Diğer Kızlaaaaar hangisi daha yakışıklı :D? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nick BatemanNick BatemanMariano DavaioMariano Davabence ikiside çok yakışıklı erkekler kıskanmayın len :D Nick Bateman 😍 Mariano Davaio 😍 hıh ben daha yakışıklıyım taam mı 😒 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlaaaaar hangisi daha yakışıklı :D? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cesurkahraman Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nik kardaşım yakıyon hanyyy. İçim bir kötü oldu ya laaaaa. Ya nerden çıktı şimdi bu Allahın belası adam 1 yıldır imanımızı çürüttü. 0 0 Yorumla
Not_Defteri Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Ben daha yakışıklıyım şıkkını işaretledim ama yalanın bu kadar büyüğünü bünyem kabul etmedi :/ 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oooo üzuldüm bak Yorumla Not_Defteri +1 yıl Üzülme alıştık artık :) Yorumla Soran +1 yıl Oda bir yetenek Yorumla
Letsq0Baby Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiçbiri tam esmer değil bunların.Başka var mı elinde :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok varda simdi erkekler kalp krizi falan gecirrirler mazallah Yorumla
chanelnobes Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Ikiside. Ayirt edemedim :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahahha aynen yaa :D Yorumla
etkigirl Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Mario casasAnthony GastlierFrancisco lachowskiSam waylucas Mirambaud 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍👍👍 Yorumla
KimMiyim Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Tabisiki ben daha yağuşukluyum Yerim kendimi oysss :3 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Inş canım ya. s Yorumla KimMiyim +1 yıl Ağzının suyu aktı? :) Yorumla Soran +1 yıl Hee nedemezsin. Yorumla
zeusunoğlusu Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Ben karar veremedim hangisi yakışıklı siz nasıl ayırt ediceksiniz😂😂 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahhahah :D Yorumla zeusunoğlusu +1 yıl Bizden alınmış bunlara verilmis😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaa nedemezsin :D Yorumla zeusunoğlusu +1 yıl @Esramericc kanka ve @ohadiyorummm kanka şimdi bende de saç olsa aynı bunlar gibi degilmiyim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Inanmam :D Yorumla zeusunoğlusu +1 yıl 😂😂😂 Yorumla ohadiyorummm +1 yıl Mariano her zaman bin adım önde ama şöyle ki Mariano nun saçları ve burnu kes aynı bizim zeus işte hiç farkı yok garibimin :D😂😂 Yorumla zeusunoğlusu +1 yıl @ohadiyorummm di mi aynı ben yaa hiç bir farkımız yok😃 Yorumla ohadiyorummm +1 yıl Kesinlikle hığğkkk demiş burnundan düşmüşsün kanka :D Yorumla zeusunoğlusu +1 yıl Eziklemem bitti mi acaba o Mariano ve İtalyan ben Utku ve Türk'üm sadece met farkımız var yoksa italyan erkekleri aynı türk erkeği 😂😎 @ohadiyorummm Yorumla Soran +1 yıl Sendekide bir umut iste.. :p Yorumla zeusunoğlusu +1 yıl Hayırlısı ya😂 Yorumla Soran +1 yıl Amin :D Yorumla
elifgvn Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Nick betamen iyiymis yaa Chace <3 benimki daha iyi tabi :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hahahah hepsi iyi hepsi :D Yorumla elifgvn +1 yıl Benim olmadiktan sonra yakısikli olsa nolur :) Yorumla Soran +1 yıl Yarama tuz basma gız Yorumla
DokuzHarf2 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl bunlar erkekse biz neyiz biz erkeksek bunlar ne :D :D 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahahahaha :D onlar adamin dibi :D Yorumla DokuzHarf2 +1 yıl biz ne oluyoruz ozaman :/ Yorumla Soran +1 yıl Oğlan :D Yorumla DokuzHarf2 +1 yıl :( :( Yorumla Soran +1 yıl Üzülme bunlarda geçer :/ Yorumla DokuzHarf2 +1 yıl sanmam -_- Yorumla Soran +1 yıl Yapcka bisey yok kardes :D Yorumla DokuzHarf2 +1 yıl aynen Yorumla DokuzHarf2 +1 yıl eksileyen nasıl bir ruh halinde meraklandım :D Yorumla Soran +1 yıl Eksileyen ne? Yorumla DokuzHarf2 +1 yıl eksi vermiş biri onu diyorum Yorumla Soran +1 yıl Hee haha bilmem Yorumla
gentlemann34 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Bunları rüyanda göremezsiniz :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😒😒😒 rüya benim hayal benim saane :D Yorumla gentlemann34 +1 yıl 😀😀 peki Yorumla
pinkshhh Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Jason statham der susarım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oki :D Yorumla
Aspar21 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bunlar birbirine benziyor la? :D 0 9 Yorumla Aspar21 +1 yıl Nick denen kişiden 2 tane koymuş, ondanmış :o Yorumla Soran +1 yıl Yaa evt benziyorlr azcik :D Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahhahahahahha yapmaa yaa ciddi misin sen :D Ama benziyorlar bir fotoda :D Yorumla Soran +1 yıl Onuda koycaktim ama neyse :D Yorumla Aspar21 +1 yıl Marino ile nick denen zibidiler benziyor. Yalnız alaya alma beni çünkü birinden 2, diğerlerinden 1 tane fotoğraf koymuşsun. Zaten torpil geçmişsin. Yorumla Aspar21 +1 yıl Ulan fail veriyorum valla ya :/ Zaten 2 kişi varmış neyse yinede benziyorlar. Tamam geç dalganı :( Yorumla Soran +1 yıl Hayri ilk ikisi nickson ikisi mariano kendi sayfalarindan cikardim Yorumla Aspar21 +1 yıl Anladım, benziyorlar. Tamam :D Yorumla Soran +1 yıl :D :D :D aferin akilli ol :D Yorumla
selerorin Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yahu bunlar insan mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum :D Yorumla
Dinazorum_var_ısırır Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl ölürürüüümmbeennyaaaaaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynneeeeeeen Yorumla
ElaÇocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Nereye c diyon nereye ahh ahh :P 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yine mi sen hıh :D hahahaha Yorumla ElaÇocuk +1 yıl Istemiyosan susarim ya k bakma :/ Yorumla Soran +1 yıl tamam :( :/ Yorumla Soran +1 yıl :/ :( :( Yorumla
DarkThor Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Nick gercekten iyi ya ama bakım da önemli simdi 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Derken? Yorumla DarkThor +1 yıl Yani bu erkekler cilt bakimi sac bakimi vucudu beslenmesi herseyi dört dörtlük siradan bir insan olsa boyle gorunemezler model arkadasim var onlardan biliyoru cok zor hayatlari Yorumla Soran +1 yıl Haaa tamam olabilir bilemicem ama bu bakim konusu herkese gecerli bence illa abartmak gerekmiyor Yorumla DarkThor +1 yıl Bir erkegi sakal sekli sac sekli giyim fizik bunlar cok degistirir kadinlarda ise cok daha fazla Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle ya..kadinlarda ztn makyaj önde gideni bir makyajla ohooo masallah ama makyaj bakim degil bence Yorumla DarkThor +1 yıl Valla beni makyajla kandiramazlar ben GBT cikariyorum farkediyorum direk 😄 Yorumla Soran +1 yıl Gbt ne? Cahilim affet :D Yorumla DarkThor +1 yıl Polisler zanlının soyunu sopunu iligini herseyini cikariyorlar ya ben her kusuru farkederim 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hee tamam hahahahahahahhahaIyisin :D :D Yorumla Soran +1 yıl Klo sürüyorlar makyaji sonra çok güz sdftamam bende severim makyaji ama sürmem etmem yapmasinida bilmiyorum ztn öyle yani :D Yorumla DarkThor +1 yıl Neyse iyi geceler :) Yorumla Soran +1 yıl :) :) :) Yorumla
İnternHekim Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 961 cevap paylaştı. Hiçbiri sana bakmaz:) 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Saaane :D :D Yorumla İnternHekim +1 yıl Fakir:) Yorumla Soran +1 yıl Hee fakirim ne var :D Yorumla İnternHekim +1 yıl Para:) Yorumla Soran +1 yıl Ne deyon sen ne deyon :D Yorumla İnternHekim +1 yıl Hiçç:) Yorumla
Anıl4 Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. C şıkkı diyen erkekleri görelim birde :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bekliyoruz :) bekleme yapmayin :) Yorumla
anl0037 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl ıkısının karmasıyım ben #D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok deve :D Yorumla anl0037 +1 yıl Evet boyum da uzun #D Yorumla Soran +1 yıl Ooo ozmn süpersindir :D Yorumla anl0037 +1 yıl Evet süperim #D Yorumla
fatalerror_ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Ben daha yakışıklıyım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen ztn dünya yakisiklisin ztn. p :D 😂😂 Yorumla fatalerror_ +1 yıl Evet biliyordum asdasd Yorumla Soran +1 yıl Bildiin demek :D ne mutlu sana :D Yorumla fatalerror_ +1 yıl :D :D: D:D Yorumla
nomalenocry Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Ikiside ama en cok nick😄😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Analar ne taşlar dogurmus iste bunlara denilir :D Yorumla nomalenocry +1 yıl aynen ahah😂 Yorumla
Tirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl mariona tabisi :D 0 4 Yorumla KSElmira +1 yıl Sen bu işten anlıyon kanka :D Yorumla Soran +1 yıl :D :D :D Yorumla Tirisi +1 yıl doktora yaptım @KSElmira D Yorumla KSElmira +1 yıl Biliyorum :D Yorumla
pikapi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl offff nickkkkkk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😍😍😍😍😍 Yorumla
limonluturta Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Nick ezer gecer 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Iksiide iyi yav :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben daha yakışıklıyım taam mı :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok belli az dahaha belli yani belli oluyor :D Yorumla
KSElmira Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Mariano Davaio :D 1 2 Yorumla Tirisi +1 yıl aynn D Yorumla Soran +1 yıl :D :D :D Yorumla
Esramericc Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Nick😂😍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl :D :D :D Yorumla Esramericc +1 yıl 😍😍 Yorumla
çikolatasoslu_cips Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl a dedim :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aferin :D 👍👍👍😏😏😏😏 Yorumla
Şekeroğlan Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. Al götür ikisini de 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah ah gelselerde götürsem :D Yorumla
0oSiyahBeyazo0 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl 1. Bir :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Good good :D Yorumla
Tol89 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 596 cevap paylaştı. ben. p 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hhahaha :D Yorumla Tol89 +1 yıl :D:D Yorumla
En İyi Cevaplar