Dove Beauty Cream Bar nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
Yüzümdeki sivilce ve siyah noktalar için aldım. Cildim biraz yağlı. Bu sabunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Kullanan varsa sabah mı, akşam yatarken mi kullanacağımı söylerse sevinirim? Sivilceler için Dove Beauty Cream bar faydasını gördünüz mü? Dove Beauty Cream Bar ne işe yarar?Dove Beauty Cream Bar sabun ne ise yarar?
Sivilce için Dove Beauty Cream Bar aldım, ne işe yarar, nasıl kullanılır?
Dove Beauty Krem Bar Nasıldır, Ne İşe Yarar, Sivilceye İyi Gelir Mi?
Selam :) Cilt bakımında sabun kullanmayı sevmesem de Dove sabunları bir başka benim için. Özellikle cilt bakımına yeni başlayan genç kızlar tarafından çokça tercih edilen bir ürün. Hepimiz illa ki hayatımızda bir kere bile olsa Dove sabun denemişizdir. Sabun çok riskli bir ürün. Cildin pH değeri 5.5 civarındadır. Sabunun pH değeri oldukça yüksektir. Bu da cildin dengesini bozan bir durumdur. Çoğu kişi sabun kullanınca cildinde kuruluk oluşur. Ama dediğim gibi Dove sabun böyle bir etki yaratmıyor.
Çoğu kişinin "Beauty Cream Barne demek?" diye sorduğunu gördüm. Türkçesi kabaca "Güzellik kremi sabunu" gibi bir anlama geliyor. Şimdi "Dove Beauty Cream Bar sabun ne işe yarar?" bir bakalım.
Dove Beauty Cream Bar ne işe yarar?
Dove beauty cream bar ne işe yarar?
Dove Beauty Cream Bar nemlendirici içeren bir ürün olduğu için cildi kurutmaz. Cilde kadifemsi bir yumuşaklık verir. Bu yüzden sadece yağlı ve karma ciltler için değil kuru ciltler içinde uygun.
Cildi derinlemesine temizler. Günlük kullanım için uygundur.
Cilt üzerinde peeling etkisi yarattığı için cildi pürüzsüzleştirir.
Cilde doğal bir ışıltı ve parlaklık kazandırır.
Sivilce ve siyah nokta oluşumunu engeller.
Düzenli kullanımda cilt tonunu eşitler.
Her cilt tipi için uygun. Hassas ciltliler de kullanabilir.
Dove Beauty Cream Bar sabun ne ise yarar? sorusunun cevabı bu şekildeydi.
Dove Beauty Cream Bar sivilce yapar mı?
Dove beauty cream bar sivilce yapar mı?
Dove Beauty Cream Bar sivilce yapmaz. Aksine sivilceler üzerinde olumlu etkisi vardır. Ancak sizin cildiniz sivilceye meyilli ise deri altında saklanmış sivilceleri çıkartır. Ardından da tamamen yok eder. Yani ilk kullanmaya başlayan kişilerde böyle bir etkisi olduğunu biliyorum. Deri altında saklanan sivilceleri çıkarıyor ve tamamen temizliyor. Zaten sivilceye meyilli olmayan, normal bir cilt tipine sahipseniz Dove Beauty Cream Bar sabunu endişe etmeden kullanabilirsiniz.
Dove Beauty Cream Bar nasıl kullanılır?
Dove beauty cream bar sivilce yapar mı?
Dove Beauty Cream bar sabah ve akşam olmak üzere günlük kullanım için uygun bir üründür. Sabah kalkar kalmaz ve gece yatmadan yüzünüzü bu sabun ile yıkayabilirsiniz.
Öncelikle yüzünüzü ılık su ile ıslatın. Ardından sabunu ıslatın ve eliniz ile köpürtün. Elinizdeki köpük ile yüzünüze nazikçe yıkayama başlayın. 1 dakika boyunca yüzünüze oval hareketler ile masaj yapın. İsterseniz 1 dakika o şekilde bekleyebilirsiniz. Bu şekilde etkisi daha da artar. En son yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Cilt bakımını noktalamak için tonik olarak doğal gül suyu ve cilt tipinize uygun bir nemlendirici kullanmanızı öneririm.
Sabunu kullandıktan sonra o şekilde lavaboda bırakırsanız üzerinde mikrop ve bakteri oluşur. Bu yüzden kapalı bir sabunluğun içinde tutmanızı tavsiye ederim.
Ciddi bir problem varsa önce dermatologa görünün. Dove berbat bir sabundur. Cildi yıkarken nemlendirir, kurudukdan bir süre sonra, ciltte kurur. Bütün sabunlar cildi kurutur, dove daha beterdir. Sizin cildiniz kurumamalı normale dönmeli. Yoksa pul pul deriniz dökülür kuruluktan.
O kadar problemli değil o zaman bütün yüzü sabunla kurutmaya gerek yok. O bölgelere beyaz pudra sürün, kolanya sürün oralar kurur zamanla. Yada cilt bakımı yaptırın en iyisi
sivilceli olan bölgeyi yıka sabunu ıslat sonra köpürt köpüğünü o bölgeye sür 5-10 dk arası bekle bol suyla yıka.beaty cream bar ı da en son sür.özellikle geceleri.ertesi gün temiz bi yüzle uyan.ama günlük uygula yada sivilcenin yoğunluğuna göre sabah akşam ürünler dermotolojiktir allerji yapmazlar.ben doktorum ondan böyle yazdım...
Ya ben anlamadım slvilceli bolgeye gentle exfoliating beautycream bar ds urup 5-10 dk bekleyim guzelce durulayıp sonra yine aynı savunu tum yuzumuze surup mu durulsyalım
ve bunun yerine roca adli ilaci doktor tavsiyesiyle al hemen cik kurtulursun. ben o kadar krem ilac kulladim d.kontrol hapina varincaya kadar dunyada ne varsa kullandim son olarak roca aldim ama en etkilisi roca oldu yuzum suan purusuz 1 sivilce 1 siyah nokta yok rabbime sukur:)
Ben nasıl kullanılacağına baktım internetten. İlk önce yüzümüzü ılık su ile yıkıyoruz sonra sabunu ıslatıp hafifce elde köpürtüyoruz sonra yüzümüze oval şekilde masajlar yaparak sürüyoruz (bide okuduğum yerde 1 dk ka yüzde bekletirseniz etkisi dahda artar yazıyordu) sonra ılık suyla yıkıyoruz yüzümüzü en sonda ya orjinal gül suyu ya da cildine göre nemlendirizi krem sürün diyordu :-)
sabah kalkınca kullan ama artık malum mevsimde değişiyor yağsız bir kremle nemlendir cildini yoksa pul pul dökülür.Gece de aynı işlemi uygula birde haftada 1 duşta kesele yüzünü:D