Bu resimdeki sembol pentagram galiba iyi bir sey mi kotu bir sey mi Supernatural'da falan da geciyor.

"Pentagram genellikle Hristiyanlar tarafından satanizmle özdeşleştirilmiş olsa da iyi ya da kötü ile ilişkili kabul edilmez. Evrensel olarak birlik ve sonsuzluk anlamına gelir. Yukarı işaret vaziyette ise ruh toprağın üzerinde cosmos içerisinde "manevi dünyayı" işaret eder, diğer kaynaklarda ise, Beş Element, ayrıca Feng Şui Ruh (Akasha-Ether), Ateş, Hava, Su ve Topraktır. Ateş İradeyi, Hava Zekayı, Su Duyguları, Toprak ta madde alemini sembolize eder. Ayrıca Cadılar tarafından oldukça kutsal olan bu sembol 5 elementin birleşimini ve uyumunu göstermektedir"
vikiden açıp okumak bu kadar mı zor. Neyse sayende bir şey daha öğrenmiş oldum.
Benim arkadasim telefonun kabina yapmisti. Hoca cok kizmisti neden hatirlamiyorum. O kadar bliyorum
Pentagram türkçe manasıyla 5 köşeli yıldızdır. Bazı satanist grupların ve bir takım inançların sembolü olarakta geçer. Bence hiç te kötü bir şey değil.
Cevap
0Cevap
Bu yahudi sembolü davut yıldızı
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar