Heyecan giderci hap oldugunu duydum kullananınız var mı
Yan etkisi falan var mı
Kullandıgınız hapın adı ne?
Yan etkisi falan var mı
Kullandıgınız hapın adı ne?
Bunu önlemek biraz sor direksiyon başına geçtiğinde ister istemez heyecanlanirsin allah yardimcin olsun :)
abartmayın ya bu kadar
olabilir bidahakinde geç nolcak
iyide sen o parayı vermemek için hiç içmediğin hapı içmeyi göze mi alıorsun çok mu lazım
yok hiç içme öyle bişe sakin ol onlarda sana öyle dicekler zaten
ayrıva benim sınavda bir kız arabayı götüremedi 4 kere istop etti dedi sen sonra gir oda sonra girdi kazandı
eğer öyle olursa onlarda anlayış gösterir sen onları görmeden sürmelisin
rica ederim :)
Cevap
14Cevap
Ben sarı kantaron içtim burada biri yazmış ordan gördüm , bir hafta sonra bayıldım şıranng saat dörtte sahur vakti uyandım başımda ablamlar ahaaa , kafam bir şişmiş sonra da kustum bir sürü acillik oldum sınava da bir hafta var ondan da kaldım , hiç bir işe yaramadı yani öyle , zarardan başka kafada bitirip çok pratik yapman lazım birazda özgüven inşallah 3. de sınavı geçerim
Gerek yok bence de çok heyecanlıysan pasiflora alabilirsin eczaneden reçetesiz herhangi bir yan etkisi yok direk heyecanı gerginliği alıyo.
kalp ritmini düzenleyen ilaç. etken maddesi sayesinde kalp atışlarını yavaşlatıyor
hayır ismi dideral ama kullanmak gibi bir niyetim yok
Heyecan yapmazsan sinavin cok kolay oldugunu hatirla hap yerine
oluğmu öyle şey benim ehliyetini almaya arabayla giden ülkem varken :D
Niye bu heyecan? Heyecanlanicak hicbirsey yok bence :D
Yok artik abartmayin sinavda hap ictin normal araba kullanirkende mi icicen:)
Bayılırsın sacmalama.
kendi arabamızla pratik yapıyorum ama bizimki eski oldugu içim kursun arabasıyla farklı faydası olur galiba.
bide hocam mesela dedi ki cok guzel sürüyorsun ama heyecan var sende direksiyonu sıkmasan olacak diyor.
direksiyonu sıktıgını görürlerse direkt adam frene basar seni indirir arabadan dedi. bide en yakın arkadasım 3. cü seferde gecti o yuzden korkuyorum.
Gerek yok böyle şeylere.
Hiç öyle biseye ihtiyaç duymadım
Öyle bişi varmıymışşş :o :D
Merhaba dideral kullandınızmı
İlac kullandiniz mi peki?
Relax Ol sıkıntı Yok :)
vay be millet neler düşünüyo
yazık la. çok kolay sınavdan korkuyor.
Ben tek sınav da verdim zaten. Hiç hata yapmadan.
Bu geçen Kasım ya da Aralık ayındaydı. Benim hocalarda sinirli tiplerdi hata yapabilirdim ama yapmadım ve geçtim
Bak şimdi bana da son ders veren hoca dedi ki böyle hatalar yaparsan geçemezsin sen böyle değildin dedi son ders sınavı düşündüğümden çuvalladım ama ertesi sabahı gayet rahat rahat kullanmıştım ve geçtim. Sana sadece sunu söyleyebilirim inanmak başarmanın yarısıdır. İnşallah geçersin.
Arabanızla pratik yaparken yanına başka birilerinide alda sınav da hocaların yanında heyecan yapmanı engelleyebilir.
Daha neler...
kafada bitir
O ne ilkez duydum :D
Gerek yok ki
GEREK YOK
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?