• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Gamer

Gamer (oyuncu) kız var mıdır Türkiye'de?

darkmessiah88
darkmessiah88 Takip Et
Yoda Yaş: 45
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Bilgisayar oyunu seven kız varmı turkıyede.. ben nadıren karsılastım . az lar. az bulunan tür gıbıler.. ama gercekte de boylemi?
Güncellemeler
+1 yıl
link

linkte oyun çesıtlerı yazmakta..
Bilgisayar Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tabii var l*n niye olmasın. Ben mesela bayılırım :Dd hatta sizden çok seviyorjmdur. Oyun oynamak için (tamam aslında çok dışlıyolardı ben de dayanamadım) okuldan ayrıldım açık öğretimde okuyom. Ha, siz sormadan söyliyim favorilerim tabii ki de Prince Of Persia, Devil May Cry, Battlefield, Hitman, Assassin's Creed ve her türlü çizgi roman oyunu (comic fanım.. aşırısından.. Sheldon yanımda halt etmiş shjdkd)
    yenilerden dediğim gibi işte Ac var malum POP'nın devamı olarak çıkıcaktı ama sonra ayrı bir oyun olarak yaptılar. Ha Ubisoft'u düşününce bir de Far Cry serisi geldi aklıma. Onun dışında Titanfall (ve şu anda aklıma gelmeyen çok sevdiğim diģer oyunlar) falan ha bir de asla unutmam çocukluğumun Street Fighter'ı ve Mortal Kombat'ı (bu arada Mortal Kombat X fena bişey olmuş l*n çok sevdim) ahh ah ne günlerdi be. Hah, siz sormadan en sevdiğim karakterleri de sayayım. Şimdiiiii.. bir kere Pers Prensi kesin var yani, aynı şekilde Dante abimiz, Vergil, Nero falan sonraa.. Ah tabii ya Metal Gear'ı unuttum ben de diyom birilerini atladım.. yukarıya MG'yi de ekleyin bir zahmet ve karakter listesine geri dönelim Raiden'ım benim yerim onu ben sonra ah Ezio'm aşkım.. tek gereğim tüm AC karakterlerinj severim ama Ezio'm başkadır Ezio Auditore da Firenze Always and forever :Dd Altaïr ağır abi Connor Ratonhnhak:ton da hafif bir kekoluk var ama severim, Edward... Haytham reisin babası Connor'ımızın dedesi. Sarışın, mavi gözlü korsan assassin Edward... Hastasıyız agshdj sonra Arno Victor Dorian Fransızım benim (Elisé ölsün divem de öldü zaten) ve tabii yeni çıkacak oyunun bir diģer karizmatik assassini Jacob.. tanımıyorum ama kesin sevcem. Sonra bakalım.. Spider-Man çizgi romanda en sevdiğim yegane karakterdir, Psylocke, Deadpool falan kısaca X-Foce severim. Neyse uzattım sözün özü oyunları erkeklerden daha çok seven kızlar var abi :Dd

3
    10 Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

müthişşssinnn farkındaysannn :) bayıldım sana yahuu :) Anime fanı olmalısın aynı zamanda :) dante yide prensıde cok severım tabkı.. bayadır oyun onamaya vakıt bulamasamda fear , far cry , Call od duty , DEat Space gıbı oyunlar favrımm..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arada kısa animeleri tek oturuşta bitiririn ama otaku seviyesinde değilim. DMC'nin animsesini falan bitirdim :D DoD, Death Space'i falan ben de çok severim Far Cry zaten Ubisoft oyunu ne kadar söversem söveyim Ubisoft oyunları iydir :Dd Ama tabii bende ne arar Far Cry 4 kaldırcak pc onun için yeni bitane topluyorum +4.000 e kasa.. monitörü falan kasadan sonra hallederiz bir şekilde :Dd

Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

sen tamamen delisinn :) iiyi mana da :) bı oturusta bıtırdıgın anımeler ve oynadıkların senı muhtısh bı kadın yapıyor gozummdee :)

Yorumla
    • No-lifer
      No-lifer
      +1 yıl

Benimle evlenir misin? :) :) ya o degil de ben de Altair cok severim bak AC serisinden. Aradigimiz ruh bu iste ya sizi en kisa zamanda aramizda gormek istiyoruz boyle hardcore oyuncularin vazgecilmez duragi mmorpg oyunlar olmustur her zaman buyrun gelin oyunumuz- Star Wars: The Old Republic (Olur da kayit olursaniz diye Tomb of Freedon Nadd serverinda galactic republic faction inda oynuyoruz :)

Yorumla
    • TopaLihtiyaR
      TopaLihtiyaR
      +1 yıl

Yanlız Sırf Şuanda Senin için Kaydoldum

Yorumla
    • TopaLihtiyaR
      TopaLihtiyaR
      +1 yıl

Anladım göre çoğunlukla psn Takılıyorsun
      Bende Ps4 ve Pc Hayranıyım
      Ps4 de
      -mortal kombat x
      -Cod Aw
      -Last of us
      -İnjutice
      -Gta V
      Takılıyorum online
      Pc de
      -Cs go
      -Rust
      -Payday 1 ve 2
      Psde pc dede oynadım mmo tarzı tek oyun
      Dc online

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

MK gibi oyunlar zaten efsane abi oynamayan mı var onları. Ben de PC de oynuyorum 5.000 TL ye kasa topladım haliyle konsola para kalmadı :Dd Ama almayı düşünüyorum Last Of Us gibi oyunları da oynamak isterim. Favorim hep FPS dir ama hepsini oynarken zevk alırım Final Fantasy, Dota, MK her biri oynarken hunharca eğlendiğim ve kendimi kaptırdığım oyunlardır. BF deki aksiyon hiç birinde yok ama Final Fantasy oynarken ki gerilimim... üstüne tanımam :D CS GO henüz oynamıyorum ama yakında başlamayı düşünüyorum umarım beraber oynama şansımız olur :D

Yorumla
    • kawaidesudesu
      kawaidesudesu
      +1 yıl

Steam:TURKULLAH Origin:FurkanBugrahan Skype:yirmeseniloo PSN Store:TURKULLAH ekleyin gamer kardeşlerim kızlı erkekli cs filan atalım cs yok demeyin Pıçahlarım

Yorumla
    • kawaidesudesu
      kawaidesudesu
      +1 yıl

Comic demiş iken acep trolesmmi 😆😆😆 KİM CİWİL WAR İLE İLGLİ BİR SPOİLER İSTER :3

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@kawaidesudesu dostum film evrenini çizgi roman evrenine göre yapmıyorlar pek ancak Cap. America'yı oynayan adamın sözleşmesi yakında biticek yani Cap'in ölmesi ve yerine Buck ya da Facon'ın geçmesi büyük bir olasılık. Zaten Spider-Man'de kadroya eklendi Black Panther vs derken filmde neler olacaği, nasıl biteceği rahatlıkla tahmin edilebilir spoiler versen de spoiler olmaz o :Dd

Yorumla

En İyi Cevaplar

• vahsihatunun
    vahsihatunun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 34%
    +1 yıl

Oww ben bayılırım :)))

2
    21 Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

abooww. favorın nedır?

Yorumla
    • Caldionn
      Caldionn
      +1 yıl

Hangı oyun :D

Yorumla
    • vahsihatunun
      vahsihatunun
      +1 yıl

online olanları mı sayayım, pc oyunlarını mı?

Yorumla
    • mstii
      mstii
      +1 yıl

:((((((((((((((((((((((

Yorumla
    • vahsihatunun
      vahsihatunun
      +1 yıl

mstii neden üzgünsün, oyun oynadığım için mi :)

Yorumla
    • Caldionn
      Caldionn
      +1 yıl

Online say :) hepsını say oynadıklarını

Yorumla
    • vahsihatunun
      vahsihatunun
      +1 yıl

Metin2, Allodsonline, Shaiya, Karahanonline,Loco...bunlar online olanlar

tombrider, resident evel da pc oyunu olarak sevdiklerim

Yorumla
    • Caldionn
      Caldionn
      +1 yıl

Point Blank Tavsıye ederim :D

Yorumla
    • vahsihatunun
      vahsihatunun
      +1 yıl

heehe point black de oynadım :))) özellikle şu dinazorlu kısımda çok heyecanlanıyordum :))

Yorumla
    • Caldionn
      Caldionn
      +1 yıl

:)) devm edıyosan atalım bı vs :D

Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

guzel oyunnn. ben onlıne oyun sevemıyorum bır turlu..

Yorumla
    • vahsihatunun
      vahsihatunun
      +1 yıl

bayağıdır oynamıyorum point blacki bi kaç gün takıldım sadece, saklanıp vurmak bana göre değil :))) ben direk birebir vs lerden hoşlanıyorum ,daha vahşi olcak böyle kılıçlı falan :))

Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

guzelmısss. bende aynıd urumadyım. prototype serısını oyna. zombı kan ıvır zıvır hersey var :)

Yorumla
    • vahsihatunun
      vahsihatunun
      +1 yıl

waww zombi varsa severim resident evel da harikaydı ya :)) wampirli falan hea bide blood rayne oynaıdm o da güzel, wampirli bir pc oyunu

Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

en sexy vampir oo :) ama prototyype. cok heyecanlıı gelıyor bana

Yorumla
    • vahsihatunun
      vahsihatunun
      +1 yıl

prototype i bilmiyorum

Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

2009 da cıktı. turkıyeye gec geldı.. 2012 de yenı oyunu cıktı :)

Yorumla
    • NMTHorrible
      NMTHorrible
      +1 yıl

Yazdıklarınızı okudumda. Anime izliyorsanız eğer sao vardı. Bende onun gibi bişi arıyorum. Vahşi, kılıçlı oklu. Biraz eski çağ andıran, açık havalı, yeşillik filan olan bir map mesela. Mt2yi bu yüzden seviyordum ama onda da mekaniklik azdı bana göre. Kılıçlı bir fiziksel aksiyon savaşı güzel olurdu benim için mümkünse TPS ama en çok istediğim bunun yanında aşırı fazla mekanik / seri comboların olması. Örneğin duvara tırmanması, savaş sırasında yüzlerce combo uygulanabilmesi, yuvarlanma gibi şeyler yapabilmesi. Ve en önemliside iyi bir refleks istemesi. Bildiğin ve önerebileceğin böyle bir oyun var mı acaba?

Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

Log horizon seyredebilirsin. Sao ve sao2 den biraz daha az aksiyonludur ama oldukca guzeldir.

Yorumla
    • No-lifer
      No-lifer
      +1 yıl

Merhaba, cok sevdigim bir mmorpg oyunu daha cok insana ulastirmak istiyorum ozellikle türk oyuncu sayimiz biraz az genele gore ve cogu da erkek, eger oyuna baslamak isterseniz diye soyluyorum bol mekanikli su ana kadar oynadiginiz hicbir oyunda bu kadar cok becerisi olmamistir karakterinizin emin olun :) buyuk bor topluluk bir suru etkinlik var yapilabilecek seylerin sayi ve cesit yelpazesi cok genis sizi de aramizda gormek isterim oyunun adi Star Wars : The Old Republic eu-pvp server i Tomb of Freedon Nadd de oynuyorum baslarsaniz diye soylim galaktik cumhuriyet tarafindayiz biz iyi adamlarin tarafi :) en azindan trailerlari izleseniz o bile merak uyandiracaktir Return, Hope ve Revenge trailerlarini hatta herhangi birini izleseniz de olur :)

Yorumla
    • Swiedo
      Swiedo
      +1 yıl

@NMTHorrible Shadow of Mordor var ona bir bak derim

Yorumla
  • FrankyShogun
    FrankyShogun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 72%
    +1 yıl

Bir başka sitede yazdıklarımı sizlerle paylaşma istedim. Kızlara sorulmuş bir soru olduğu için alıntıladım yazımı.

"""Ben hayatımda oyun muhabbeti yapan bir bayana-bayanlara rastlamadım. İnternet ortamından değil, dışarıdan bahsediyorum. İnternet ortamında kimin ne olduğunu bilemeyiz. Görsem, duysam çok mutlu olacağım orası ayrı. Hatta yüzsüzlük yapıp muhabbetin içine bile atlarım oracıkta. bir ihtaimal aklıma geliyor, tam emin olamasamda paralel evrende yaşadığımı düşünüyorum. Gösteriş yapmanın bir anlamı olmaz belki, durum bundan ibaretse anlarım. Ben, "bayan ve oyun" konusunda yanılıyorsam kesinlikle paralel evrende yaşıyorum.

Lütfen çocuğunuzu Super Mario'dan mahrum bırakmayın.

İyi oyunlar bay ve bayanlar."""

Oyun oynamak asıl hayat tarzım olmasa da ciddi zaman geçiriyorum. Online olarak tek oyun CS:GO.

1
    0 Yorumla
  • çağrı1878
    çağrı1878 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

la yok mu bir gamer bayan ekleyinde steam cs, pubg neyin oynayalım :) genelde açığım ekleyinde oynayak yaş 25 steam linkim: steamcommunity.com/profiles/76561198171570755/ steam adım: Λchilles1878 burdanda ekleyebilirsiniz.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

6

Cevap

• Smyrnalovski
    Smyrnalovski Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 45%
    +1 yıl

Var tabii ki, dediğin gibi azınlıktayız sanırsam. Ben de pek benim kadar oyun bağımlısı kız göremiyorum dışarıda.
    Genellikle ben online oyunları pek sevmem. En son Lol oynuyordum, yeni sezonda ligler sıfırlanınca bütün oynama isteğim de sıfırlandı. Onun dışında Hitman, Outlast, Dmc, Call of Duty, Assasin's Creed, Dishonored, Metro gibi oyunları daha çok seviyorum. Aralarından ikisi dışında da geri kalanını bitirmişliğim var. Hatta aralarından Outlast ve Devil May Cry'ı o kadar çok seviyorum ki tekrar kurup oynayasım geliyor :D

2
    1 Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

hariksınnn :)

Yorumla
  • Smyrna
    Smyrna Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

pc ve onlie karısık

knight online

cs online

klan savaşları trkce/ybncı

sims

cal of duty

karayip korsanları

yüzüklerin efendisi

gta sn andres/vice cty

adrenalin/arabayarısı

daha aklıma gelmeyenlerde var sanırım.. ama artık hiç birini oynamıyorum sadce oynadığım tek bi online oyun kaldı onunda ismini yazmak istemiyorum:D

1
    1 Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

yazssan ne olcak. bıze oynardık belkı ve ıyı oynuyormussun sende.

Yorumla
  • Aleynacetinn0
    Aleynacetinn0 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Türkiye oyun oynayan kız fazlasıyla vardır. CS:GO reka girip 4 kız olmuşluğumuz bile vardır. İnfo haricinde pek konuşmayız. Konuşunca ses programı kullandığımızı düşünürler. Takım ya da karşı takımdaki erkeklerden fazlasıyla ilgi küfür ve cinsel içerikli kelimeler gelir. Hele ki bize ölünce iyice kudururlar. Bu yüzden süreki takım şeklinde 5 kişi gireriz. Bir de tabiki göstermelik gamer kız vardır. Steam profilerine insta kullanıcı adlarını yazıp fotoraflarını koyarlar. Zaten oyundada bişey yapamazlar ortalıkta boş boş gezinirler. Gerçek gamer kızlar her zaman bir takımın parçasıdır :)

0
    0 Yorumla
  • KayıpÜlkeninPrensesi
    KayıpÜlkeninPrensesi Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Gamer konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bayılırım. Eskiden Metin2 oynardım, hesaplarımın şifresini unuttum. Clash of Clans oynuyorum şu an .

1
    1 Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

harikasınn :)

Yorumla
  • Caldionn
    Caldionn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Olmaz mı :) Point Blankta çok gördüm :) Hatta baya bi kişilk Klanları var tanınıyor sıralamada :) Rütbelerde az değil general nerdeyse hepsi

1
    3 Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

vaayyy.. ortalıkta gorunmuyorlar ama :)

Yorumla
    • Caldionn
      Caldionn
      +1 yıl

yo :) benım tanıdıgım cok :) ortalıktlar :D

Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

adanada yok demekkı. ben 2 kısı tanııdım sadece benım gıbı , frp- fps oynayan

Yorumla
  • Geanuxer
    Geanuxer Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

valla hakiki oyuncu kız çok zor bulursun hakiki gamer olup olmadığını anlamak için ben tomb raider soruyorum erkeklerde bile bitirebilen sayılıdır herkes oynayamaz çünkü tomb raider oynamak için bakmakla görmek arasındaki farkı bilmek gerekir :)

0
    0 Yorumla
  • Pythia
    Pythia Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 53%
    +1 yıl
    Gamer konusunda 861 cevap paylaştı.

Bilgisayar değil, konsol üzerinden oyun oynarım. Playstationla büyüdüm, öyle de devam ediyorum.

1
    0 Yorumla
  • Nonestiane
    Nonestiane Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Metin2 <3

0
    0 Yorumla
  • aleynaaydn
    aleynaaydn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 55%
    +1 yıl

Konsolcu gamerım. Fobilerim pcciler :(

1
    1 Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

bende Pc ciyim. ama fobim yok. konsolda az biraz zorlansamda fena değilim sanırım.( kapışmak lazım ) :D

Yorumla
  • 3nokta
    3nokta Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 75%
    +1 yıl

Severim şuan oynuyorum...

1
    7 Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

hangı oyunları?

Yorumla
    • Caldionn
      Caldionn
      +1 yıl

ne pkı?

Yorumla
    • 3nokta
      3nokta
      +1 yıl

şuan mylands oynuyorum

Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

sadeceonline mı oynuyorsun?

Yorumla
    • Caldionn
      Caldionn
      +1 yıl

ilk defa duydm

Yorumla
    • 3nokta
      3nokta
      +1 yıl

Genelde tercihim online, indirip, yükleyip oynamıyorum pek.

Çok zaman istiyor, emek istiyor.

Bakıyorum ara ara güzel oyunlar bulursam onlarla da oynarım diye. Var mı tavsiyeniz :)

@ Caldionn google dan bir arat istersen, yanılmıyorsam 2011 yılının en iyi oyunu seçilmişti.

Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

bakarım bıara. borderland- mass effect tarzı oynuyorum sn gunlerde..

call of duty veya fear serısı

Yorumla
  • lovelygirly
    lovelygirly Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Gamer konusunda 833 cevap paylaştı.

clash of clans manyağıyım

1
    1 Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

ben pek oyuna baslamadım :(

Yorumla
  • prenses_nur
    prenses_nur Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Gamer konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Hoşlaşmıyorum kendilerinden.

1
    3 Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

ama olmadı sımdı.. o goruntu kalıtesı. onlarca ınsanın yıllar suren emegı var oyunarrda

Yorumla
    • prenses_nur
      prenses_nur
      +1 yıl

Eksik kalsın,istemez.:)

Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

bende eksık kalırsa ben naparım bılmem :)

Yorumla
  • bekeyece
    bekeyece Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

En yakin arkadssim pc oyun manyagi resmen :S

1
    1 Yorumla
    • darkmessiah88
      darkmessiah88
      +1 yıl

manyaklı derecesı nedır bılmeme ama oyun oynamakk guzeldıırrr :)

Yorumla
  • IstanbulluFrodo
    IstanbulluFrodo Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl
    Gamer konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Konuyu hortlattığım için özür dileyerek xperimi alıp gidiyorum.

0
    0 Yorumla
  • DogukanAyaz
    DogukanAyaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

beril sergün youtube kanalı var ve gerçekten başarılı.

0
    0 Yorumla
  • MRerror14
    MRerror14 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

13-14 yaşında oyuncu kız sevgili aranıyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ee tabi olacak ^^

1
    0 Yorumla
  • Arzuu_3
    Arzuu_3 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Vardır

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Gamer (oyuncu) kız var mıdır Türkiye'de?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türkiyede var mı bu kızdan (Resimli) güzeli? 20 cevap verildi
şu an Ankara Sincan da olan kız var mı? 7 cevap verildi
Türkiyede shemale var mı? 5 cevap verildi
Var mı guzel Ankara oyun havasi oynayan bayanlar burada? 1 cevap verildi
Türkiyede spor yapan kız? 16 cevap verildi
Boyle sporcu vucudu olan turkiyede bayan var mi acaba? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Cam gibi parlak bir cilt icin ne kullaniyorsun, hangi cilt bakim urunlerini önerirsin?
  • Size eniştenizle tanıştırayım mı?
  • Aşk hikayen var mı?
  • Alkol kullanan biriyle evlenilir mi, eş adayının içki alışkanlığı sizce ne kadar önemli?
  • Pantalon mu giyinsem etek mi giyinsem?
  • Sabahları huysuz olur musunuz?
  • Bugün 20 oldum 🥹🥹bana ne dilemek isterseniz?
  • Bahçede kahvaltı etmeyi sever misin☘️?
  • Uykucular uyandiniz mi?
  • Senin güzel olan neyin var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨