Ciğer alınmıyor. :D Dalak, apandist, kolon kanserinde barsak parçası ve tümörün çok yayıldığı durumlarda mide alınıyor. Diğerleri genel cerrahinin işi değil zaten. :D Bunlardan seç.
Sen koçsun dimi 😄😄 kargolayayım mı 😄😄 ilahi kistan 😄 İşin şakası insan parçası toprağa gömülür onlar çöpe atacaktı ben bunları yaptığım hastahanenin arka bahçesine gomecem 😄😄
Bana demedim yahu yok zaten versende alman ahhaha ve gördüm yaptığın hastaneyi başka bir yere göm bence okul gibi falan yinede sen bilirsin heyyy hani başka bişey yapacaktın sen bakim? :D :D
:D :D :D Hastane genelde olumsuzluk çağrıştırıyor negatif enerji gibi, okul olması şart değil iyi bir yer olsun kafi :D Ve evet dediğini yap onunda fotosunu atarsın belki :D :D :D
20 lik bunlar pent tam çıkmadı ve şişiyordu kokunde kist oluşmuş ve üzerinde ki eti çiğnemek durumunda kalmıştım her turlu dert çenedeki dişleri one itmesi ayrı bir dert bütün dişler ağrıyordu
Yok narkozu bastılar birşey hissetmedim sonrasında da bir ağrım olmadı ama yemek yiyemiyorsun bir hafta zayıfladım kas kitlem gitti 😭😭 tabi ben çene cerrahına gittim parası tuzluydu ama olsun hiç acım olmadı ve sorunsuz bakalım şimdilik 😊
İlginç insan niye pislik olsun çok şirinler şıkır şıkır ediyolar elimde sallıyorum 😄😄 ama çok hoşlar inan bana elinde tutmak ağzında durmasından iyidir seninde bir çıksın anlarsın 😉
Valla narkozla birşey hissetmiyorsun sonrasında tek sorun bir hafta yemek yiyemiyorsun o kadar Azıcık acı oluyor ki ben öyle ufak tefek acıya acı demem diş ağrısı çok daha berbat bunda hiç acım olmadı inan
En İyi Cevaplar