Arkadaşlar kargı kamışı ülkenizde bol miktarda var. İçindeki DMT yi ayrıştırmak için taze iken iki saat kadar kaynatmanız gerek. Ayrıca akasya da kullanmalısınız. Fakat karaciğer ve bağırsakların bunum emilime izin vermez. O yüzden inhibitör olarak üzerlik otu ve tohumu ile kullanılmalı. Üzerlik kullanmanında birtakım yan etkileri var. Mutlaka ve mutlaka diyet yapmalısınız. Kullanılmaması gerek baazı gıdalar var. Normalde bağışıklık sisteminiz kolayca bunları suzerken üzerlik kullandığınızda tamamen savunmasız hale gelirsiniz. Bilinçsizce yapılınca kalıcı etkiler ve ölüme kadar giden sonuçları olabilir. Üzerlik ve akasyayı aktarlardan bulabilirsiniz. Kargı kamışı tüm dere ve göl kenarlarında vardır. Bu bir kafa bulma değil ruhsal arınma ritüelidir. Mutlak tekilliğe giden yol. 5 ya da 10 dk süresince evrendeki herşey olacaksınız. Bu süre size bir kaç 1000 yıl gibi gelecek. Geri gelmek istemeyeceksiniz ama bu mümkün değil. Döndüğünüzde ise bulantı kusma gibi dışardan hoş görünmeyen yan etkileri olacak. Diyete mutlaka ve mutlaka 2 hafta daha devam etmelisiniz. Birdaha hiçbir zaman eski kişi olmayacaksınız. Geçmişte size önemli gelen birçok şeyi artık önemsiz bulacaksınız.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaçırdık 300 lirayü
020 Yorumla- +1 yıl
Uzay gemisi mi yapiyosun
- +1 yıl
Benide alirmisin
- +1 yıl
😙😙😙😙
- +1 yıl
Kargı kamışı benim oturduğum yerde çok üzerlik otuda ama nasıl kullanacağını paylaşırsan farkındalığımız artar bunları biraraya getirip hazırlanışını paylaşırsan seviniriz
- +1 yıl
@Gokselgokce Harikasın..
- +1 yıl
Seninle görüş men lazim poiine acil dmt hakkında bazı sıkıntılar oldu yardımın lazim lütfen?
- +1 yıl
Bana DMt hakkında bilgi ver herşeyi buldum kullanmak için yardım et
- +1 yıl
Deneyen var mi ben merak ettim ben kullaniyorum 1 haftadir
- +1 yıl
Ulassana bana bir ayahuasca hakkinda
- +1 yıl
@Gokselgokce seni ekledim benimle iletişime geçer misin
- +1 yıl
@Firtina_55 neler yaşadın etkisi oldu mu
- +1 yıl
@Madamwalery eklermisinin benide
- +1 yıl
@Boşbelesdahi sen ne biliyosun ki bu konuda
- +1 yıl
@Madamwalery cogu seyi biliyorum ama eksikler var bilgilerimizi paylasalim beraber
- +1 yıl
@Madamwalery ulas bir bana
Kargı kamışı ve üzerlik otu var elimde tarifini bilen yardımcı olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılNe olduğunu bile şimdi öğrendim :)
08 Yorumla- +1 yıl
Hayır ne işe yarıyor?
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
DMT
Mesnevi'de de bolca geçen ney'in yapımında kullanılan bir kamıştır (genelde çoğu yerde "dinle neyden" diye başlar mevlana). ayrıca yazılı tarihte pek geçmeyen bir bilgiye göre mevlana üzerlik tohumu kullanmakta. Üzerliğin etkisi ise serotonini parçalayan monoamin oksidaz enzimini engellemesi. Böylelikle serotoninin parçalanması durdurulurken, dmt sentezi (dimetiltriptamin) uyarılıyor ve kişi trans haline geçiyor.
Yani kısaca DMT için. - +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Aradığın kargı kamışı yaş olmalı ki özsuyunu saatlerce kaynatarak çıkartabilirsin, anladığım kadarı ile DMT deneyimi yaşamayı amaçlıyorsun bu yüzden sanırım üzerlik tohumuda arayacaksın, mevlananın yöntemini uygulayacaksın. Melatonin adlı bir kimyasal daha vardır beynimizde üretilen, melatonin ve dmt etkisi saf dmt den daha farklıdır sevgili dostum. Bulmuşsun ama yinede söyliyeyim sana, dere kenarları akarsu kenarlarında bolca bulunmakta yaş haline ihtiyacın var...
Bu deneyime girmeden önce yeterince arınmış olduğundan emin ol ki gerçekten tekliğe birliğe gitmeyi hedefliyor isen. DMT keyif için değildir...
Kristalize formuna döndürebilirsen hızlı ve şok etkisini yaşayabilirsin, ENTER THE VOID yani. Kendini yeterince teslim etmez isen aşırı korku ve panik halinde, beynin selebral korteksini kapatacak ardından hipofize bedenin artık yaşayamayacağını söyleyecek ve maximum doğal miktar salgılanarak bedeninin beyin ölümü gerçekleştirilecektir. Dikkatli ol36 Yorumla- +1 yıl
Bizede yardımcı olurmusun burak
- +1 yıl
mustafapak61@gmail. com
- Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılBen sana direk sıvı olarak veriyim o aradığın bileşeni sadece caydanlıga koyup biraz ısıt ilk seferin benden olsun ücretsiz diğer part'lar ücretli olur sadece benimkinin tadını ve vizyonunu denemen için ilk seferine ücret bile almam ;)
730 Yorumla- +1 yıl
mesaj atın direk tarifi vereyim çok basit malzemeleri bulabileceğiniz yerleri ve kaynatma süresini
- +1 yıl
İnternetteki gibi karısık be sacma değil benim tarif basit
- +1 yıl
@SilentAngell
lütfen mail attarmisin site engelinden mesaj atamıyorum.
sevketkaymaz06@gmail. com - +1 yıl
Hocam bada da temiin etmede yardımcı olabilir misin
yusuf_taner@yahoo. com
Şimdiden teşekkürler
Mailden görüşelim. - +1 yıl
merhaba biz arkadaslarla arastirdik ve bunu deneyimlemek istiyoruz. lutfen email yoluyla iletisime gecer misin? eray. erayozturk@gmail. com
- +1 yıl
merhaba, çok uzun zamandır bunu arıyorum. bir türlü denk gelmedi Yardımcı olabilir misin?
- +1 yıl
Tamam kardeşim önce bir deneyelim ikincisini de ücretle alırız da seninle nasıl irtibat kuracağız?
- +1 yıl
Ulaşır mısın kardeşim site mesaj atmaya engel oluyo bozdag0912@gmail. com
- +1 yıl
Ben Almak İstiyorum Nasıl Yardımcı Olursunuz
- +1 yıl
Bende istiyorum ücret neyse veririm instagram oguz.5241
- +1 yıl
bana ulaşabilir misiniz?
+1 yılBen de arıyordum kargı kamışını ve annem memlekette var oğlum dedi şu an memleketimdeyim istanbula geri dönüş yapıcam bu hafta içinde isteyen olursa ücretsiz şekil de veririm arkadaşlar boşuna para vermeyin kimselere isteyenler instagramdan ulaşsın muratakkaya65 instagram adım da
14 Yorumla- +1 yıl
Bende istiyorum lütfen lazım nerden bulurum bilemiyorum
- +1 yıl
@Madamwalery. Buldunuzmu kamişi
- +1 yıl
lazimsa tanasi iki liradan gondere bilirim birbağı 30 lira
dmt istediğine göre epipiz bezi hakkında bir takım bilgilere sahipsin demektir kargı otunun suyunu kaynatıp çıkarttıktan sonra bir bardak suya 1 çay kaşığı ve 2. gün 2 tatlı kaığı katarak demle bununla beraber metitasyon astral seyahat gibi konuları araştır ve hergün bunların egzersizleri yap 1 haftanın sonunda istediğine ulaşacaksın ancak nu konular hakkında yeterli bilgiye sahip olmalısın üzerlik tohumunun toksit etkileri vardır ve fazla kullanılması tehlikeli olabilir
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılBana da risin lazım, yunanistan dağlarında yetişen bir bitkinin tohumlarından elde ediliyor, bilene vallaha 1000 lira bayılırım. Not: ciddiyim.
Cevabım: Kamış neyin bilmem ben.02 Yorumla
+1 yılAyahuasca seklinde veya malzemeleri olarak temin edebilecek, yardimci olabilecek kimse var ise lütfen benimle irtibata gecsin. Kocaeli tarafinda ikamet ediyorum 200km capindan gerekirse bizzat gelir teslim alirim. O sekil yani :-)
biryusufibrahim@gmail. com01 Yorumla- +1 yıl
Bulabildin mi
+1 yılhey beni hatırladın mı?
chelsea ben
chelsea-caramel
o zamanlar kullanıcı adım başka bir şeyde olabilir hatırlamıyorum
ONeydiGııız falan da olabilir
eğer bunu görüyorsan bana mesaj at00 Yorumla
+1 yılKargı kamışının yanına yem kanyaşı veya akasya, mimoza vs. karışım lazım, ayrıca inhibitör de... ;) İnhibitörü ve karışımı kullanmayı bilmekte lazım tabii... Hepsinden önce bütün bu malzemeleri temin edip, hazırlayabilmek lazım. Çook 300 döner burda :))
04 Yorumla- +1 yıl
Bulamayan veya bulupta beceremeyen varsa yorum zıplatsın :) Hatta sonuca ulaştım diyen varsa (ki sanmıyorum, çünkü bu konuda çoğu insan işi bitki çayı hazırlayıp içmekle karıştırıyor) o da yorum yazsın, geride kalanlara tecrübe olur ;)
- +1 yıl
Nasıl
dimeltriptaminli bitkinin gramajini iyi ayarlamalisin yoksa donusu olmayan sorunlar baş gösterebilir. hele ki Yol'da olmayan kişilerin shaman olmadan bu çayı icmemeleri tavsiye edilmektedir. kargı kamisindan öte dmt bulunduran chakruna bitkisini de kolaylıkla bulabilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu dediğiniz bitki nerden bulunur ki
+1 yılkarataşta vardı bir keresinde bunlardan babam bahsetmişti bana
06 Yorumla- +1 yıl
ee napim :D kargoyla yolliyim :D
- +1 yıl
kırıp yollayabilirim ama :D
- +1 yıl
niye l*n :D
+1 yılilk okuduğumda aklıma cok farklı bir şey geldi aman tanrım dedim olayla ilgili bilgim yok renk için burdayım :)
03 Yorumla- +1 yıl
senin sinir köpege selam gidiyorum
+1 yılBende arıyorum nerden buldun birde çayı denedin mi başarılımı?
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sende bir bağımlı tipi var Ömerli ye git bir dolaş
07 Yorumla- +1 yıl
bizim burada cok adanada sen kaç bağ istedigini söyle
+1 yılArkadaslae ben eczanede calısıyorum champix sigara birakma ilacini duymussunuzdur bu ilacı kullanan insanlarda soyle bir yan etkisi oluyor ruya gorme ve ruyalar okadar netki acaba icinde onunda pisisik bir etkisi var mı
00 Yorumla
+1 yılHala arayan kisilere yardimci olabilirim bana whatsapptan ulasabilirsiniz ben 1 haftadir kullaniyorum ve benim acimdan muthiş bir deneyim oluyor bana ulasmak isteyenler sadece whatsapptan iletisime gecin 05519688005
01 Yorumla- +1 yıl
Ay merak ediyorum neler yaşadın ya
Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. bir çiçekçiye git onlarda var. bir dönem çiçekçi de çalışmıştım oradan biliyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Çiçekçide olan ne bunlar arasında
- +1 yıl
@Madamwalery kargı kamışı
- +1 yıl
Hadi ya teşekkür ederim
- +1 yıl
@Madamwalery rica ederim
İstanbul'da nerden bulabilirim yardımcı olabilecek varsa ulaşım bilgisi verebilirmi eposta vs
09 Yorumla- +1 yıl
İstanbul da ikamet edenler Avrupa yakasında temin ederim hemde istemediğiniz kadar
- +1 yıl
@Gokselgokce yaş olarak lazım sanırım
- +1 yıl
@Gokselgokce özelden görüşelim, email?
- +1 yıl
@Gokselgokce biz de istiyoruz ulasabilir misin mail ile eray. erayozturk@gmail. com
- +1 yıl
@Empyrium9 ve diğer ilgilenen herkese link vericem ama lütfen linkteki uyarıları çok dikkate alsınlar iyice anlamadan denemeyin kamışa da gerek yok. Mailde atmanıza gerek yok üzerlik tohumu tek başına iş görür ricam lütfen çok dikkatli oku, anla en son uygulama yap.. Link;
parapsikoloji. net/uzerlik-tohumu-kullanimi-ve-dmt-etkisi/amp/
Herşeyin aşırısının zararlı olduğunu her zaman aklınızın bir köşesinde dursun bir dost tavsiyesi. Yardımcı olabildiysek ne mutlu.. - +1 yıl
@Gokselgokce bana ulaşır mısınız lütfen enajibuke@gmail. com
- +1 yıl
@Gokselgokce bana ulasabılırmısınız rica etsem?
- +1 yıl
@Gokselgokce bana da ulaşır mısınız assasinefe@hotmail. com
+1 yılantalyaya gel bizim evin baya alt tarafında dere kenarında dolu
05 Yorumla- +1 yıl
yerini bilene dedin sen dedin bende bildigim yeri söyledim 10/06dan sonra ödemeli gönderirim 300 tl de sana kalır
- +1 yıl
İstanbul'da var mı bilmiyorum gerçekten o tarihden sonra sana söz bedavadan
- +1 yıl
adresini nasıl vericen özelden yaz ev verme bir işyeri de olabilir
+1 yılgel la bızım derenın kenardında bı dunya var topla :D
017 Yorumla- +1 yıl
hee nabıcan ucurtmamı? :D
- +1 yıl
ahhh canım :) yapıp göndereyım sana.
- +1 yıl
çocukken cok.
- +1 yıl
Cocuklugumuz ucurtmayla gecti can :)
- +1 yıl
Haaa onuda yapariz :D
- +1 yıl
face e bak
- +1 yıl
Ben sana Kargı temin edicem ama formülünü yapılışını falan bana da öğret transa tek başına geçmeyin diyolar birbirimize yardımcı olalım bu konuda
- +1 yıl
Arkadaşlar ilginiz içi teşekkür ediyorum fakat ben kargı kamışı tedarik ediyorum emin olanlar ve gerçeten isteyenler mail göndersin tereddüt eden laf kalabalığı yapacak olanlar mail atmasın lütfen gerçekten bilenler ve isteyenler bana mail atsın laf kalabalığı istemiyorum gereksiz mail de istemiyorum sadece alacak olanlar atsın... İstanbul'da aynı gün elden teslim diğer illere ertesi gün kargoyla teslim edilir.. "gokselgokceturkey@gmail. com" Görüşmek üzere...
- +1 yıl
@Gokselgokce e posta adresin geçersiz diyo kardeşim. nasıl görüşeceğiz?
- +1 yıl
@Gokselgokce. Tamam ben istiyorum bana dönüş yaparmısın lütfen yasardemir1985@hotmail. com
- +1 yıl
@Gokselgokce Hocam bana ulaşır mısınız lütfen instagram adım furkan. orkun
@Poiine Kargı kamışı araken kendimi burada buldum. Konu ile ilgili acil yardimina ihtiyacim var. Özel mesaj atabilirsen çok memnun olurum. Tesekkurler, sevgiler..
00 YorumlaMerhaba bulabildiniz mi acaba nasıl yaptınız konuşmak isterim lütfen bana ulaşır mısınız instagram adım furkan. orkun lütfen olumlu veya olumsuz dönüş yapın teşekkürler
00 Yorumla
+1 yılaradığın şey bende var hatta tahminim doğru ise yapmak istediğin şeyi ben yapıyorum bilgileri bende var bana ulaş
15 Yorumla- +1 yıl
Neler yapıyosun mesela benim de ilgim var bu alana
- +1 yıl
Sana mesaj atamadım şu maile yazar mısın halilaslan2110@gmail. com İstanbul da yaşıyorum
Arkadaşlar ben de karga kamışı arıyorum nereden bulabilirim? Özelden de yazabilirsiniz, benim için çok önemli...
11 Yorumla- +1 yıl
tanesi 2 liradan göndere bilirim yaş kargı kamış
Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. bizde çok var ben beleşe verirdim :D Antalya da çoktur
02 Yorumla
+1 yılKargi+akasya+uzerlik ve kantoron kombini 50 tl almak isteyen @ozcugecsezen ins. tgram hesabimdan ulasabilir
01 Yorumla- 1 yıl
Merhaba, hesabınızı bulamadım instada🙈
+1 yılBende arıyorum bursa yardımcı olabilecek biri var mı lord_by_boroda@Hotmail. com yardimi olanlara şimdiden teşekkür ederim
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar lazım
+1 yılMerhaba kargi kamisini İstanbul'da bulduğunuzu soylemissiniz. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen mutlaka almam laz?
01 Yorumla- +1 yıl
sen nekadar istiyorsun bensana adanadan tanasi iki liradan gondere bilirim😊
+1 yılkargı kamış isteyen varsa tanesi iki liradan gonderebilirim😊😊😊
00 Yorumla
+1 yılBuldum demişsin deneyimin oldu galiba bana bununla ilgili Bilgi verebilirmisin acaba?
00 Yorumla
+1 yılMerhaba arkadaşlar malzeme tedariği yapılı isteyenler ulaşabilir
05 Yorumla- +1 yıl
+1 yılİstanbul için güncel elde edebileceğimiz yer neresi özelden paylaşır mısınız arkadaşlar.
00 Yorumla
+1 yılDmt, ayahuzzca, magic mush. Kimde varsa çıksın ortaya arakdaş
04 YorumlaHasir yapiminda sirik domates fasulye fidan larda golgelik yapilabir
00 Yorumla
+1 yılnereden buldun kargı kamışını? ben 2 aydır arıyorum yok yok yok.
03 Yorumla
+1 yılLongozlar
Sultan sazlığı00 YorumlaYeme & İçme konusunda 14,3b cevap paylaştı. Antalya mersinde var bunlardan
015 Yorumla- +1 yıl
Babacim ne ise yariyor bu meret 😄
00 Yorumla
+1 yılMaltepe'de pazar kurulur yarın git ve al
00 YorumlaMısır Çarşısı'nda yok sa bulamazsin
013 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerden buldun banada lazım kargı kamışı
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da nerde buldunuz? lütfennnn...
02 Yorumla- +1 yıl
Terkos gölü etrafında var
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk defa duydum özel değilse ne için kullanıcaksın
010 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Uğraşmayın boşuna kargı kamışı ile Dmt oranı tutmuyor, kusmaktan başka bir işe yaramıyor, yapılmış ayahısca tavsiye ederim :)
- +1 yıl
@mmustaffaa denedin mi hiç?
- +1 yıl
@mmustaffaa KARDEŞİM YAPILMIŞ İÇMEK İÇİN PERU YA MI GİDECEĞİZ :)
- +1 yıl
@smlaydemir yapılanı bulamadık ki daha
Nereden buldunuz acaba öğrenebilir miyim?
00 Yorumla
+1 yılNerden buldun? Bana da yardımcı olabilir misin?
00 Yorumla
+1 yılnerden buldugunu bizimlede paylasir misin
00 YorumlaDmt işinde başarılı oldumu
00 Yorumlanerede buldugunu söylersen sevinirim
04 Yorumla- +1 yıl
Nerden buldun bana lazım :D
011 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
senden alalım. yanlız yaş olması lazım bide köküyle beraber olsun ama
- +1 yıl
@okanmerttt ankarada bulunabilir mi
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@okanmerttt kardesim sana kaç bağ lazim
+1 yılyok işte sabahtan beriyo soruyosn iyi xper kastın
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. buyu mu yapcan npcan
08 Yorumla- +1 yıl
kafayı bulma buyusu onun içinde dmetilprimatin var acayip kafa yapar halusilyon filabn gorusun..
aynı zamanda bu falcılar ya da medyumlr etrafa duman salar ya işte o dumanun kaynagıdır..
İstanbul'da bulursun ama sana nerden bulacagını soylemem.. ama bulursun 300 tl de degil daha ucuza - +1 yıl
ahuahuah yanliz sakattır onu arayana kadar absitnhe var yesil peri ama orginal olanı oyle %70 alkol basılanı degil ondna bulmaya caliş içinde thujone var senın ottan daha fazla kafa yapar ama işte orginalini bulman lazım
kargı kamısı bulurusn ama miktarı kacırırsan obur tarafa yol alirsin - +1 yıl
İstanbul dan isteyenler adres veririm özelden bana ulaşabilirsiniz mail adresim gokselgokceturkey@gmail. com buradan İstanbul'dan arkadaşlara adresi veririm görüşür veririm Kargı kamışı ilgilenlere ve toplu halde birlikte çayı etken maddeyi çıkarıp içilebiliriz birlikte isteyen ilgilenen mail yoluyla ulaşsın, sevgiler...
Bende var..
05 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbıtkı mı bu
01 Yorumla
+1 yılBende var bı tane
00 Yorumla
+1 yılcok mu eskı konu
00 Yorumla
+1 yılKaç kamyon lazım
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar