Nasipte varsa kısmetse Allahımında izni ile Adanaya gelin gidicem bilmiyorum ben Antalyalıyım orada güzel düğün yapılacak tavsiye edeceğiniz yer var mııdır
Birde Adanalılar nasıl gelin isterler :)
Birde Adanalılar nasıl gelin isterler :)
Ooo seyhan adananin iyi yerlerinden bir tanesi. Adanada gezilecek okadar cok yer varki ama bilirsen esin buraliysa buyuk ihtimal biliyordur. Adana iyidir canim hayirlisi olsun
Adana deyince sular duruyor inşallah insanı nasıl bilmiyorum eşim çok iyi kendisi hakkını yiyemem ailesine uzak olduğum için içine girmeden bilemedim nasıllar nasıl olurlar nasıl gelin isterler
Iyi iyi. Adanalilar iyidir. Adananin % 40i adanali. Ismini kirletiyorlarsa adananin % 60i kirletiyor icin rahat olsun. Dugun icinde beyaz saray var o guzel sevgi adasinin karsisinda
çok teşekkür ederim babamı çok seviyorum zaten şeker gibi :)
Sen seçilmişin zaten nasılı kalmamış.
Sevgi adasında yapın para varsa ;)
Şimdi girmeden içlerine bilinmiyor baştan bileyim öyle davranayım -boss dedim :)
fazla çekingenim zaten konuşamıyorum bile alışamadım kaynanam çok iyi çok şükür ben ip uçlarını bulup oradan yanaşayım diyorum :)
Benden bahsediyorsun 😀 bende antalya da yasıyorum yemekleri salcalı yapmayı ögren biber salcası 😀
şuanda başladı zaten yemek kavgamız neler neler işi kayınvalideme yıktım çalışıyorum deyip :D kabul etti gerçi kendi teklif etti Allah razı olsun :)
kaydediyorum hepsine bakıcam :)
Cevap
7Cevap
Adanalıyım bacım ben ama seyhanlı değilim. Hoşgeldinn
Hoşbuldum nasıl gelin isterler Adanalılar var mıdır bir tarifi abicim :)
adanalı vardı sanırım
Adana benim 2. Sehrim çok sevdim orayı
insanları nasıl peki
Allah baska dert vermesin
aaa neden :)
Cevremde cok zor insanlar diye duydum hep benim bir sorunum olmadi denk gelmedim belkide 😄
zor bunu kabul ederim bak inat fazla dediği dedik :)
Bunlari biliyosan sorun olmaz ozaman dikkat edersin 😄
inşallah olmaz inşallah :)
insallah 😄
bende adanalıyım seyhanda oturuyorum
nasıl insanlardır nasıl gelin isterler biraz anlatabilirmisiniz
ilk başta oturup kalkmasını saygı ve sevgi en önemlisi yemek kültürüne çok önem verilir yemekler (biber salçalı olur) adana insanı dışardan bakıldığı gibi değillerdir bir de yaşayacağınız mahalleye göre de değişir tabi
demet evler nasıldır peki
genelde ordaki evler müstakil insanlar açısından geceleri pek sakin olmuyor
insanı nasıl oranın eşimin aileside orada
her insan aynı olacak değil tabi iyi insanlar vardır bir de adana havası çok sıcak
Hayirli olsun ins iyice arastirmadan gitme
teşekkür ederim
İzmir liyik
olmaz o zaman kardeş :)
Vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar