118den bulmuşlar numaramı. Isim benzerliğinden dolayı aranmışım. Söyledikleri anne baba adi ile benimkiler uyuşmadı.
Yani isim benzerliğinden dolayı Yanlışlıkla aranmışım. Hukuk büroları Dediğiniz gibi Bulduğu her numarayı arıyorlar.
ararlar arkadasım gecen günde bizim evi aradılar turkcell beni borcumdan dolayı mahkemeye veriyormus ama ben turkcell kullanmıyorum dedim sonra adresi kontrol ettiler sakaryadaymıs arkadas alırken sabit numara olarak bizim evin numarasını vermişler :)
Anladım. Genelde borç için mi ararlar. Kötü birşey olmasında korkarım hukuki işlerden :)
Bir yerden bir para gelecekti evet :)
Değilim :) birde şöyle bir sorun var hat babama kayıtlı. Babama bilgi versem mi arayıp görüşsün?
Benle ilgili bir sorun varsada babam öğrensin istemem. Hat benim değil ama benimle ilgili sorunu bu hat üzerinden bulabilirlermi?
Miras yalan oldu. :)
118den bulmuşlar numaramı. Isim benzerliğinden dolayı aranmışım. Söyledikleri anne baba adi ile benimkiler uyuşmadı.
Sağol abi :)
Adına kayıtlı bir abonelik var mı? Ödemediğin fatura vs.
Var kredi Kartı falan ama borcum falan yok yani
Inşallah Öyledir. Genelde borç için mi ararlar?
Yanlışlık olmuştur. Hukuk bürosundan herkes aranıyor. İcralık olay vardır. Borçluya ulaşamadıklarından buldukları numarayı arıyorlardır.
İçimi rahatlattın:) önemli birşeyse bir daha ararlar o zaman?
Seninle ilgili değilmiş ki bir daha neden arasın lar.
Bilmiyorum ki benimle ilgili mi değil mi? Aradım numaramı bıraktım bakıp döneriz dediler.
Hımm anladım. İlginiz varsa ararlar tekrar.
Cevap
1Cevap
Yalnislik ile olmuştur
İnşallah :)
Nedenini de sorsaydin bari
Sordum da seni kim aramış bilmiyoruz öğrenince döneriz dediler
Korkutma :) inşallah yanlışlıkladır
Allah allah
bilmem neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar