Arkadaşlar bizde 2 tane golf 6 1.6 tdi dsg var ikisinide sıfır aldık şu an her ikiside 100.000 km de son 3-4 aydır biri daha geç hızlanıyor gibi sanki frenlere basılmış gibi hareket ediyor servisede götürdük bişi cıkmadı bunun sebebi sizce ne olabilir kullanıcalar aynı lastikler de aynı km de aynı araclar stock zaten.
Cevabın nedir?
Doatum oncelikle dizel bir arabadan bahsediyorsun. Dizel arabalar 100.000 km den sonra sikinti cikartmaya baslarlar bence sen iki aracida elinden cikart ve yenisini al. Ayrica dsg llerin hepsi ariza yapiyor. Bence sen satip yeni benzinli bir arac al
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Günlük evimle işim arası 60 km yani günlük ortalama 150-200 km yol yapıyorum benzinli aracın yakıtı biraz ağır gelir ama 150.000 km de değişmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Bnce sen bu soruna cozum degilde yeni az yakitli bir araba dusun. Sana hibrit araba onerebilirim. 100 km ye 4 litre benzin yakiyor ya da ford focus 1.0 da olabilir onunda yakiti az. Simdi sana onerilerde bulunuyorum yanlis anlama sakin 5 yildir otomitiv sektorunde calisiyorum.
- Soran+1 yıl
1.2 benzinli corsa vardı az yakıyor dediler aldım pişman oldum acıkcası şu an 2011 symbol var mesela dizel mazotu kokluyor ortalama 4.5-5.0 litre yakıyor golf de 130 u gecmezsen.5.0-5.0 lirte yakıyor ama 1 aydır opetten alıyorum yakıtı aracın çekişi baya arttı ama 1 2 litre de fazla yakmaya basladı
- Soran+1 yıl
Skoda octavialar hosuma gidiyor ama bu yıl tekstil piyasası çok sıkıntılı bakalım hayırlısı olur inş sağolasın
En İyi Cevaplar
Avans ayarından olabiilir. Distribitörün okuyucusundan kaynaklanabilir. Burdan ne söylense boş...
Servisi filan boşver. Sağlam bir tamirciye götür.
Kendi dükkan açamayan ustalar serviste çalışır genelde...01 Yorumla- Soran+1 yıl
Anladım hocam özel servisten biraz korkuyorum acıkcası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Yakıt hava vs filtreleri değiştir birde enjektör temizliği yaptır bakalım açılabilir araba
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Serviste değiştii ama enjoktor temizliği yapılmadı birde eskiye nazaran 1.5 litrede fazla yakıyor enjokterdenmidir dersin?
- Soran+1 yıl
Pazartesi ilk işim bu olacak sağolasın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar