Annem takılıyor sadece..
Annem bana " Yaşın geçti, sen evde kaldın " dedi )= Soruya gelelim, bayanlarda ideal evlenme yaşı / yaş aralığı kaç olmalı?
Annem takılıyor sadece..
bunun mütevaziligi es gecti es kazara boktan olmaya basladi , gereği olmayarak lüzumsuz.
- Bo dotoy sonoromo bozmoyo boslodo omo yo.. -
soruna cevaben , evliligi zaman zaman düşünüp vazgeçiyorum erkek çocuğum olsun istiyorum adi sani hazir , dogdugun da nelet giydirecegim hayalleri herseyi paketledim hazir. sonra evlilik adina doğru insan olmadigimi düşünüyorum sorumluluk alamamam cabuk dagiliyor olmam sebebiyeti olabilir.
eski sevgilim senden anne olur bi' b*k olmaz demisti hâlen onun psikolojisinde kalmis da olabilirim , aman bilmiyorum sıkıldım.
Kızılımsı gelmiş..
Evet :/ <3
Arya hangi şıkkı sececeğime karar veremedim çok zor oldu bu 😄 sorunun cevabına gelince 23-25 iyi bence
Hangisi seçtin dogru soyle asd
Hiç birini secmedim canım eğer profildeki gibi 22 yasindaysan daha zamanin var ve öyle bir iki seneyle evde kalinmiyor 28 29 bir ihtimal 😃
20-26 aralığı ideal günümüzde. Fakat; peygamber efendimiz üç
Şeyde acele edin demiş, vakti giren namazı kılmakta-vefat etmiş birinin cenazesini kaldırmakta-yaşı gelmiş genci evermekte..
Bu söz gayet mantıklı ve hoş. Fakat günümüzde ki ideal yaş 20-25 olmuş. Keşke vaktimiz gelince evlensek hemen ( vakit: ergenliğe girmek.. )
annenın gozunde buyumussun.. bu ayrıntıyı ıhmal etmemelısın.. bu guzel bırsey senın ıcın.. senın sorumluluk sahıbı olabılecegıne ınanıyor demkki.. yalnız gunumuz sartları cok degıstı sen bugun evlensen emın ol erken derım.. kadın 25 erkek 30 undan once evlenmemeli bence..
Cevap
24Cevap
28-35 arası makul evlilik yaşı bu devirde zira ev bark araba para iş imkan gibi faktörler derken yaş gidiyor açıkcası fakat bu gibi elementler bir arada ise zaten hiç evlenmesende olur , Evde kalmazsın Arya ;) :)
isminden ötürü senle evlenmem ben neden mi el bebek gül bebek yetiş mişsindir hiç sıkıntı çekmemiş sindir yani yokluğu bilmiyorsundur seninle evlilik trilyonlarım varsa güzel olur
not: benimle dığılsın
Ya daha bu yaşlarda ne evde kalması diyorum acıkcasi
daha yaşınız kac
anneniz size takılmıştır
Babam evlen diye diretiyor ama kendisi 33 yasinda evlenmis. Ben de 30 ustu dusunuyorum. Şöyle 20 lik bir çıtır bulur evlenirim.
Kızlar icin 21-22-23-24-25
Erkekler icin 24- 25-26-27-hadi bide 28 diyim. :D
18 yaşına gelen her erkek ve kız evlenebilir, evlenmelidir.
Kendi ayaklari uzerinde durmaya basladigi zaman uygundur
22 yaşındasın ve evde kalmış diyorlarsa yorum yapmam.
Nerde yaşıyorsun her bölgenin kendine göre yaş olayı var bence kadın için İdeal 25 28 bence
seni alan olmaz da böyle gözünden yaşlar akarsa
ne gülerim beaaa
kadının evlenme yaşı 25 .
bir bayan icin 22 yasindan itibaren yani gercektende yasin gelmis artik :)
Annen haksız. 22 yaşında evlenen meraklıdır. Kısa ve öz.
üniversite okumuş bir kız kariyer yapmayacaksa en geç 25 inde evlenmeli bence. okumayan kızlar da en fazla 22 bence
O sesli harfleri kullanis tipinden daha evlenme yasinin gelmedigini anliyorum
Arya daha evlenmek için çok erken Arya
Bende oturup ağlayım bari :(
aklın varsa EVLENME!!!
https://www.youtube.com/watch?v=E8qpMJZvK8g
AL BAK BUNU İZLE!!!
Tüm sıklar seni evde bırakmak için tasarlanmiş = )
evde kalmadın arya,24-27 arası bayan için idealdir
Evde kaldin kizim bundan sonra sana lo lò
annene göre 18 miş :)
ilk isteyene versinler seni
Evde kalma bizde kal :)
28 ve üstü
40 yaşından sonra :D
22-25 Arası
23-28 bence :D
25 ideal
Annen hakli
25 sonrası.