Arkadaşlar bana iyi bir büyücü tavsiye edebilirmisiniz? Bakin cok önemli internette baktım bissürü varda ama cogu zaten dolandirici sizin tanıdığınız bir hoca var mi? Ve tabiki güvendiginiz... Biliyorum günah ve affedilmez birsey ama gercekten baska carem yok bu kadar caresiz olmasam zaten yapmazdim ne olur bana sacma cevaplar vermeyin cok önemli
Cevabın nedir?
+1 yılyap yap ulan Allah'a şirk koşmayı nekadar çok seviyor bu millet büyü yapmak en büyük günahlar arasındadır Allah'a şirk koşmaktır
(Büyücüye inanan kimse, Cennete giremez.) [İ. Hibban]
(Helake sürükleyen yedi şeyden biri büyüdür.) [Buhari]
(Müslüman büyü yapmaz. Allah saklasın, imanı gittikten sonra büyü tesir eder.) [c.3, m.41]
(İnsanı helâke sürükleyen şu yedi şeyden sakının:
1- Allah’a şirk koşmak,
2- Sihir yani büyü yapmak,
3- Katillik,
4- Faiz yemek,
5- Yetim malı yemek,
6- Cihadda savaştan kaçmak,
7- Evli ve namuslu bir kadına, zina etti diye iftira etmek.) [Buhari, Müslim]
şimdi ne Halin varsa gör, Allah islah etsin seni21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 7,4b cevap paylaştı. Güzel kardeşim. Müslümanmısın bilmiyorum.
İslamda "Büyü" yoktur normaldede yoktur.
Bahsi geçen şey.
İnsanlara sihir ( hoklabazlık yapıpı kandırmak ) günahtır kelamı.
Bazı yobazlarda bunu büyü olarak algıladı İslamda büyü yoktur.03 Yorumla
Başak+1 yılvardır bir peygambere ihsan edilmiş HZ süleyman diye biliyom
Oğlak+1 yılkardeş onlar cinlerle yapılan şeylerdir tehlikelidir büyüden kasıt budur birde nazar vardır nazarla zarar verilir ve cinlerle zarar verilir bununda bedeli büyüktür yoksa iki üç parça şeyi karıştırararak birilerine zarar veremezsin kurbağa bacağı falan :D iş cinlerde ya da nazarda Hz. Süleymanda ise cinler Hz. Süleymana hizmet etmekle emrolundular büyü işi değil bu yani
- Astroloji & Burçlar konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka çarem yok diye bir şey yoktur. beki içinden çıkılmayacak bir durum olarak görüyorsun şu an içindeki durumu ama ne olursa olsun ucunda ölüm dahi olsa büyü gibi lanetlenmiş bir yolu seçersen her ne için yaptırmayı istiyorsan iste her şey daha kötü olacak bunu bil ve bu dünyadaki boş işler yüzünden ahiretini mahvetme, Allah'ın yasakladığı bir şeyi dünyevi bir şey için çiğneme. yapma , etme.. sakın !.
şeytanın içinden "yap yap, başka çaren yok" diye verdiği vesveseleri dinleme.
Allah'a sığın dua et, tek çare Allah'tandır unutma.. sen cinleri kullanarak büyü yapanlardan mı umut beklemelisin yoksa onları ve her şeyi yaratan Allah (c. c) den mi , bir düşün?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç uğraşma değmez. ćünkü çok yakın arkadaşım çok iyi birine gitti adamın tutturmadığı büyü yok ama bununki tutmadı. Allah izin vermediği sürece olmaz başkalarının günahına girmeyin
127 Yorumla
Soran+1 yılHangi hoca?
Cevap sahibi+1 yılUrfada. adam buğdayı bile kuranı tersten okuyup oynatıyormuş ama çok para istiyormuş. yapmış ama tutmamış
Soran+1 yılTövbe tövbe
Cevap sahibi+1 yılGerçek ama arkadaşım şahit olmus bizzat
Soran+1 yılBirsey sorcam bedirhan hoca diye biri var internette baktim biraz cogu insan cok tafsiye ediyor onu sen hic duydunmu öyle birini
Cevap sahibi+1 yılYok hiç duymadım ama nete güven olmaz 1000lerce hesap açar memnun olduğunu yazar sitesine
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılNe için yaptıracaktın?
Soran+1 yılBirini ikna etmek icin yani kötü birsey icin degil asik felan ettirmek gibi seyler degil
Cevap sahibi+1 yılne konuda ikna açabilir misin?
Büyüye başvurmamalışın bu yüzden
Soran+1 yılBir anneyi ikna etmek. Birilerin evlenmesine karsi mesela razi olması icin iste
Cevap sahibi+1 yılHah bak işte arkadaşım da kız arkadaşıypa evlenmek istiyor ama babası hep karşı çıkıyor, adam kızı nedense bir türlü istemiyor. o da babası karşı çıkmasın diye parayı toplayıp o büyü yapan adama gidiyor. büyü ters tepip babası başkasıyla evlenmek istiyor çocuğun annesini boşayıp. sonra büyüyü bozduruyor da kurtuluyorlar işte. peki neden karşı sebebini söyledi mi annen?
Soran+1 yılKültürler felan farkli
Cevap sahibi+1 yılNe gibi farklılık biraz daha açabilir misin?
Soran+1 yılBen aleviyim o sünni onun annesi alevi biri bizim kültüre ayak uyduramaz diyor ama biz birbimizi cok seviyoruz
Cevap sahibi+1 yılAnamm sen de bizdensin.
doğru bayağı sıkıntı çekersin. bilemedim ne diyeceğimi. erkek arkadaşın konuşuyor mu anneyle hiç bu konuyu?
Evlensen ailesiyle aynı evde mi kalacaksınız?
Soran+1 yılCok konustu annesi yok diyor baska birsey demiyor napcagimizi sasirdik artik ya :(
Cevap sahibi+1 yılÇocuk sıkıntı yapmıyor o zaman kültürü. peki evlenseniz onun ailesiyle mi yasayacaksınız?
Soran+1 yılEvet ama sadece bir süreliğine ev almak istiyorsuzda ya kadin beni istemiyor budur problem evlenemiyoruz
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum anladım ama acaba aynı evde kalacaksınızda ondan mı bu kadar şey yaptı dedim de öyle değilmiş malesef... Allah yardımcınız olsun. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. zor yaşadığınız durum
Soran+1 yılAmin canım ya
Başak+1 yıladamın adı nedır adres var mı yaptırmak degil de bozdurmak için lazım
Koç+1 yılHocanin telefonunu bulurmusun durumum cok acil
Koç+1 yılKim ismi ne
Oğlak+1 yılYardımcı olurmusun bana
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
37Cevap
+1 yılkaş yapayım derken göz çıkarma evet günah evet bunun ne burada nede ahirette yeri yok ama sana şiddetle söylüyorum bak dikkate al bu dediğimi işim görülsün derken şuanki rahatından olursun o işler çok sakat sana bir musallat oldular mı haayatın kayar ve ben yüzde doksanında bunu gördüm işlediğin affedilmez günahıda yanında cabası kalır yapma bak sakııın :/
00 YorumlaÇAresiz dert olmaz. İnsanlar neler yaşıyor dert edindiğin şeyi oturup bidaha duşunmelisin bu günah değer mi diye. Kaldıki ben buyudur hocadır bu tarz şeylere inanmıyorum. Hepsi yalan dolan paran boşa gidecek bundan medet umduğun için gunahıda cabası. İnsanın başına ne geleceği belli olmaz beş Dakka sonra nefes alacağını bilmiyorsun buna değmez.
00 YorumlaPeygamber Efendimiz Buyuruyor:
"Büyü yapan kişi küfre girmiştir."
"Muhabet için efsun yapma, ipliğe okuma, büyü yapmak şirktir."
"Büyücüye, müneccime, gaibden haber veren kimseye inanan kişi Kur'an-ı inkar etmiştir."10 Yorumla- 30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana önerebileceğim 5 Büyücü var.
İçlerinde en kudretli olan Ak Büyücü yani SARUMAN...
İkide Mavi Büyücü var. Ne yazık ki isimlerini hatırlamıyorum.
4. Büyücü Gri Gandalf bilge bir kişiliğe sahip.
5. Olarak ta Boz Radagast'ı öneririm sana kendi çapında çok büyük bir büyücü :D
Seç beğen al :D :D30 Yorumla
+1 yılne oldu canım bir ara bende takılmıştım ama okudukça vazgeçtim sana tavsiyem "gizli mabet " diye bir site var orada sorabilirsin ya da aradığını bulabilirsin :)
08 Yorumla
Soran+1 yılYa zor durumdayim bu kadar caresiz olmasam yapmazdim herhalde sen biliyormusunki yani duydugun biri var mı güvenilir
Terazi+1 yılvalla canım ben isim olaarak araştırmadım lakin büyü ile ilgili araştırmalar yaptım dediğim gibi "gizlimabet" diye bir site var işine yarayabilir
Soran+1 yıltamam yinede cok sagol
Terazi+1 yılherkesde yapma etme demiş :D yardımcı olacak olanlar gelsin yani sevmiyorum bu sitenin bu görüşlerini :/
Soran+1 yılAynen ya bende keyfimden yapmıyorum herhalde ne icin yapacağımı bile bilmiyorlar ne durumda olduğumu bile.. herkez günah diyorda biliyoruz herhalde ne kadar affedilmez birsey oldugunu :(
Boğa+1 yıl@Ömsur siz bulabildiniz mi
Başak1 yılEvet anca insanlara akıl veriyolar nasihat veriyolar soru cevaplamak yerine 😂
+1 yılMesaj at tüküreyimde kendine gel :D
l*n yıl oldu 2015 yaş olarak değil akıl olarak büyüsek hani? :D10 Yorumla
+1 yılsöylemeyin demişsin ama söylemedende geçemicez herşey Allah ın elinde dua da senin elindeyken ne uğraşıyorsunki boş işlerle
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılHarry Potter'a iyi diyolar. Ben gitmedim ama gidenler memnun.
10 Yorumla
+1 yılBüyü ile uğraşanın sonu hüsrandır.
https://i.hizliresim.com/LaOBz0.gif10 Yorumla
+1 yılVar benim tanıdığım. Ben yaptırdım sonuç aldım ne için lazım durumun ne?
09 Yorumla
Koç+1 yılBanada lüften
Kova+1 yılbana da soyler misin
Kova+1 yılBana da yardimci olur musunuz
Boğa+1 yılYardımcı olur musun
Aslan+1 yıl@Nurgülkalla @güloşşi @amineç @cidemtepe06 @Middleages @zara0101 @Melikeenene @aysedkya buldunuzmu
Sebebi her ne olursa olsun büyüye bulaşma dünya hayatı için ahiretini yakarsın...
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hastanelerin psikiyatri servisi var orda büyücülük öğrenebilirsin :))))
00 Yorumla
+1 yılyapma bu sekılde elde edecegın herneyse o gercek olmayacak
00 Yorumlakardeşim saçma cevap verme demişsin sen saçmalamışsın abdest al iki rekat namaz kıl Allaha yalvar ne büyücüsü ya nası bir millet oldunuz ya cindenmi yardım dilenecen mk
00 Yorumla
+1 yılBüyü ile ugrasmayin cennetin kapisindan iceri giremezsin affedilmez birsey. Bende böyle seylerle ugrasan kisiler var mı diyordum varmis allah islah etsin
00 Yorumla
+1 yılafyonkarahisar esentepe ataköy mezarlıgı karşı aralığı cinci ahmet hoca var
09 Yorumla
Soran+1 yılKardesim almanyada yasiyorum orlari nerden bilim ben
Aslan+1 yılalmanyadaki buyucuyu nerden bıleyım ben bıldıgımı soyledım
Soran+1 yılBen internet üzeri ulasabilecegim birini arıyorum
Kova+1 yılNumarası var mı acaba
Koç+1 yılNummarasi var mi
Yay+1 yıl@Nurgülkalla bulabildinizmii?
Koç+1 yılBuldunuzmu
Koç+1 yılBuyu yapiyormu
Boğa+1 yıl@xpendiables merhaba size mesaj atamıyorum bana mesaj atabilir misiniz rica etsem
+1 yılBildigi halde affı olmaz diyorsun kendı kendını dinden cıkartırcaksın yanlıs yapıyorsun
00 YorumlaZaten sana tavsiye edende yancak. Millet senin icin neden yansin
00 YorumlaSorun ne derdin ahiretini mahvetmeye değer mi dünyanıda mahveder biliyor musun
00 YorumlaBaska caren mi yok dua etmek varken buyuye mi basvuruyorsun dua et DUA!!
20 YorumlaGeceleyin ey merlin ordaysan bana yardım et de geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuyuculer cinlerden yapiyor direk kendin cin cagır
Ve cehenneme git istersen00 YorumlaBüyüyle uğraşmayın, bir de günah olduğunu bile bile çaresizim diyorsan.
00 Yorumla
+1 yılcehenneme gidersin bak söyleyim :) büyü insanı bitirir.
00 Yorumla
+1 yılbüyü haram boşver böyle şeyleri hem ne o kadar derdin var ki
10 Yorumla
+1 yılHer büyücünün iyi olduğu farklı bir büyü vardır sana ne lazım
04 Yorumla
İkizler+1 yılGizlisin nasıl mesaj atayim
İkizler+1 yılBüyücü ben değilim :D
Kova+1 yılBana da yardumci olur musunuz
Büyü ile ilgili bilgi almak isteyenlere herzaman kapım açık
06 Yorumla
Başak1 yılBana da yardımcı olur musun
İkizler1 yıl@Alyaass321 konu nedir
Başak1 yılSevdiğim kişiyle ayrıyım konuşsak etsek bile soğuk oluyor aramız
İkizler1 yıl@Alyaass321 neden ayrıldınuz
Başak1 yılBen onun ilgisizliğinden dolayı ayrıldım
İkizler1 yıl@Alyaass321 umarım barışırsınız
derdi veren Allah dermanda verir senn derdin ne
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgandalf ı boşver :angelina jolie yi yapamadı bana okadar para dökmüştüm. haram olsun
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılInaniyormuusun sacmalama
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanıyorum vallah
Gizli Üye(18-24)+1 yılBitane büyücü var zamanında ben bağlama büyüsü yapmıştım
11 Yorumla
Başak1 yılKim acaba sonuç aldınız mı bana yardımcı olur musunuz
+1 yılyaptıracağın büyünün ne konuda olduğuna bağlı?
03 Yorumla
Soran+1 yılBirini ikna etmek. Ama kötü birsey icin degil
Allah yardımcın olsun bu işe değil sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğu kendine mi aşık ettirceksin amaç bu mu yani
02 Yorumla
Soran+1 yılNe asik ettirmesi bacim kimseyi kendime zorla asik etirmem baska birsey icin
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama yapacağın pek de farklı değil ha aşık ettirmişsin ha da farklı bu amaç için.. Allah bu durumlara düşürmesin ne diyim..
Allah affetsin. Büyücü var mı ki
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvra kadavra hokus bokus okuss ford fokus :D ;)
00 Yorumla
+1 yılhermoni vardı akıllı kızdı vala
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. supernaturel i izle orda yapıyorlar
00 YorumlaHocalarda buyucu haklisin
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılvar ama soylemem napacan sen hocayi
06 Yorumla
Soran+1 yılSöylermisin lütfen
Kova+1 yılBana da yardimci olur musunuz
Koç+1 yılBana yardim edebilirmisiniz
Koç+1 yılLutfen yardimedermisin
+1 yılbüyü yapanda yaptıranda lanetlenmiştir..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe amaçla yapçan ona göre yazalim
02 Yorumla
Soran+1 yılBirini birsey icin ikna etmek
Kova+1 yılMerhaba... bana da yardimci olur musunuz
Merhaba buldunuz mu acaba?
00 YorumlaBüyücü bulan var mı Banada önerin lütfen
01 Yorumla
+1 yılÇok günah
00 Yorumla
+1 yılBen yardimci olucaktim kalditmissin
01 Yorumla
Başak1 yılBana olur musun lütfen
Gizli Üye(25-29)+1 yılsöle bacım derdin ne
015 Yorumla
Soran+1 yılSadece birini ikna etmek icin kötü birsey icin değil
Cevap sahibi+1 yılne için ikna etcen peki
Soran+1 yılSevgilimin ailesi
Cevap sahibi+1 yılhee kız büyüye ne gerek var hergün saat 01:00-01:45 arası veya 10:33-11:46 arası veya 19:08-20:21 arası 100 ya da 1000 defa ''ya camii ya vedüd'' esmasını çek.. faydasını görürsün :) Rabbim sizi kavusturur inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılsakın buyu yapma bak Rabbimin esmasını çek ya vedüd esması sevdiğini sana bağlar yani seni sevmesini sağlar ya camii esması da kavuşmanızı sağlar.. bu ikisini ayırmadan YA CAMİİ YA VEDÜD şeklinde ya da YA VEDÜD YA CAMİİ diye çek dediğim zmnlarda
Başak+1 yılyaa peki sınav kazanmak içinde çekebileceğim esma zikirleri var mı?
Cevap sahibi+1 yılarkadaş bende o yuzden Rabbimin esmasını önerdim çeker inşallah
Soran+1 yılBana biraz yardimci olurmusun? Ya cami esmasini günde kac kere okuicam
Cevap sahibi+1 yılgoogle dan bak canım zihni kuvvetlendirmek için esmaül hüsnayı araştır günde kaç tane çekmen lazım, hangi saatlerde çekmen lazım yazıyo nette... ama o saatlerin dışında çekmeyin sakın ha.. ters tepme ihtimali varmış..
Cevap sahibi+1 yılcanım yazdım öncekileri göster e tıkla..
Soran+1 yılOf yauw :( bisürü dilek duasi var ama ben anlamıyorum türkçeyede çevirecek kimse yok
Başak+1 yılzihni kuvvetlendirmek için o saatlerin dışında çekince cidden ters mi teper :/ ne gibi mesela :( ?
Cevap sahibi+1 yılyaaa ben herşeyi yazdım işte yazıma bakın
Merlin var ona git
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılGandalf
20 Yorumla
+1 yılAptal mısın?
11 Yorumla
Soran+1 yılHe aptalim.
buyuk gunah
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsakın bulaşma
00 Yorumla Okuspokus
00 Yorumlaizmirde var
03 Yorumla
Koç+1 yılKim
- Astroloji & Burçlar konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılne için lazım
024 Yorumla
Soran+1 yılBirini ikna etmek
Aslan+1 yılBeni karşılaştırın ikna ediyim sorun değil
Soran+1 yılHe tabi
Aslan+1 yılNe için ikna edicen
Soran+1 yılBosver ya of
Aslan+1 yılSen baştan kaybetmişşn
Soran+1 yılDaha kaybetmedim kaybetmicemde
Aslan+1 yılBuyucu arıyorsun ya ! Bu mağlubiyetin işareti
Soran+1 yılBirsey bilmiyorsun abicim
Aslan+1 yılAbisi buyu yaptırmak en baştaki yanlış! İkna edeceğin kişiyi benle konuştur buyuden faydalı olurum
Soran+1 yılyaw bir anneyi nasil ikna edeceksin? Iki kisi evlenmek istiyor anne hayir diyor razi degil
Aslan+1 yılNeden izin vermiyor? Sevgilin kotu birimi yoksa yaştan falanmı
Soran+1 yılKültürler farkli felan
Aslan+1 yılÇokmu seviyorsun emin misin omurluk olduğuna
Soran+1 yılEvet hemde cok eminim emin olmasam böyle seylerle ugrasmazdim
Aslan+1 yılArkadaşın varmı? Ailenin bilmediği bir arkadaş okul arkadaşın olabilir
Soran+1 yılHayir yani vardi ama herkezle baglantimi kestim kimsem yok
Aslan+1 yılOnlardan birine gidebilirsen git kimseye haber vermeden git değerini anlar
Soran+1 yılGidemem ya
Aslan+1 yılNeden? Sevdiğinin parası varsa kıyın nikahı çıkın karşısına o zaman
Soran+1 yılInsan ailesini öyle basip gecemiyor ama
Aslan+1 yılYa doğru bildiğini yapıcan ya da izin alıcan ama buyu olmaz sana döner sen ikna olursun sevdalından olursun
Soran+1 yılOof :(
Aslan+1 yılOf deme bu yol çileli ama güzel bir yol ikinizde sınav versiyonunuz hile yapmayın kopya çekebilirsiniz
Astroloji & Burçlar konusunda 25,7b cevap paylaştı. Boşver
00 YorumlaBabada lazım
00 YorumlaBuldunuzmu
00 YorumlaUlaş Kardesim
01 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!