Bıktım ailemin yaptıklarından kendimi öldürmek istiyorum?(Soru detayda mutlaka okuyun)?

18 yaşındayım ailem bana güvenmiyor hele babam! annem ve babam öyle şüpheciki buda geçen yıl sevgilim olduğunu öğrendiklerinden gerçi önceden de güvenmiyodular ama son 1 1.5 yıldır hiç güvenmiyolar. Napsam yaranamam. Hatalar insanlar içindir diyorum çok pişmanım kimse yok 1.5 yıldır. Öyle diyince beynin var hata yapmıcaksın hatasız olcan diyolar. Telefon almak çok istiyorum telim var ama eski artık küçücük çocuğun bile galaxyy ıphone aşağısı yok hepsinde yani mutlaka istediğim uygulamalar herşey var. Alın diyorum haketmiyosun diyolar. Lise 2yi bitirip kaldım ben açıkoğretim lisedeyim bu ağustos ya da ocakta bitcek. Dışarı zorla çıkıyorum haftalar oncesinden dusunuyorum ne diyip çıkıyım diye aklım gidiyo unutkanlık oluyo bu yüzden kafamı taktığımdan. Arkadaşlarımdan dileniyorum tel bişey yaparken foto falan ya da zorla annemin telini alıyorum foto için dışarı çıkarken. Babam hep diyo 7günde yanında olsun dizinin dibinde diye anneme. Asıl olay bugunku ama işe girmek istedim arkadaşlar masumca bir işe girmek istedim ilk defa sonuçta hep evdeyim 6 dk falan uzaklıkta bir cafede sadece 1 aylığına çalışmak istedim mutfakta kimseyle muhattap olmadan babam uzakta çalışıyor şöför aradım bastan dedim bunu lafımı bitirmeden konu kapandı hayır kesinlkle olmaz dedi. Annemi aramış annemde İstanbul'da bu gece gelcek. Anneme çok bağırmış o onaylıyodu sadece babana de demişti asla olmaz demiş yakın arkadaşımda geçende gülle gelmişti eve gül benm sanmış babam benm için bir işler karıştırıyo gül vermişler ona falan demiş bunun haricinde başka şeylerde demş eskilerden saçma olarak anneme boşarım sni boşanma sebebimiz bu kız olcak falan demiş babam hep bu lafı dr 2side yaptığım herşeyi hata görüyo yaşamam bile hata :( keşke ölsem öyle kötüyümki madem almıyolar kendim kazanıp almak istedim cannım çok yanıyo kmseye demiyorum ağlıyorum gizlice güçlü görnmeye çalışıyorum napmalıyım?
Bıktım ailemin yaptıklarından kendimi öldürmek istiyorum?(Soru detayda mutlaka okuyun)?