+1 yılUykuya dalma açısından ciddi sorunlarım var, eskidne müzik dinlerdim ama müziği kapatmadan uyuyamadığım için vazgeçtim. :D Yatıyorum sonra düşünceler düşünceler düşünceler engel de olamıyosun ki düşünmeyeyim diye bir şansınız yok sonuçta, mal gibi bütün gece uyumaya çalışıyorum saat oluyo 4-5 sonra ancak nasıl oluyosa dalıyorum.Pislik beyin gece rahat bırakmıyor :D
16 Yorumla- +1 yıl
az uyku yetiyorsa sorun yok : )
- +1 yıl
Uykuyu da bir severim ki anlatamam :D Ama sanırım olay uyumaya çabalamamaktan geçiyor, az uyku yeter düşüncesiyle yatarsam daha iyi uyuyabiliyorum sanki :D
- +1 yıl
az yeter, bir de istah kacmissa zaten uyku agirligi da olmuyor bunyede.
- +1 yıl
Haklısın :))
- +1 yıl
bir süre(5-60dk) hareketsiz minumum düşünceyle(sıfıra inmesede)aldığın derin nefese odaklan doğru uygularsan muhtemelen vucut ısısı artıcak ve göz kapakların ağırlaşıcak(kapalıda olsa)başta ellerin olmak üzere kol ve bacakların uyuşmaya başlıyıcak vucut beyin sırt üstü uzun süre hareketsiz kalınca zihin açılta olsa uyuduğunu zanneder ve kasların zamanla yarı felçli duruma geçer ve uykuya dalmadığın halde yavaş yavaş transa geçip rüyamsı şeyler görmeye başladıysan tebrikl vucutu uykuya hazırladın
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılyattığı gibi uyuyanlara da gıcık olurum :/
30 Yorumla
Uykum olmadığı ama saatten dolayı yatmam gerektiği zamanlar da kitap okuyorum. Kesinlikle işe yarıyor. Maksimum bir saat içinde elimde kitapla uyuyakalıyorum :) Onun dışında beğendiğim kızla nasıl tanışabilirim diye planlar kurarken bir bakmışım telefonun alarmı çalıyor. :D
14 Yorumla- +1 yıl
planlara bak!1
- +1 yıl
olsun bi plan var ortada laxaxs
- Diğer konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yıllink
Yukarıdaki pis espiri amaçlı hareketi yapmak istedim.. Ehöm..
Sızarak, Döne döne zorla, Yatağa geçtikten hemen sonra.. Bu üçü ruhsal durumuma göre değişerek vuku buluyor.14 Yorumla- +1 yıl
link
- +1 yıl
link?
- +1 yıl
espiri yaptim :(8
- +1 yıl
:((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
tv seyretmek bana şart. Kaçışı yok. Diyelim evde değilim arkadaşta falan kalcam o zaman da alkol almak şart. Yoksa öyle yatıyım da uyurum diyerek yatağa girsem bana hayat zor. Öyle uykum gelmez benim şanslıysam 1 saat sonra falan dalabilirim.
11 Yorumla- +1 yıl
planlı uyku yok orada. anladım.
''Bir tane içeyim de yatayım sigarası'' ndan sonra..
https://www.youtube.com/watch?v=yTTix7Fae3I
Elektrikli battaniyenin ısıttığı çift kişilik yatağımda, çıplak ayaklarım yorganın dışında, kafam ise yorganın altında gömülü olduğu halde, bununla:
Takribi, gece yarısının akabinde.. Boxerımla..11 Yorumla- +1 yıl
komik değildi ama güldüm .
+1 yılŞöyle uyunur arkadaş; Sigaranı alacaksın... ışıkları kapatacaksın.. sigaranı yakacaksın, yavaş yavaş içeceksin.. o hazzı iyi hissetmelisin, bütün bedenini etkilemeli. Sigara içtiğini ayak parmaklarından anlayacaksın. Sonra onun verdiği hazla yorganı üzerine çekip gözlerini kapatacaksın... ve sabah olana dek açmayacaksn!
10 Yorumla
+1 yılsızmak güzel bir yöntem, yorgunluk çıtanın son anına kadar tırmanıp oradan aşağıya sallanmak güzel oluyor.
sevdiceğinin sıcağına sokulmak da uyku ilacından hallice, tatlı bir miskinlik verebiliyor.110 Yorumla- +1 yıl
bazen de uyuyamiyorsun uzun sure, en sonunda beden iflas ediyor siziyorsun.
- +1 yıl
bedeni iflas ettirmeyi benim koca yapar, mevsim dönüşlerinde heyheyi tuttuğunda. gecenin bir yarısı koşmaya çıktığımızı bilirim:)
- +1 yıl
hiperaktif misiniz lol
- +1 yıl
ya şimdi açıkça söylemeyeyim dedim ama, hafif bir bipolar sorunumuz olabilir. arada böyle mevsim değişirken falan bir huzursuzluk, bir gereksiz enerji peydah oluyor adamın bünyesinde. o zamanlar böyle gecenin yarısı, sabahın körü demeden ilginç aksiyonlara gark olabiliyoruz:)
- +1 yıl
haha benim gibiymiş az : )
- +1 yıl
hipo-potam sevgim hipomanyak zamanlardan bir çağrışım olabilir:) eğer sen de vara yoğa öfkelenen, sürekli küfür eden, yerinde duramayan, içine canavar sıkışmış gibi huzursuz oluyorsan kulübe hoşgeldin.
ama o haldeyken bile öfkesini bana hiç yönlendirmiyor ya, bu adamı sevmeyeyim de ne yapayım:) - +1 yıl
küfür etmiyorum hiç lol
öfkem kontrollüdür paso sinirlenmem rahatima duskunum
ama agresyon var arada, huzursuzluk varoluşsal birsey. huzur ve huzursuzlugu sozluk tanimiyla dusunemiyorum bacım.
sev sen yine onu >8 - +1 yıl
eve bi gelsin, seveyim -.-
- +1 yıl
laxlaknanlvdasşlö
- +1 yıl
:)
+1 yılgenelde belirsiz yerlede sızarım oturma odası koltuk kanepe balkon bag evi ulan yatagım haricinde heryerde yatmışım ya la :)))
14 Yorumla- +1 yıl
birisi kaldirmiyorsa çok iyi
- +1 yıl
pes ettiler artık hatta babam birgün şöyle dedi ellemiyecegim zaten uyudugun yok bari nerede uyuyorsan orada kal
- +1 yıl
iyi bari. keza kaldirilmak kadar sinir bozucu sey yoktur.
- +1 yıl
evet öyle kısa bi özet geceyim dün 3:30 da yattım sabah 9 da kaktım 10 dan 12 ye kadar iki büyük kupa sade kahve içtim saat 3 tü film kompmuş uyuya kalmısım :)))
Pişmanlık duymadığım ama pişmanlık duymamı gerektirecek şeyleri veya pişmanlık duysam da yapacak olduğum şeyleri düşünerek.
12 Yorumla- +1 yıl
boşver shake it down
Nuri Alço'yla uyuyoruz sanki :D gazoza ilaç nedir ya :D:D Yatağa geçiyorum yastığa kafamı koymamla uyumam neredeyse bir oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
kendi gazozuna at >8
- +1 yıl
oo gerçekten mantıklı. Bencede kendi gazozuna ilaç at kesin ve net bi çözüm :D
gün boyunca beyin allak bullak olduğu için yatağa girdikten 5 6 dakika sonra uyuyup kalıyorum.olmadı geçiyorum tv nin karşısına açıyorum siyaset programını ne dinleyebilirsem kar hesabına.en fazla yarım saat dayanabiliyorum.
10 Yorumla
+1 yılyatağa girdiğim an uyuyabilenlerdenim özellikle yüzüstü bayılırımmmm
12 Yorumla- +1 yıl
popon havada kabus görebilirsin
- +1 yıl
popom havada olduğu için mi dün gece kabus gördüm acep..
Yıkınç
+1 yıluykum geldiğinde sıpa gibiyimdir, hiç karşı koymam. sızar giderim. isterim ki biri kucaklasın da yatağıma götürsün ama nerede olduk kaç kilo artık sıpa içimizde kaldı sadece bitter
110 Yorumla- +1 yıl
: ) oldugun yerde kalmanı keyfi başka ya
birileri kalk o yerinden demedigi icin sansli sayiyorum seni - +1 yıl
öyle ama özlüyorum kucaklanıp yarı uyanırsın ya böyle çocukken sonra anlarsın tehlikeli bir durum yok ya da anlamazsın hissedersin mi diyeyim. götürür bırakırlar yatağına hatırlar ya da hatırlamazsın bile ama. öyle işte
- +1 yıl
huzur.
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
öff bayıks
- +1 yıl
:)bayıks derken sen de bayılıyormuşsun işte sıpa altta okudum şimdi. neresi bayıks :(
- +1 yıl
üstüme gelmeyin, ben çalışan bi kızım. 3 kuruş ekmek parası için ter döküyorum ben burda !1!
- +1 yıl
biz de çalışıyoruz yani ben kendi adıma konuşursam. üç kuruş ama yemekleri güzelmiş öyle duydum michelin yıldızı ayarındaymış ahaha
- +1 yıl
havaları kes :(
- +1 yıl
ne havası be patlak balonum ben
Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Döne döne zorla ayıp olmasın diye yatıyorum zaten:/
24 Yorumla- +1 yıl
pilav ye direkt dalarsın :D
- +1 yıl
atletiko pilavcı
- Diğer konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılnormalde hemencecik uyurum ama yandaki sıgır evde av köpegi beslio köpek arada uluyo sinirden bende uluyorum vericem zehirl bonfileyi .F
12 Yorumla- +1 yıl
Animal liberation front'a sikayet ederim seni!11
- +1 yıl
insanız banada günah :S
+1 yılDöne döne zorla tabi ki uyuyamıyorum savaş veriyorum yatakda..
12 Yorumla- +1 yıl
o zaman uyume
- +1 yıl
oyle yapiyorum artik :)
Döne döne zorla. Çift kişilik yatakta fırıldak gibi dönüyorum mına going :(((((8
15 Yorumla- +1 yıl
yoyo seni - tebdil-i mekanın ferah >8
- +1 yıl
kaşık pozisyonu olaydı iyidi:(
- +1 yıl
sadece uyuyalım o zaman .djshfksgşhsaş
- +1 yıl
<8 haklısın var birşeyler damarlı tespit <3
Yatağa yüz üstü kapaklanarak bu sıralar, sabah da aynı şekil uyanıyorum.. Acaba hiç mi kıpırdamıyorum diye şüphe etmeye başladım son bir kaç gündür.
10 Yorumla
+1 yılEpey zor.
Film/dizi karşısında, döne döne zorla, sızarak uyuyorum çoğunlukla.13 Yorumla- +1 yıl
sızgın seni, ben de oyleyim genelde
- +1 yıl
sızgın afgdsaghfda
- +1 yıl
cevizli beni lemura benzetiyolar dedi bugun, ona yeni isim koydum: zülemur
+1 yılNeyin mücadelesini veriyoruz pembe topuk. Neden kimse osura osura uyumamış?
14 Yorumla- +1 yıl
en iğrenç cevap!1
- +1 yıl
ayrica dalmaktan bahsediyoruz uyku esnasindaki eylemlerden değil lol
- +1 yıl
Taşlayın beni ehe?
- +1 yıl
burada olmaz kucakçı
Kafami yastiga koydugum an :)
Tabi önceden di bu :/ Smdi ugrasmiyorum bile cani isterseee uyku gelir canim isterse de gönderirim artik boyle10 Yorumla- Diğer konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılbalıklama---
gec uyuyorum. kafada bı suru sorun ıle bogusurken bayılıyorum. dolayısı ıle dınlenme sorunum var..
keske bırı ılacıma icki katarak uytsa ama öpmeden :)10 Yorumla En tatlı uyku yorgunluktan televizyon karsısında uyuya kalmak gibi geliyor bana ama öyle bi yorgunluk olmayınca düşüncelere dalarak uyuyorum ben genelde yani Döne döne zorla =))
10 Yorumlasolumu yastığa dokundurdum mu , aktivasyon enerjisi verilmiş eylem gerçekleşmiştir.
12 Yorumla- +1 yıl
: )) şarja hazirim
yanında uyumak istediğim kızın yanında birinin olup olmadığını merak ederek:):)
12 Yorumla- +1 yıl
o da bunalım iş yahu
Yastık ve yatakla sevişiyorum resmen rahat pozisyon bulana kadar uykuya dalamıyorum...
12 Yorumla- +1 yıl
oww pozişin al >8
yastıksız uyuyorum ben. 2 dk ya dalarım hiç sağa sola döndüğümü hatırlamıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
yastıkisız zor diil mi yhaa :(
- +1 yıl
boynun dimdiktir lol
+1 yılbu aralar filmle.
öncesinde döne dolana yatağın içinde bir kara delik açıp oraya sığınarak .:)16 Yorumla- +1 yıl
kara delik yogunlaşıp kendi içine çökünce de uyanıyorsun >3
- +1 yıl
- +1 yıl
ismim geçmesin
- +1 yıl
ahahaha
Tatlı tatlı, göz kapaklarımın ağırlığını hissede hissede...
13 Yorumla- +1 yıl
slow motion >3
- +1 yıl
züperrr
nadiren uykuya çok ani geçiş yapıyorum, sanki narkoz verilmiş gibi..ürküyorum, sarsılıyorum gibi oluyor.çoğu zaman hayal kurarak.zar zor.
10 YorumlaKlavyenin üzerine kafam düşüyor. Sonuç malum.. Iyi geceler anlamında EN son bu harfler çıkıyor. ILnumdjjajmwggamtgmmtj
10 Yorumla
Eğer çok yorulmamışsam döne döne zorla oluyor sürekli. Kafayı koyduğu gibi uyuyabilenlerden değilim.10 YorumlaDiğer konusunda 326 cevap paylaştı. Çeşitli sebelerle döne döne, bazen düşünceler yığını, bazen sıkıntılar yığını bazen de burun tıkanıklığı. Hepsi döndürüyor.
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılYattıktan bir süre sonra dalıyorum ama daldığımdan haberim olmuyor :) Uykuya dalana kadar öyle düşünürüm olanı biteni
10 Yorumla Film izlerken uyuya kalma hastalığına yakalandım diyebilirim sana :D koltuk yatak hiç fark etmeden lambaları söndürmeden yataga girmeden nerdeyse hergün film izlerim geceleri ve bu başıma gelir.
20 Yorumla
+1 yılHayallere dalarak,sızarak,döne döne:D,müzik ve film izleyerek :)
10 Yorumlayattığım gibi uyurum hiç bişeyin yardımına gerek yok:)
20 Yorumlauyku bende sorun oluyor genelde. zor geçiyorum uykuya.
40 Yorumla
+1 yılYatağa geçtikten hemen sonra?
kafamı koydum mu yastığa
direk ölüm moduna geçiyorum ...30 Yorumla
+1 yılbasimi yastiga koydummu sonra biseyi hatirlayak yatarim
10 Yorumlasağıma yatarım..2. yastığa sarılır pat giderim..kısa öz
16 Yorumla- +1 yıl
: ) keyif desem :/
- +1 yıl
gidelim :(
- +1 yıl
müzik kutusu <7 arjantin bitiremiyorum ama artarsa bitirirsiniz ^^
Sırazak, eğer içmemek gibi bir hata yapmışsam döne döne zorla uyurum...
10 Yorumla
+1 yıloturdugum yerde sızıyorum sonra yatagıma geçiyorum sızmaya devam ardından bi yerden düşer gibi oluyorum bazen sonra deliksiz bir uyku...
10 YorumlaGenellikle başımı yastığa koyar koymaz uyurum. Bazen de başımı yastığa koymadan uyurum.
10 Yorumla
+1 yılBir sağ bir sola bir sırt üste sonra tekrar sağa daha ekran yok :)
10 Yorumla
+1 yılpamela andersonun füzelerini yastık olarak kullanıyorum bir sarılıyorum sabaha kadar mışıl mışıl uyuyorum...
22 Yorumla- +1 yıl
sonra sabah direk duş alıosun ?
- +1 yıl
:)) aynen...
yastıga basımı koyuyorum yorganımı üstüme örtüyorum bişeyler düşünüyorum ve uyuyorum
10 Yorumlabu müzikle
https://www.youtube.com/watch?v=KHnXTL9G_ps10 Yorumla
+1 yılFarkına bile varmıyorum ne zaman ve nasıl uyuduğumun ...
00 YorumlaTELEVİZYON İZLERİM EN ÇOKTA KRALİYET AİLESİ, NEZAMAN BAŞLIYO
10 Yorumlayatıyorum bi sağ bi sol sonrasını hatırlamıyorum hacii
10 Yorumla
+1 yılUykum varsa anında dalarım.
215 Yorumla- +1 yıl
ne kadan da istikrarlı
- +1 yıl
ne kadan da gamsız
- +1 yıl
formatı bozmaya geldim.
- +1 yıl
beni seviyorsun.
- +1 yıl
buna muhalefet olamam. <3 kikirik.
- +1 yıl
kikirdememeyin :(
- +1 yıl
bitter'i de alalım o zaman. paylaşımcıyım. <3
- +1 yıl
sayende kelime dağarcığım gemişliyor. yirin
- +1 yıl
spayla aramıza girmeme!1
- +1 yıl
Ben köşeye bir yere ilişirim. Ayrıca Stationary Traveller çok güzel bir parça, evet.
- +1 yıl
filmi hala izlemedim mahcubum :(
- +1 yıl
bendeki güzel rock şeyleri klasöründe varmis ki o zaten. ne kadan da okuzum.
- +1 yıl
Filmin acelesi yok ama Camel'ı fark etmemek ayıp.
- +1 yıl
herkesin oyle bi klasoru olmaz mi icinde karisik bir ton sarki. diolardan tut suna buna. hangi ture yetiseyim allahsiz yuzbin genre takip ediyorum zaten.
- +1 yıl
Sen de haklısın pek tabii.
desyrel içerek yani gazoza ilaç katarak belki remeronda faydalı olaiblir ama arada almak gerek malum kilo yapar:D
10 YorumlaDiğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben uyurken soru sorma :)
16 Yorumla- +1 yıl
gunaydin
- +1 yıl
az uyurum ben. yeni uyandim.
- +1 yıl
tesekkur ederim : )
+1 yıldüşünerek tabiki günü gözden geçiririm önemli olayları beynimde tartıp yaptıklarımı sentezlerim çoktan uyudum saten
10 YorumlaHayal kuraaa kuraaaa :D
14 Yorumla- +1 yıl
traume sind schaume diyip bozmicam hayallerini yavrukuş
- +1 yıl
hayaller sabun köpüğü gibidir demek
saat kaçta yatağa geçersem geçeyim 3 dakika sonra uyurum. yatak olmazsa 48 saat uyanık dururum
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYorgun düşüp sızıyom bem :(
18 Yorumla- +1 yıl
senin yorgunluğunu harf harf yirim alırım bitiririm <333
- +1 yıl
Zararsın, ziyansın.
- +1 yıl
oyhşş <3 dürtcem çok canım çekti <3
- +1 yıl
dürt çift yerden <3
- +1 yıl
Olabilir. İtirazın mı var?
- +1 yıl
Bitter bizi kıskandı, spa <3
- +1 yıl
Yok, gelmez o posesifci.
- +1 yıl
spa ve ben yalaşırız sadece sem git allahsız :(
ayakta uyuyorum zaten hep
11 Yorumla- +1 yıl
hehe
Ben bir sigara içerim önce, sonra da hemen uyuyakalırım. Bu da benim uyuma şeklim :)
10 Yorumla
+1 yılyastığı kollarımın arasına alarak
22 Yorumla- +1 yıl
teddy bear al lol
- +1 yıl
teddy bear'ı ne yapayım pehh
+1 yıluyup kaliyorum bi kösede.
15 Yorumla- +1 yıl
kucağım kösen olsun, koy başını miniğim <8
- +1 yıl
heyyo <3
müzik yardımı ile uyku en güzeli rahat rahat dalıyorsun ve rüyandada müzik çalıyo.
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat