Yeşil pantolonumda diz kısmında eve geldiğimde bir leke oluştuğunu gördüm. bacağımı çarpmıştım demire sanırım o esnada oldu. pas lekesi olabilir. fairle yıkadım ama çıkmadı. domestosun dışı mor renginde renkliler için leke çıkartıcı var onu kullanan varmı? işe yaradı mı? ne önerirsiniz. şimdiden teşekkürler.
Cevabın nedir?
Giysideki Pas Lekesi Nasıl Çıkar ?
Pas lekesi çıkarmak için genellikle asit kullanılır.
Asit, kumaşa tatbik edildiğinde pas suda çözünür hale gelerek lekenin çıkması kolaylaştırılır.
Limon suyundaki sitrik asit de pas için doğal ve iyi bir leke çıkarıcı görevi görür. Pas lekesi olan bölgeye, limonu sıkarak elde edebileceğiniz veya marketlerde şişeyle satılan limon suyundan biraz dökün, limon suyunu kumaşın tamamen emmesini bekleyin.
Sonra giysiyi veya tekstil ürününü güneşte kurumaya bırakın. Güneş ve limon suyu lekeyi hafifletir.
Son olarak giysiyi veya kumaşı soğuk suyla yıkayın.
googledan sevgilerle13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
- +1 yıl
kot pantolona dök bakayım asidi ne olur
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıleğer kir leke içine işlemişsse zor cıkartamazsın eger cok dikkat edilecek gibi ise kumaş boyası al komple pantolonu boya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmuhtemelen çıkarır o domestos. mor muydu hatrlamyorum ama işe yaramştı bende. malum kız olunca zor lekeler çkıo :)
00 Yorumla
ariel leke çıkarıcıyı üzerine dök kesin çıkar dicem ama daha önce hiç bi işlem görmemiş olması gerek..
06 Yorumla
Soran+1 yılyani suyla durulayıp kullansam da olmazmı
Soran+1 yılhımm iyimiş coslada var onu denedinmi
Soran+1 yılteşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yıleurowax FC3403 diye bir ürün var , bulabilirsen ve stokta varsa bunu alın derim, parasını fazlasıyla hakediyor, benim 7 aydır çıkmayan kızartma yağı lekesini eşofmanımdan çıkarttı , halı ve koltuğumda çocuğun oyun hamuru lekesi vardı ondada sonuç aldım ama mutfak davlumbazımın filitrelerinide bunla temizliyorum ilk aldığım gibi oluyor filitreler. eurowax kullan pişman olmazsın. hem memnun kalır hemde gönül rahatlığıyla tavsiye edersin
00 Yorumla
+1 yılyenısınıı al bızım dukkanda kanvas lıkralı pant yeşil 10 tl. kalıte
07 Yorumla
Soran+1 yılben CA dan 40 tlye almıştım.
- +1 yıl
ca :S t shırtlerınıı yazın 5 e satmiştik clockhaouse bakırkoyde var 20 tl .
Soran+1 yılnerde siizin dükkan bakiim:)
- +1 yıl
jessyamor.com site yeni adres var orada resm facede var siteden ulaşablrsın faceye en altta solda
Soran+1 yılok:)
- +1 yıl
tek cewapp veren benım ınsan bı en ıyı cewap yapar =)
Soran+1 yıltek cevap verenmi diğer 2arkadaşı yok sayma:)
+1 yılKlorak markasının leke çıkarıcısı gerçekten çok başarılı, diğer markalardan daha uygun ve de çok etkili. Kesinlikle tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılkosla oksi ekşınla çamaşırlar tertemiz :D
10 Yorumla
+1 yılDomestos, yağı, kiri, pası, ovalamadan siler atar.
00 YorumlaLeke tinerle çıkar ancak
00 Yorumla
+1 yılKosla dene.
00 Yorumla- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAspirinle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Hangi leke çıkarıcı daha iyi? Pantolonumdaki leke nasıl çıkar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar