Cinlerin aleminin müslüman ve iyi yürekli cinlerinden biridir Nebih Cini. Genellikle insanlar kendilerine yardımcı olması için Nebih Cini ile iletişime geçmeye çalışmaktadır.
Nebih Cini Nasıl Çağrılır, Çağırma Duası Nedir?
Nebih cini çağırmak için birden fazla yöntem bulunmaktadır. Bildiğim çağırma yöntemini ise aşağıda açıkladım.
Nebih Cini Çağırma adımları,
1. adım:Temiz ve karanlık bir ortama geçin
2. adım: Dizleriniz üzerine oturduktan sonra 3 defa, "euzu billahi mineş şeytanir racim"
3. adım: 7 defa, "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim"
4. adım: 3 defa şu dua okunur: "Ey Allah ve resulunun emir ve yasaklarına itaat eden mümün cinl nebah cini bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin"
5. adım: 7 kez cin suresinden şu duayı okuyun, "Ahsenellahü ila men ahsene ileyye min ervahil müminin"
6. adım: Son taraf dönerek 3 defa: "ye saf diş" ardından "Bikatlamediyş" deyin.
7. adım: Son olarak ise şu dua okunur: Tezdadu biha sirran ve ala sirriküm. Essalamü aleyküm eyyühel ervahut tahireti min cannil mü'minin."
Tüm bu adımlardan sonra müslüman cinlerden birisi sizi "Selamun Aleykum" derse şaşırmayın ve ona karşılık "Aleykum Selam" diyin.
Nebih Cini Özellikleri Nelerdir?
Nebih cini Müslüman cinler arasında yer alan en küçük cindir.
Dost canlısı ve yardım sever olarak tanınır.
Oyuncu değildir. Diğer tüm cinler gibi şakalardan hoşlanmazlar, ciddilerdir.
Kendisine kötülük edilirse o da kötülük edebilir.
Nebih cinini çağırmak mümkündür ama unutulmamalıdır ki çağırıldıktan ve sonra bir daha çağıran kişiden ayrılmazlar.
Geri gönderilmek istenirse bunu saygısızlık olarak alır ve çağıran kişiye kötülük edebilir.
Nebih cini ile arkadaş olur mu?
Nebih ya da herhangi başka bir cin ile arkadaş olmanızı önermem. Cin alemi ile insan alemi arasında arkadaşlıkların çok farklı boyutları olacağını ve arkadaş olmak için kişinin bu konuda kendine ve bilgisine güvenmesini gerektiğini düşünüyorum.
Eğer cinler ile iletişime geçerseniz diğer müslüman ya da müslüman ilmayan cinler görmeye başlıyacaksınız kuran ı kerimde de geçiyor ben allah diyorki ( ben cinleri ve insanlaı farklı alemler ile yaratım eğer aynı yaratsaydım yer yüzünde hiç insan kalmazıdı cünki cinler ile insan bam başka düşüncelere sahip ve bu dünyada kesinleşmiş kanıt var insan beyni farklı alemde herahangi bir cin ile iletişime geçerse yavaş yavaş ölüme sürükleenir sakın cinler ile ilsetişime geçmeyin cünki ateş ile toprak zıt eğer bir dost istiyorsanız oda allahtır sizin allahtan başka dostunuz yoktur
Bazıları belli süreden sonra gidiyor diyor veya bize nasıl geliyor sadece sesinimi duyuyoruz sonrasında bize tam olarak nasıl yardımcı oluyor ve bize başkalarıda musallat oluyormu veya saldırıyormu hayatımızı ne yönden etkiler çağırsak başkası gelebilirmi
Nebih ciniyle arkadaş olabilirsiniz. Zararı yoktur, müslüman cinlerin en küçüğüdür. Size istediğiniz kişinin haberini getirir, ne yaptığını söyler. Onlara zarar verirseniz hiçbir işiniz rast gitmez. Gerçekten dost canlısıdır. nebih cin çağırma duası Mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlık bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa Eûzü billâhi mineş şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey Allah ve resûlünün emir ve yasaklarına itaat eden mümin cinl nebah cini bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkıp kıbleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani Kul ûhiye’yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek: “Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü’minîn” der sol tarafına dönerek üç kez: “ye saf dîş” sonra “Bikatlamediyş” söyler sonra da bir kez şöyle dersin:
“Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü’minîn.” Bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana “Esselamu Aleyküm” dediğini işitirsin. “Aleyküm Selam” diye ona karşılık verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnız duanın şartı: Karanlık bir mahalde yalnız başına okumalısın. Elbisen, bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı. Kısacası abdestli olmalısın. Bu dua defalarca tecrübe edilmiştir.
Bişi sorucam bu çok uzun zaten cin suresı 23 ayet ve ayetlerıde kısa değil ayrıca bır kerede değil 7 kere okuyoruz yanı bunun daha kısa bı yolu yok mu bılgı verir misin?
@AbdullahÖZDEMİR_10 sen karanlık yanlız bir odaya git bakim nebih cin tekmi geliyor yoksa 100 tane cinmi geliyor dene bakayım eğer kaçarsan valli musalat olurlar
Sözlükte, "gizli ve örtülü varlık, görülmeyen şey" anlamına gelen cin, terim olarak duyu organlarıyla algılanamayan, çeşitli şekillere girebilen; ateşten yaratılmış, mânevî, ruhanî ve gizli varlıklara verilen bir addır. bu mudur istedigin :)
Neden bir başkası değilde Nebih cini? Ne yapmayı planlıyorsun? Oturup sohbet etmek falan değil dimi amacın? Eğer bilmiyorsan söyliyim. Geldiği andan itibaren sana özelliği neyse onu öğretiyor. Örnek vermek gerekirse bakım cini diyelim biz buna. Ve sana bakım yapmayı öğretiyor. Bakım ne demek biliyorsun değilmi? ilk 1 hafta çok problemli geçiyor alışma süresi.. Geceleri uyku yok. İstemediğin bir çok şey öğreniyorsun başkaları hakkında.. Beynin kulakların gözün almak istemiyor.. Aldığın bilgileri bazılarına konduramıyorsun yok artık diyorsun cinle kavga ediyorsun oda bu bir hakarettir diyor senle uğraşıyor. Sonra sen alıştın ya onun özelliğine alıştın bikere paşa paşa birdaha çağırıyorsun. Geliyo.. Bu sefer istediklerini karşılıklı yapıyor. Sen özelliğini kullanmak istedin onun oda senden birşey istiyor.. Bu böyle devam ediyor. Herneyse ama müslüman cin seni aşar isteklerini karşılıyamazsın. Örnek vermek gerekirse sana 5.000 zikir verir o gün okumazsan görürsün. He şuda var pazarlık yok bunlarda sen birşey istedin karşılığı budur demiyor yapıyor istediğini sonra bende bunu istiyorum diyor. Eğer severse seni alkol içtiğinde küfür ettiğinde veya günahkar işlerinde seni döver düzel diye. Eğer sahiplenmezse müslümansa zamanla gelmeyi bırakır sen açık kapı olursun başkalarına. Nebih çağırdın diye o gelcek diye bir kuralda yok. Eğer bir cinle iletişime geçmek istiyorsan yardımcı olurum fakat amacını bilmeliyim.. Devamı sığmadı:)
. Ve kısmi felçler yaşamayı, gönderemezsen o an bayılmayı, gözkapaklarının kendi kendine açılıp kapanmasını aşırı hızlı,, gözlerin kapalıyken görmeyi, gözlerin açıkken heryerde onu görmeyi ve enerji boyutundakileri görmeyi, arkadaşlarını işini aileni kaybetmeyi, geceleri odanda onun taifesiyle kalman (alışması zor) kara maske veya çarşaflılar, gece uyku esnasında görüntün açık olduğu için çok fazla saldırıya uğraman, cinlerin istem dışı elini ayağını kaldırması yorganı çekmesi seni götürmesine dayanırım diyorsan ve bu yaptığının yasak bişi olduğunu biliyorsan sorun yok. Tekrar düşün kurtuluşu yok bu işin.. bir kere bulaştımı..
Çok güzel yorumlamışsın tebrik ederim gerçekten fakat bu soruyu soran arkadaşı tatmin etmemiş sanırım... Metafizik ile az çok ilgileniyorum böyle konuları da severim fakat dediğin gibi yapılmaması gerekir ki zaten başına gelebilecekleri gayet güzel bir şekilde açıklamışsın...
@nebahtin Amacını söylersen olabilir. Ne yapmak istiyorsun? Neden böyle birşey istiyorsun sendeki isteğin kökü bir hevesmi? Yoksa farkında olmadan bir baskı uğrunamı bu yola çekiliyorsun? Bunun cevabını verebilicekmisin?
benle iletişime gecer misin? nebih cinleri ile arkadaş olmak istiyorum. İçimde hem heves hem de merak var. Beni yanlisa girdigimde uyaracak bir dost misali o sebepten ötürü o cinlerle arkadaş olmak istiyorjm konuda yardim istiyorum
Ben onlarla arkadaş olmak istiyorum onlarla iletişime geçmek istiyorum ve ben bunu yıllardır istiyorum ama bir türlü olmadı zor zamanlarda yanımda olacak bana doğru yolu gösterecek ibadet etmeme vesile olacak müslüman kabilesinden bir cinne gerçek anlamda iletişime geçmek istiyorum nolur lütfen bana yardımcı olmanızı canı gönülden istiyorum lütfen bana DM den yazarmısınız SAYGILAR...
selam basariyosan bana ogretmeni isderim amacim kotu değil korkmuyormda hicbiseycenki neise zorda kalam amacim sadece hep gormek isdemisim sohbet etmek ve hickimsenin bilmediyi bir arkadas bazi seylerden uyari veren kormam olsun isdeym bana yardim edebileceğni dusunuyosan 0537 066 21 11 Wathsaap ve elaqe hatmda bana ulas beklerim
Bende çok merak ediyorum banada bilgi verirmisiniz kötü bir niyetim yok sadece bir arkadaş olsun zaten metafizik canlılarla ilgili herşeyi merak ederim araştırırım tek istediğim onları biraz daha yakından tanımak lütfen yardımcı olun
Merhaba @Bilinmemeli bana yardım edermisin? Ama ben önce bu işin zararlarını daha açık bir şekilde bilmek isterim. Cinlerle ilgili daha açık bir bilgi verirsen sevinirim. Amacımı soruyorsan bir çok amacım var. Amaclarımı benimle iletişime geçersen uzunca söylerim. Umarım benimle iletişime geçersin.
Benimle iletişime yani mesaj olarak özelden konuşabilir miyiz? Rica etsem 🙏🌼 Gayet açıklayıcı olmuş yazılarınız ve gerçekçi. Lakin detaylarını özelden hem size niçin olduğunu söylemek hemde bu konuda fikirlerinizi rica edebilir miyim?
Merhaba yardımcı olurmusun sadece sınava giricem sınavda yardımcı olması ve kötü insanlarsan uzak tutması kötü yola sokmaması amacım bu ama öncelikle sınavı geçebilmek için yardımcı olsun ne kadar doğru bilmiyorum bana yanlış ve yasak gibi geliyor yardımcı olabilirim dersen eraydogan683 ınstagram ekle dönüş yapacağım sana bana yaz yardımcı olursan ya da yardım edersen sınav için yardımcı olursa iyi bişey
Selam benim 3 falan arkadaşım var ve Nebih cinini benim arkadaşım olması için çağırmak istiyorum ama korkuyorum mesela özel ihtiyaçlardada yanımızda olcakmı sonsuza kadar yanımda olcakmı göndermiyecekmiyim falan lütfen cevap verin
Nebih cin ya da baska cin bunalr cin bulaşmayın neden bir insan boğuldugund müşlüman cinler yarfım etmiyor halbuki suda yüzde doksanı müslüman cin neden sana yardım etmiyor cünki sana kendini hisetirirse kortuluş olmiyacağını biliyor bu tüm cinler için geçerli
Bilinmemeli ozelden iletisim bilgisi atar misin kardesim acil sana ulasmak istiyorum selametli. Facebook olur mail adresi olur hic sorun degil Ama lutfen acilen sana ulasmaliyim
Bana ulas diyen herkese soyluyorum arkadaslar cinler ve insanlarin farkli alemlerde yasamasinin bir sebebi var ve birlesme ayni aleme gecme konusma gorusme gunahtir az bucuk mantik yuruterek anlarsiniz ki Müslüman yani rahmani bir cin gelme ihtimali yok denecek kadar azdir yoksa cin cagirmak zor bir is değil fakat gelen cin kafir olacagindan arkadasin anlattigiklarinin bir cogunu hatta fazlasini yasatacakdir he siz dayanirim diyorsunuz belki ama dusunseniz bi an boslugunuza geliyor ve sokakda yururken bi an urperiryorsunuz gece ozellikle izleniyormus gibi oluyorsunuz kalbiniz hizlaniyor bunun surekli oldugunu dusunun her saniye ne kalbiniz dayanir ne bunyeniz dayansa bile dinden cikmis olabilirsiniz bu riski gercekden goze alacakmisiniz adam demisli yanlislarmi soylemesi icin istiyorum kanka sen din icin yardim almak istiyorsun dinden cikarak aliyorsun ama yaomayin gozunuzu sevim saygilar
Bana bu konuda yardımcı ola bilir misiniz? Cahil cesareti ile çagiracaktim neredeyse. Gerçekten bir cinle iletişime geçmem lazım, ama it gibi korkuyorum.
Merhaba merak ettiğim bişi var daha doğrusu hayatımda her şey yanlış gidiyor ve hep kötüye gidiyor okuduklarım kadarıyla bizi iyi yola sürükler ve yanlışı gösterir diyo ama aynı zamanda gitmez ve giderse musallat olur başkalarıda gelir cennetin kapısı kitlenir akşamları başkalaır saldılır diyo nasıl yani pek anlamadım bilgilendirirmisin beni acaba
Bana yardım edebilir misin ben çağırıp sevdiğim bir kişi hakkında konuşmak istiyorum nasıl bir şey bilmek istiyorum herşeye katlanmaya hazırım lütfen şimdi söyler misin nasıl cagiricaz kesin gelmesi için ;)
Abi bana yardım ede bilirmisin ben gereken duaları okudum ama olmadı internetteki her şeyi denedim olmadı sen yardım edermisin nebih cinini çağırmak istiyorum
Nebih cini diye bir şey yoktur. Nebih cinin topluluğuna verilen addır yani tarikatler gibi. Nebih bir cin kabilesidir yani. Evet kabilenin içindekiler müslüman ve zararsızdır ve onlarla arkadaş olabilirsiniz. Cinin canını ancak yanında cin yakıcı öldürücü ayetlerle yakabilirsiniz. Bunu da yapamazsınız çünkü normal bir insanda bu tür ayetler bulunmaz. Kur'an'da vardır ancak hangi ayet olduğunu araştırmadan bilemezsiniz. Nebih kabilesinden olan cinler size istediğiniz kişi hakkında bilgi getirir istediğiniz şey hakkında ayrıntı verir ancak gönderdiğiniz kişiyi rahatsız edecek derecede izleyebilir onun biri tarafından izlendiğini hissetmesini sağlar bu hoş birşey değildir. Bu işlerden uzaksanız hiç bulaşmayın.
Peki biz nasıl onlarla irtibata geçebiliriz usul nasıldır nelere dikkat etmeliyiz neler yapmalıyız onlara zarar vermeden ve incitmeden onlarla nasıl rahat rahat konuşabiliriz DM den yazarmısın bana rica etsem 🙏🙏
@SemaJafarova sana yarsımcı ola bilririm bak ben herkesi oyarıyorum ben cin hoacsıyım lütfen kafanıza göre bir hareket yapmayın ya da gördügünüz herşeye inanmayın
Arkadaşlar kesinlikle böyle şeylere bulaşmayın. Cin hocalarıyla sakın görüşmeyin. Sizin sandığınız gibi olmuyor o işler bunu sakın unutmayın. Siz bir isterken onların on istediğini aklınızdan çıkarmayın. Bunun kuran-ı Kerim’de yeri olmadığını asla unutmayın. Yaptığınız işin sonuçlarının sadece siz değil sevindiğiniz değer verdiğiniz herkese pahalıya patlayacağını asla unutmayın. Siz bilmediğiniz için yaptığınız herhan gibi yanlış bir hareketde karşınıza kafir bir cinin çıkıp sizi helak etmesini hayatınızı zindana çevirmesini unutmayın. Müslüman bir cin dahi olsa bu size zarar vermeyeceği anlamına asla gelmez. Onlar ve bizim frekanslarımızın ters düştüğünü ve onların enerjisinin bizi etkilediğini ölüme daha erken ittiğini unutmayın. Asla düşündüğünüz gibi bir şey olmayacak arkadaşlar. Onlar ve bizim aramıza Cenab-ı Allah boşuna perde koymadı. O perdeyi sakın aralamayın. Değerli saygı değer Müslüman kardeşlerim bu yolun zorlu dikenli ve delirme boyutlarına kadar çıkacağını asla unutmayın. Bildiğimden konuşuyorum. Sallamasyon yapmıyorum yaşadım yaşamayın. Hepinize hürmet eder dilerim ki rabbimden bu yola girmek isteyen akıllarınıza doğru yolu düşünmeyi dasip eyler.
Nebih ciniyle arkadaş olabilirsiniz. Zararı yoktur, müslüman cinlerin en küçüğüdür. Size istediğiniz kişinin haberini getirir, ne yaptığını söyler. Onlara zarar verirseniz hiçbir işiniz rast gitmez. Gerçekten dost canlısıdır. nebih cin çağırma duası Mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlık bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa Eûzü billâhi mineş şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey Allah ve resûlünün emir ve yasaklarına itaat eden mümin cinl nebah cini bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkıp kıbleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani Kul ûhiye’yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek: “Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü’minîn” der sol tarafına dönerek üç kez: “ye saf dîş” sonra “Bikatlamediyş” söyler sonra da bir kez şöyle dersin:
“Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü’minîn.” Bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana “Esselamu Aleyküm” dediğini işitirsin. “Aleyküm Selam” diye ona karşılık verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnız duanın şartı: Karanlık bir mahalde yalnız başına okumalısın. Elbisen, bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı. Kısacası abdestli olmalısın.
Arkadaşlar çok önemli bir noktaya değinmek istiyorum nebih cineriyle konuşmak isteyebilirsiniz çünkü genç ve meraklısınız ama kesinlikle sizi uyarıyorum sizi engelliyemem bu konu ne zaman açıldı ne kadarının görecek bilmiyorum ama şunu söylemem lazım nebih cinleriyle konuşmak istediğinizde kesinlikle yanınızda sizi koruyacağına inandığınız duaların hepsini okuyun çünkü insanlarla uğraşmayı çok seven kâfir çin kabilelerinden korkarım ki belkide en kötüsü başta kendini nebihli diye tanıtarak size musallat olabilir hatta olur İKİ KERE DÜŞÜNÜN!!!
sikinti diyil o en fazlasi gozumuzun onunde halisasyon gormrmize nesen olur onuda seker veya lilika icdikde zaten yasiyoruz son olarakta carpma diyosuny lan o kadar isderimki bazen bana birinin hukum edib benim dokunmadigim vurmadigim birini beni kendimden gecirip dovmeye davetye cikarsa abu merhametli kalbim yok mu nerdesniz lan cinler kalbime dolun deye haykrasim var haykryormda bir bok olmyo dakilmiyolar enimle diyolar sen onsuzda delisen senle kim urascak
Ben kısa ve öz anlatayım nebih cinleri Nusaybin cin kabilesinin cocuklaridir. Öncelikle kesinlikle pis olmamilisindir Temiz olmalısın çağırmak içinde (Cağırmanı Asla Tavsiye Etmem) karanlık ıssız bir sokağa gitmelisin 7 defa sol ve sağ omzuna önüne dua okuyacaksın sana küçük bir bebek oyuncak gibi ya da küçük bir adam gibi görünür ama tehlikesi yoktur fakat ilk defa görecegin için psikolojin bozulabilir. Ondan ne istersen dileyebilirsin atıyorum bir kızı seviyorum şu an Nerede ne yapıyor dersin o kızın yanına gider öğrenir gelir sana söyler fakat dalga gecersen o da sana kötü davranır Sana Tavsiyem Hiç Bulaşma Yardımı Sadece Allah'tan isteyin
Arkadaşlar çok önemli bir noktaya değinmek istiyorum nebih cineriyle konuşmak isteyebilirsiniz çünkü genç ve meraklısınız ama kesinlikle sizi uyarıyorum sizi engelliyemem bu konu ne zaman açıldı ne kadarının görecek bilmiyorum ama şunu söylemem lazım nebih cinleriyle konuşmak istediğinizde kesinlikle yanınızda sizi koruyacağına inandığınız duaların hepsini okuyun çünkü insanlarla uğraşmayı çok seven kâfir çin kabilelerinden korkarım ki belkide en kötüsü başta kendini nebihli diye tanıtarak size musallat olabilir hatta olur iki kere düşünün
Astroloji & Burçlar konusunda 6,9b cevap paylaştı.
Bir kere istemeyerek bulastim tam 16 yil ceremesini sürdüm. Herturlusunu gordum seslerini yuzlerini korkutmalarini hatta kacirildigimi bilirim. Genc yasta saclarim beyazladi insanlara bulasmamalarini defalarca soyledim hepsinin sonu feci bitti simdi kardesim Sana tavsiyem bu islere bulasma 1000 tane hocayada medyumada gitsen duzelemezsin
müslümanıda kafiride olsa insan alemi cin alemi çok çok farklıdır siz kendi aleminizde durun cinlerde kendi alemlerinde durur küçük bir hata yapılırsa müslümanıda olsa zarar verir vermezler diye bir şey yok bence müslümanı kafiri her hangi bir cin onları alemlerinden almayın sizide aleminizden hayatınızdan alı koymasın :)) rabbinize dönün halinize şükür edin
Çoğu hocaların sakın yapmamasını tembihlediği şey biz farklı dünyaların canlısıyız onlar ayrı sakın çagırayım demeyin evet doğru en küçügı ve en zararsızıdır ama onun kalbini kırarsanız işiniz rast gitmez
nebih müslüman cinlerin en küçüğüdür. onunla arkadaş olabilirsin sana istediğin kişinin haberini getirir ama ona kötü bişey yaparsan hiç bir işin rast gitmez. arkadaş olmaya özenilmemeliymiş yarardan çok zararının olabileceğini okumuştum ama bende merak ediyorum
Nebih cini musluman cinlerin en kicugudur, sen ona bisi yapmadigin surece oda sana bisi yapmaz. Ama eger onu kizdirirsan hicbir isin rast gitmez. Nebih cini ni cagirmak icin baya bir dua var. Musluman olduklarindan abdestli yapiliyo. Bana faceden ulasabilirmisin. Adım Buse Psişik. Bu konular ilgi alanım.
Arkadaşlar selamün aleyküm bende sizin gibi burada iki yıl merak içindeydim yanlız sizin onerdiginiz bütün herşeyi yapmama rağmen duaları hepsini yaptım olmadı musallat kaptım hep korkutuldum başıma gelmeyen kalmadı
Ama hiç elde edeceğim aklımın ucuna gelmezdi. Çok araştırdım ve buldum
bir rehperiniz olmadan gerçekten insan elde edemiyor sandığımız gibi değilmiş çok farklıymış usulü bu numaraya ulaşın? Size yardımcı olacaktır onun sayesinde elde ettim
Hocam merhabalar. adim emre. kucuklukten beri bende cin var. fakat ben bunlari qoremiyorum. bu konularda bilqi ve tecrubeli hocalarla qorustuqumde bana onlarin bende olduqu fakat zamani qelince benimle irtibata qececklerini soyluyorlar. bana bu konu hakkinda ve bende olabilcek seyler hakkinda bilqi verebilirmisiniz. ve ayrica sizden ricam ben ne tur bir yol izlemeliyim
Bu arada boş sallayanları gördüm , nebir cini müslüman cinlerin kücüğüdür yardım etmeyi severler. Yanınıza cagırıp her konuda yardım alabilrsiniz , ama çağırınca gitmiyor ölene kadar yanınızda oluyor isterseniz nasıl çagrıldıgını anlatırım.
@Kardelen_91 Anlatamam , kolay işler değil müslüman bir cin ile iletişime geçmek için dinin çok sağlam olması gerekir. aksi takdirde tüm davetlerde kafir cinler gelir
çok yanlış tesir davetin müslüman bir cin için ise kafiri gelmez çünkü niyet ve mahal ortam abdestli olacan kafiri gelecek :D araştır kafiri çağırırsan kafiri gelir müslümanı çağırırsan kafiri gelmez :D
Ben 16 yaşında bi kızım duayı okudum ama karanlık ortamda değil dizlerimin üsütündede değil kabul olmamıştır dimi Lütfen kabul olmadını döyleyin çok korkuyorum okudum yorumlardan sonra allah beni kahretsin
SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR MÜSLÜMAN BİR CİN İLE ARKADAŞ OLUP İLİM ÖĞRENMEK İSTİYORUM VE SIKINTILI İNSANLARA ŞİFA OLABİLMEK TEBLİĞ ETMEK İSTİYORUM KOLAY BİR YOLU VAR MI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
Nebih cini arkadaslik yapar ama canini yakmaman gerekiyor nasil arkadas olucam dersen aksam vakti isiklari kapatip 2 tane mum yak ve nebih diye bagir zaten gelir
Yakar , öldürür zarar verirsen seni hep ugursuzluk bulur , cinler alemindeki tüm cinleri yakmış gibi olursun eski hayatını özlersin , ve çağırdımmı ölümüne kadar yanında olur
@Xkabutto Bana ulasabilir misiniz? Ozelden mesaj atmaya xper seviyem yetmiyor ozelden iletisim bilgisi ya da mail adresi gibi birsey yazar misiniz lutfen
@Gokay054 evet doğru nebih bir cin kabilesidir diğer cin kabileleri gibidir kabilenin bütün dişi ve erkek cinlerin hepsinin ismi vardır ve hepsinin ismi farklıdır
Olmaması normal her isteyen yapabilseydi Allah göz perdesini boşuna koymazdi bu ilmi ogrenmek kolay değildir. Yani sadece burda yazılanlarla amacınıza ulaşamazsınız.
En İyi Cevaplar