hep bilinçaltınızın oyunları bunlar
Tahta gibi kızla ilgili görüşleriniz?
hep bilinçaltınızın oyunları bunlar
Okullara akıllı tahtalar geldiğinden bu yana o tarz kızlar ilgimi çekmedi:)
İşin şakası bir yana tahta gibi kız tabiri bile bence kaba bir tabir. Çok zayıf kızlar desek daha doğru olur diye düşünüyorum. Veya bir deri bir kemik kalmış kızlar desek de olabilir. Bana göre problem olmaz ama onların sağlığı açısından biraz kilo almaları gerektiğini düşünüyorum.
Ruhu da o er kişiye hitap ediyorsa emin ol alıp besiye çekmeyi tercih ederler ya da olduğu gibi kabul ederler. Tabii ki bu dediğim aklı başında olan er kişiler için geçerli.
Cevap
21Cevap
tahta gibi olunca çok itici geliyor ama aynı zamanda göbekli , bel bölgesinde can simidi oluşturmuş bir kızda aynı derecede itici geliyor bana... şans verme konusuna gelince de vücudu itici gelse de , yüzü güzel diyorsun yani bir yönünde hoşlanmış olduğum birine şans verirdim... çünkü bazıları insanlıkları ve sana verdiği değerle çok daha fazla fark yaratabiliyor...
çok itici diyorsun ama yine de şans verirdin öyle mi?pekii dürüst ol şans verseydin ve ne kadar iyi olursa olsun gözün dışarda olmaz mıydı.ya da gözün dışarı kaymaz mıydı?
bugüne kadar kimseyi aldatmadım ve aldatacağımı da sanmıyorum... bu yüzden gözüm dışarda olmazdı eminim... bi de ben sorduğun soruyu şöyle algıladım bilmiyorum doğru mu düşünmüşüm... şimdi yüzü güzel ve benim karakterinden de hoşlandığım bir kız var ama kızın tek sorunu tahta gibi olması ... ben böyle düşündüm yani böyleyse şans verirdim tabi ki... ama bir hoşlanma yoksa ortada ve üstüne bir de tahta gibiyse açıkçası koşarak uzaklaşırdım...
ortada bi hoşlantı olmayabilir de.bi kızla tanışıyosun mesela.hani kız güzel,bakımlı da sayılır,hadi diyelim ilk intiba olarak akıllı efendi bi görünüm de sergiliyor ama tahta gibi çok zayıf.ya bi tanıym der misin yoksa iyi hoş da çok zayıf diye eler misin onu sormuştum?
kız güzel , akıllı efendi bi görünümü var ama sadece tahta gibi zayıf... çok zor bir soru olmuş...ama açıkçası yüksek ihtimalle elerdim... yani ilk intiba sırasında beni kişiliği yada yüzünün güzelliğiyle falan baya bir etkilemiş olması gerekirdi , ondan hoşlanıp tanımak istemem için... ama hoşlanmak için de bi çaba göstermezdim , o yüzden de yüksek ihtimalle elerdim...
devamında bi soru sorcaktım sormama bile gerek kalmamış:)bu cevap da yetiyor:P yani tahta kızın hiç sansı yok aslında ya da çok çok az
merak ettim sorunu şimdi de :P bi de tahta derken 0 göğüs 0 kalçadan bahsediyoruz dimi? :)
mesela yolda,okulda,otobüste gördüğün hiç tanımadığın diycektim ama onun cevabı daha da net olurdu sanırım:)ya tahtalık zayıflıktan gelen bir şey bence e yağ olmayınca göğüs de olmaz kalça da.ama kilo alınırsa onlar da dolar.0 olan birini düşünemiyorum ama küçük diyelim işte o kıvrımları belli olmayanlardan bahsediyoruz
Ne Kadar Kale Alırsın Bilmiyorum Ama Şu Sözümü Unutma Kilolu Bir Bayandan Zayıf Olan Bayan Her Zaman Öndedir Kilo İyi Değildir . Tanıdığım Erkeklerin En Azından 100 Tanesi Bu Sözüme Katılıyor Gerisi Senin Zihninin Biçimlendirip Boyutlandırmasına Kalmış .
Ben göğüs sevemedim bi türlü zaten. Güzel yüzü tercih edem her zaman. Ama kötü haber, böyle düşünen erkek sayısı ortlamanın çok ama çok altında...
Biz elemeden önce hayat onu elicek zaten,tahta gibi tabir ettiğin biriyse gerçekten çok fazla sağlık sorunu vardır onun,yakında gider zaten diğer tarafa.
yüzü güzelse değil değerlendirmeye her yere alırım :D
Parantez icinde (güzelse değerlendirmeye alırım)merak etmesin ben ona kilo aldırırım elimle beslerim ;)
göğüsleri ve kalçası olmayan kız istediği kadar güzel olsun, önemi yoktur benim için.
aklı ve zekası varsa napcan.yine de yok dimi önemi:)
senin gibi birine veremez bence..
Tahta gibi bir kız bence itici..ne göğüs var ne bir şey :/
Ben değerlendirmeye alsam bile elimde kalır öyle kız.
ahaha öyle deme ya kemikleri var
adı üstünde ateş, su, toprak, tahta... sakın hava olmasın o :P
benimkine body yaptırıyorum :) . Sende yap. Kızların vucut yapısı kilo almaya oldukça musait
değerlendirmeye alırım ellerime tabi güzelse kız.sevgi ve ruh isteği daha önemlidir.tahta gibi olması bişeyi değiştirmez aşk varsa
Önce eller sonra elerler ...
ya bunlar benim konuya pek uymuyo aslında.ama yine de cevaplıym çekici diyemem tabi bunlar tahta göğüs tanımına uyuyor.ama eda taşpınarın fiziğini de her zaman beğenmişimdir.bi gün onun bıçak altına yatıcağını düşünüyorum pes edicek:))
:)) sen elermisiniz diyince bir de tahta gelince yanına 3g den soğur bunlar :D
ahahah aynen
çok bilmiş
Kendi ile barışık memesiz hatunlar çok sempatik.
Elerim . ama iki "l" olanından ell...
ellencek yeri var mı ki ya
Kemikleri okşarım ne bileyim :)
estetik
bir çift göğüs takınca sıra olurlar
muhabbetide güzelse bana bi uğrasın o kız :)
insan olması yeterli benım ıcın
adı uztunde tahta gıbı..
basarım sıfırı..sıradaki?
Bayan dediğin biraz etli butlu olacak.
ayy çok fena eksilenmişsin ya:))
Canım lütfen alınma ama o eksileyenlere birşey söylemem lazım..Özür dileyerek;eksileyenlerin hepsi tahta olabilir mi:):):)
Evet 151,5 kiloyum::):)
tahta<3<3
Odun olmasın yeter!
Eledim bile.
i love tahta <3
elemem ellerim
ellerler...:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar