Ya kızlar sacimo boyuycam dun aksam dus aldim bu kirli saca temiz saca yapin muhabbeti nedir?
DipNot; acici kullanmicam kendim boyuycam.
DipNot; acici kullanmicam kendim boyuycam.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
burada kirli saça diyenlerin hepsi saçmalamış. temiz saçtır garantidir efenim.
Tesekkurler canim
Temiz saça boya sürülmez canım mahveder derini. Farketmesen de bu böyledir
Tamam o zaman bir daha yapmicam @heybeenmatmazel
Bebegim sacin temizse boyama cunku sac derini yakar boya cunkuuu gozeneklerin aciktir dus aldigin icin canini acitir hatta yaraya bile sebep olabilir
Yaa boyadim buyuk hata yaptim :(((( sinirden iki gundur kendimi yiyorum
Acik renk saclarim koyu oldu
Acici dedigin sivi. O sivi her boyada var. Karismasi icin zaten. Hanagi marka bilmiyorum ama o pakette gorunenin hep koyusu olur. Sacin kirli olursa daha az yanar dipleri.
temiz saçta gözenekler açık olduğundan daha çok etkiler yanar vs...
Saç derin hassas olabilir boya kaşıntı yapar yakar acitabilir o yüzden tedbiren söylenir.
Yağlı saca boya saçların yanmaz. Temiz sacta saçların yanar
Kirli saca yap daha iyi tutar temiz oldugunda bide sac diplerini yakiyo yani bende oyle
regl'ken ve sacin temizken boya tutmaz kirli saca yap
evt önce saçını tuvalette yerlere sür iice boka bulansın kirlensin sonra milyoncudan aldıgın fısfıs boyaya aban ha benım tavsiyem plastik boya kolay kolayda çıkmaz kuvvetli olur
Ay sen ne gerizekalisin ya
İgrencsin kiz fikir istiyor sacmaliyorsin bir de gizli hesap tirsss 😄
Fis fis boyayi da ilk defa duyuyorum he deneyimli oldugu asikar beyinsizin @siyahvebeyaz @gülen_göz
Arkadaşın bokla aradı çok iyi belliki :D
Hahaahahaahahaayaha
yok canım ben saçımı hiç boyamadım ama tavsiyelerimi esirgemem yinede kafayı klozete sokun çıkarın yani kirlilikden bahsediyonuz mk ! temiz saç içinse ozona yatırın lan! nediyim mk! adamı delirtmeyin tamam sulu boyayı deneyin cık cık cııııııııııık
Allah senin beyninle siniyo ya
ne malmısın sende ya :DD omg didim yani sölediklerimde ciddi oldugumu düşünecek kadar beyinsiz olanda sensin annem :P
KİRLİ SAÇTA KESİNLİKLE BOYA TUTMUYO. ÖZELLİKLE YAĞLI SAÇYA. ÜZERİNE BOYA SÜRÜNCE YIKIYOSUN YA SAÇINI YAĞLA BİRLİKTE BOYALAR DA GİDİYO İĞRENÇ OLUYO BENDEN TAVSİYE
yikadiktan bir gün sonra en ideali bnce
Temiz sacta gozenekler acik olur ve cok yanar
Kirliyken daha iyi tutuyor diyorlar
Peki yapsam bir sey olur mu?
Başka gunum yok bugun boyamak zorundaym
kirli saç yorgun olduğundan daha iyi tutar boyayı
Zaten saclarim kizil dipboyam tam tutsun uclarina cok gerek yok aslinda
tutar yaaa kaç ayda bir boyuyosn kızıla
Normalde 3 ayda bir hepte temiz saca yaptim aslinda. şu an 6 aydir boyamiyorum
6ayda nası akmadı o saç yaa benim 1 haftada aktı
şu an dip boyam geldi ama sacimda boya var
hangi boyayı kullanıosn
Tabii ki garnier hem bitkisel hem cok akmiyor hem besleyici hala saclarim yumusacik ki kizila boyuyorum yani. Hemde kalici cok guzel bir boya ucuzda
bnde garnierla boyadm ama ya 1 ay oldu diplerim çoktan geldi ve boya 1 haftada turuncuya döndü;kaç günde bir yıkıosn sen
Hergun genelde cok yorgun olursam 1gun dus almiyorum ertesi gun aliyorum. Bende o sıkıntıyi kolestonda yasadim.
alla allaa benim niye hemen aktı yaaa saçım gerçekten tutmuo boya sırf hemen aktı diye geri siyaha kendi rengine döncem
Sacla alakali o mesela benimkide kesinlikle masa tutmuyo pirasa gibi 😂😂 seninde boya tutmuyordur
kıvırcık bnmki de fön şekil tutmaz ince telli boyada tutmuyor kendi haline bırakcam😄😄
Benimde ince telli ama boya tutuyor 😂 yaptim oldu valla
ohhh miss kızıl seviodm ama her ayda boyayla uğraşamam saç kalmaz
kirli saça boyanır..
Kirli saç efenin.
kirli saç yağlı olduğundan dolayı zararı daha az
Yapsam bir sey olur mu?
Olmaz ama yapmadan saçına badem yağı falan sur 2-3 saat beklet öyle yap
Tamam canim sagol
rica ederim canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?