Batılı kızın, doğulu erkek sevdası?

Kürt değilim türküm ama kürt erkeklerine sempatim var. Hangi ortamda olursam olayım onlar ilgimi çekiyor. Siyah saçla karışmış sakal. Büyük gözler. Ağır tavırları. Aile ortamını sevmeleri. Koskoca üniversite de bile sadece onları görüyorum. Ama ailem kürtleri kesinlikle onaylamıyorlar. Bazen şakayla karışık kürt damat diye çıtlattığımda "aman ha sakın, aşık olasın varsada olma, aramız açılır" gibi şeyler söylüyorlar. Ailem yüzünden ne teklif edenleri kabul edebildim, nede açılabildim. Bu yüzden kürtleri sevmeyen egoist atatürkçü diyenler bile oldu. Oysa alakam yoktur. Ben ne kendimi üzmek için ne ailemi nede o kişileri, direndim. Ama son dört aydır aynı bölümde okuduğum, ben birinci sınıf o ikinci sınıf, bir kürt çocuk var. Ondanda uzak durmaya çalışsamda yapamadım, olmadı. Ama biliyorum ki bunun sonu yok. Ne ailemle aram açılsın istiyorum, nede çocuk benden uzaklaşsın istiyorum. Ailemin karşı olduğunu bile utancımdan söyleyemedim. Irkcı ailenin kızı diyecek ve uzak kalacak benden. O bana ailesini anlatınca ben tuhaf oluyorum. Aile önemli gibi şeyler söylüyor. Yani bu durumu anlatsam uzak duracak benden eminim. Orta yolu nasıl bulacağım? Hani bu çocukla olmasa bile, benim gönlüm doğulu erkeklere kayıyor. İlla ki aileme kürtleri sevdirmem lazım. Bir akıl verin bana. Annem whatsapp de yazışırken fotoğrafını gördü. Ama uzaktan belirli olmuyordu. Sormaya başladı. İsmini bile söyleyemedim çünki bilinen kürt isimlerinden. İsmini salladım resmen. iyice arap saçına dönecek bu olay. Arkadaşımdan yazıyorum, seviyeli, küfürsüz görüşler yapın lütfen.
Batılı kızın, doğulu erkek sevdası?