bende esmerim .
Fiziksel olarak nasıl erkeklerden hoşlanırsınız?
bende esmerim .
Çok zayıf erkekleri pek beğenmem hafif kilolu ve beni sarıp sarmalayacak kadar iri yapılı olan erkeklerden hoşlanıyorum. Abartılı kası olanlardan midem bulanır ıykkk. Esmer yada kumral olmalı ve mutlaka sakallı olmalı.
neden sakallı ki ?
Sakallı erkeklerden hoşlanıyorum...
tahrik söz konusumu peki ?
Karşıdan ilk gördüğümde o erkeğin dikkatimi çeken ilk yeri sakalları oluyor burdan zaten 1-0 öndeler benim için. Ve evet özellikle sakallar tenime temas ediyorsa aşırı tahrik söz konusu...
sakal derken kirli sakal mı acaba ?
Kirli sakalda olabilir normal sakalda molla sakalı olmasında
molla ne .d.d
Hahahah :D Yani böylee çoookkk uzun olmasın demek istemiştin hacı, hoca, molla sakalı hiç duymadın mı :D
şuan itibariyle duydum ve biliyorum artık :D :D
Bi kere kaslı erkekler son derece bana itici geliyor, normal olacak, hafif de zayıf olsa, hele ki esmer olursa eh bir de seviyor olsam o kişiyi, o da beni seviyor olsa... Görecek miyim acep o günleri :)
:D beni anlattın resmen ya .d
:D:D
çok kişiden duydum esmer olmasını . neden sence ? çoğu kız esmer istiyor
Tamamen zevk meselesi ama şimdi esmer de sevilir yaa :)) Bi sarışın çıksın karşıma içim ısınmak bilmez ama bir esmer çıksın, o bambaşka birşey :) Esmer olmak ayrıcalıktır arkadaşım değerini bil ;) Nedenini açıkla desen açıklayamam ama kanım esmerlere daha çabuk ısınıyor. Öyle yani. Adanalıyım ya belki de ondandır :)
anladım çok teşekkür ederim . umarım dilediğiniz gibi biri karşınıza çıkar..
Cümlemizin inşallah ;)
sorun kızlara ama konuyla alakalı oldum bakayım kızlar nası erkeklerden hoşlanıor :D
belirgin kaslar. abartmasın.
düzgün bir göbeksiz olsun yeter bence..:D
Cevap
2Cevap
kaslı erkeklerden hoslanıyorum ama hafif olacak. gözüme sokar gibi degil. az biraz göbek fena durmaz ama balkon gibi değil :) uzun olcak benden uzun. ne zayıf ne kilolu. boyuna göre orantılı olması yeter
kas olacak ama abartı olmayacak. boy 1.75 civarı olsa iyi. ama bunlar çok önemli değil. asıl önemli olan sevmek, sevilmek.
Her türlü fiziksel özelliğinden memnun bir erkekten hoşlanırım.
kız sen ayran gönüllümüsün her türlü erkeğe atlıyorsun
Cevabı doğru okursan anlayabilirsin;ama tek okuyuşta anlayamadıysan bu senin düşünme sıkıntısı yaşadığını gösterir.
*her türlü fiziksel özelliğinden memnun bir kimsenin kendine güveni olur;kendine böylesine güvenen bir erkekte malesef ki çok az..
Normal kiloda fazla kaslı olmayan orta kaslı uzun boylu kıvırcık saçlı yeşil gözlü kumral olsun yeterli :)
esmer yada kumral geniş omuzlu kaslı ama çok zayıf olmamalı bence göze hoş gelir =)
neden esmer ki .d
bencede esmerler daha komik ve sempatik =))
aynen öyledir .d.
varya ben şu sabretip su sporcular kadar kas yapim orduya sal beni.d.d
zayıf uzun boylu kaslı tabi neden olmasın :)
Benim gibi olanlardan hoşlanıyorlar...
Kaslı olsun başka da birvşey istemem
neden kaslı ?
Daha hoş duruyo falan nedednini bende bilmiyorum daha mı çekiciler
Kas yığını değil de atletik tipli olsa iyi olur :)
katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar