Babamın telefon gecmisinde sapık sapık sitelere baktigini gordum ondan tiksiniyorum?

Benim babam benim normal erkek arkadaslarimin olmasina bile musade etmiyor iki uc sene evvel sirf bu tür sebeplerden bana tokat bile atiyordu namusuna bisey olsun senin kemiklerini kirarirm falan diyodu. Disarda bana selam veren bir erkek arkadasimi gorsun oracikta beni de onuda öldürür, birazcik dar bir pantolon giyeyim hemen bagirip cagirir. annemide cok kiskaniyor onunda hep herseyine karisiyor. İste boyle bir insan ama biz hep bu zamana kadar bu huylarini alttan aldik cunku baska hic bir kotu davranisi yok sonucta bize karsi babadir dedik onun isteklerine uygun davrandik. Benim annem internetten falan anlamaz pek ilgilenmez, ama babamin telefon elinden dusmez. Aptal bir de gecmisi silmeyi bilseymis iyi olucakmis. Ben bir kac ay evvel bunun gecmisinde bir suru sey gordum sonra sustum bisey diyemedim simdi yine gordum ve artik onun yuzune bile bakadim gelmiyor. Herkesi kendi gibi sapik saniyo heralde ondan hep bize boyle seyler yapti. Nefret ediyorum ya yazik annemede hic birsey soyleyemiyorum ama adamin yuzune bakasim gelmiyo artik napicam ben seytan diyo git sevgilinle yat bunada soyle kudursun adi pislik...
Babamın telefon gecmisinde sapık sapık sitelere baktigini gordum ondan tiksiniyorum?