Ya benim amcamın kızı var. Şimdi biz bununla yeri gelince çok iyi yeri gelince çok kötüyüz. Babam bana dün bir ayakkabı almıstı bende bana iyi mi oldu olmadı mı pek emin olamadım tabii kuzenim bunu gördü çok beğendi felan sonra benim babamın gelmesini bekledi. Gelince de direk ayakkabılari giymeye basladı sonra babama gösterdi bunlar benim olabilir mi felan dedi. Benim annem de senin çok ayakkabın herşeye atlama o ( ben) giyerim dedi sonra tabi kuzenim de şaka yaptım felan filan saydırdı. Annem ve eltisi birbirlerini sevmiyolar. Sevmedikleri için de amcamın çocuklarıyla anlaşamıyorlar felan bu amcamın kızı bizim eve geldiğinde herşeyi felan karıstırıyor ben onlara gittiğimde yengemden korkup birşey yapamıyorum. Bir de kuzenim hep bize geliyor felan eğleniyoruz işte bazen sonra şikayet ediyor babama o niye gelmiyor diye tabi benimde bir nedenim onlara 6-7 defa yatıya gitmişimdir. Ama hep gittiğimde oturuyoruz birşey yapmıyoruz benimde canım sıkılıyor ne yapmalıyım yardımcı olun?
Güncellemeler
+1 yıl
Ama o haftada en az 1-2 kere geliyor ve onlara gittiğimde neden hiçbirşey yapmıosun diye sorunca atar yapıyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer