LoL oynayan var mı? Ligleriniz ne? En sevdiğiniz koridor, şampiyon?
Bronz
Gümüş
Altın
Platin
Elmas
LoL nedir bilmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Lol iyi oyundur fakat içinde küfür eden ergenler olmasa daha iyi olacak kümem gümüş 2 nedeni ise bu ergenler yüzünden adam küfür etti 4 kere afk kaldılar oynadılar fedlediler normalde altın ya da plat olacak tım ama işte :/ en sevdiğim herolar shaco, ezrael, brand, lux, fiddlestick ve kartush
Hayatımda ki en gereksiz uğraş fakat 3 senedir oynuyorum. West serverında elmas ligdeyim. Support oynuyorum.
west olmasaydın iyiydi yaa :D
Türkiye de de hesabım var fakat oynamıyorum. Bence o küfürler eşliğinde o çöplükte sende oynamasan iyi edersin.
haklısın küfürler çok ve yaş sınırı yok. çok küçük çocuklar var
burada yasuo yok Lann :D
aha geymır görl
Cevap
22Cevap
Lig yok. Ranked girmdim hiç. 3. Senem bu sene. En iyi olduğum koridor solo ve mid. 98 herom 50 skinim var. Yasuo en sevdiğim birde elise
neden hiç ranked girmedin?
Tr serverinde girmicem. Wesyltede gecmek kismet olmadi
tr de girmemekte haklısın
Zaten normal oyunlar yetiyor ya. Geceleri dört oyun atar uyuurm gündüz üni var çünkü. Yasuo ile ezilmem cidden cidden cok zor cidden Yasuo ile cok deneyimlerim oldu. İlk aldığımda ultisi nasıl diye kuleye olmuşluğum var :D
hahahah ben onun hortumlarını tutturamadığımdan ultiyi kullanamıyorum, diyorum basıyorum çalışmıyor bu :D öğrenemeyeceğim hero değil ama emek lazım
Evet Yasuo cidden emek istiyor zaman ve oyun bilgisi istiyor. Mesela en basitinden normal oyunlarda soloya alırım yasuyoyu5 ci levele kadar adamı ezerim ama farmda kasarım sonra base atarım 3 görünmez totem alırım bir onların redine bir calılıga bide barona atarım ondan sonra adamı opmeye gidderim :D
hahhaah güzelmiş :D
Ah ah kac pentam var onla. İtem sıralamam bile farklı benim :D ikinci basede 300 altınlık zırh alırım sonra statikten hırs kılıcını tamamlarım sonra mahvolmuşusun 1400 lük itemi sonra edebi 730 luk kritik itemi bir süre böyle damage vururum gold elelemem sonra gelsin pentalar :D
Allah devamını da gösterir inşallah :D (kıskandı) :P
Valla Yasuo degilde başka herolarda hala acemiliğim var ya :D mesela ww hic oynamadım :D
ben nefret ediyorum ondan gıcık şey tam bir adc düşmanı :D
Adamı bir kitliyor gg :D O degilde botta graves ve vayne görmekten bıktım ya :D Soloda fiora zed :D middde kata ahri :D cok klasıkler ya. bir alıyorum mide lissandra gelin bbakıyım :D
Oo sana botta bir Jinx göstermek lazım :B
Aman sakın onu deme bana. Valla cok goruyoruz sıkılıyorum artık. Gecen soloya elise aldım efsane oynadıdm ya oyun 75 dkka sürdü bak
www.facebook.com/photo.php
yuhh :D
Bizim takım karsıyı feedledi tamam mı iki kişi yani neyse soınra bunlar bizim noxusa kadar gelidiler kule falan yok yeter dedim çocuklara sunu sunu yapın dedim kac dakka geçti bir gelemediler bizim noxusa daha benim w 1200 vuruyordu sur verdiler mallar :D
hahahah ciddi misin :D o oyuna sur mu verilir bir de troll girmişler
Evet benim taktıklerim yasasın :D
Ligim olduğunu zannetmiyorum 4 mü 5 mi ne yapıp bırakmıştım :D
level olarak sanırım :D sevmedin mi?
Güzel de bir oyun yarım saat sürüyor ben biraz aksiyon adamıyım telde heroes o&c var onun gibi onu da nadiren oynarım
Gümüş :D Mainim Support adc taliplerimi bekliyorum dsadsf :D
oo adc yim ben :D
Vayy bot pre gireriz arada ekle beni:D C0MET
Gummus trundle swain nocturne varus nautilus 5lisi ile akıyorum :)
o nası bısey baslayım mı? :D
mükkemel bir oyun. tavsiye ederim
anlarsın zor değil
league of legends işte
lol bebe oyunu be dota 2 iyidir bence başlamalısın
dotayı beğenmedim açıkcası
gömmeseydin oyunu?
Liseliler değil ilkokullular oynuyor
Ahri aşkımla harika playz yaparım 😘
Ahri'yi severiim :)
Haftanın 7 günü oynuyorum oynanmaz mı :)
bağımlılık yapmış sende :)
o derecee :) tutku olmuş demek ki
stres mi atıyorsun daha çok mu stres oluyorsun :)
ya kazanamazsan?
pref mid :) with akali, kata, zed
silver
oynuyordum vaktim yok.
okul falan mı
baya eski bir konu ama yinede cevap vereyim en sevdiğim lane mid ve support küme adım adım gold :)
1 yıl ara v
oo suppsun yani ben de adc oynuyorum genelde :)
Gold 1 seri atıcam da uykum geldi :D
F dedim
Dota 2 dahaiyi
Bıraktım jungle Lee sin ve skarner
Lol nedir bilemem ko
LoL nedir bilmem ve oynamam.
Lol nedir bilmem anlat
League of Legends tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrim içi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur.
Yalan söylüyor yaş ortalamasının 12-14 oldugu chat odalarında kız pre arandıgı ana eleman fare olmasına ragmen klavyenin köpppek gibi kullanıldıgı çarpsız jung blitz yapıldıgı genelde 3 vs 5 oynandıgı dereceli sistemde şampiyon denendiği klavye fare çaydanlık bardak tabak kırdıran stres atmak için girip duvar yumruklatan işi ciddiye alıp gercekk ortamda bile kavga çıkarabilen bir oyundur...
3 yıllık deneyim konuşuyor...
Not :bardak kırmak ve diger esyaların canına anne korkusu olmadan hunharca teşebbüs etmek bizzat yapıldı
@soran
sakin ol şampiyon :D haklısın ama bir de takım oldun mu her şey mükemmel oluyor
ben oynarım
Senin ligin ne merak ettim :d
Solo tryndamere
Gümüş.
Bronz
eu westte oynuyorum oynamak istersen ilk burdan mesaj atabilirsin :)
Elmas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?