir yapıya sahip olmamdan dolayı sevdiğim insandan sapık damgasını yersem bozulur psikolojim.
Ks'dede hiç kimseye bu konu hakkında mesaj atıp taciz etmedim.
Söylemek istediğim
Her insanı aynı kefeye koyup kafanızda bir önyargı oluşturmaktan vazgeçin..
Anlayan anladı.
Komiksin :)
Sen de fazla alıngan.
kemal sunalın ayaklarını koyuna yalattıklarından beri karşıyım buna. çok gıdıklıyor :D
Onu görmeyeydin deneyebilirmiydin yani :D
bilmem :D
İzledin mi hiç video?
hayıe teşekkürler izlemek istemiyorumda. eğer böyle bir erkeğe aşık olursam bunu o zaman düşünürüm. şu an bişeyler için karar vermem sevmem ya da sevmemem gerekmiyor
bir ayak fetişisini asla sevmem gibi bir sınıflandırmada bulunmuyorsun en azından.
Pekala teşekkürler
erkek arkadaşıma yalattım çok hoş
Ebesini camı :D
ebesininn camı ne :DSd bu arada ben başka bişey yalamayı daha çok svrmmmmmm :)))
Cevap
2Cevap
Yoo noo
Al sana
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar