değildir yani kadına bakıyorum madem korkuyosun ne gidip bakıyosun ben olsam odadan çıkmam yada anında evden çıkarım bidahada o eve geri dönmem sonra sıcmaya bile kamerayla gidiyolar ben bi ses duyucamda kamerayla bakıcam bırakırım kamerayı alırım elime bişey yani gerci onlarada işlemez ama neyse gercek değil bnce
Hayır gercek degıl ama bu tarz korku fılmlerının basına gercek olaylardan esınlenmıstır yazıldıgı zaman ızleyıcı kendını korkmaya hazırlıyor ve korkuyor bu da fılmden alınan zevkı arttırıyor boylece ızleyıcı cekılıyor :)
Arkadaşlar bı film gerçektir filmin sonunda olayın yaşandığı tatih yazıyor o tarihi internettrn araştırıp bulabilirsiniz Evet 2 ve 3de var ama onlar kurgu sadece 1 gerçek adam direk kamerayı alıp sürmüş sinemaya
Tek bir film olsa derdik hani gercek felan cünkü kadının nerde oldugu bilinmiyor gibi şeylerle ilk filmi bitirmişlerdi. Ama bunu yapmalarının sebebi seri yapmak içinmiş. Gercek değil yani .
Bir kapıya hiç bu kadar uzun süre baktığımı hatırlamıyorum. Kişiye göre değişir tabi de beni ne gerdi ne korkuttu. O dediğin "bazıları" hep vardır zaten. Sen rahat tut içini.
söyleki, ikinci bölümde polisler kamerayı buluyor ya gerçekte de polisler böyle bir kamera bulmus ama aynısını yayınlamamıs, ubnu farklı karekterlerle filme dökmüslerdir. diye biliyorum
Sitcom korku dalında türünün tek örneği.. 2 saat izleyip az sonra korkacağız galiba beklentisi ile finali gördük.. Gerçi ha korkarız belki korkabiliriz mantığıyla güzel cips tükettiriyor..
aramıza ilk sevişecek sarışın bir kız birde tombalak gözlüklü çoçuk alalım ilk onlar ölür çünkü zaman kazanırız nasıl çok iyi dimi tamam o zaman ben gibip boynuma nal asacağım
En İyi Cevaplar