Dünyanın en yaşlı fahişesi kim biliyormusunuz?

Manşet. Az-ın melumatına göre İkinci Dünya Savaşı döneminden fuhuşla ilgili İngiltere'de doğup yetiştirip ulaşmış Milli Kuper halen "ekmek parasını" bu meslek sayesinde çıxarır. Baxmayaraq ki, onun bu yıl 99 yaşı tamam olur, kadın hala "canının sulu olduğunu "hesap edir. Milli 27 yaşında Amerikalı oğlana aşık olur ve Londra'dan Las Vegas aktar. Fakat sevgilisi savaşta öldürülür ve küçük çocuğu ile birlikte Milli tek qalır. Öncə o, kabarede reqqaselik ediyor, sonra ise VİP fuhuşla uğraşmaya başlar. Yakında Milli "madam" a dönüşür ve bu ise 10 kadını çekiyor. 1955 yılında ikinci kez ere giden Milli yine de sevimli mesleğinden el çəkmir. Millinin sözlerine göre, onun 3 bin 500 kişi ile özel ilişkisi olup. Bugün de onun müşterileri arasında 29-dan 92 yaşa gibi kişiler var. Kendisi de Milli "nine" yılda 80 bin dolardan fazla kazanıyor. Şimdi Milli haftada iki müşteri kabul eder ve bunların her birinden gösterdiği "hizmete" göre 1200 dolar alır. Bununla bile, o, zayıf bedeni ve büyük göğsü ile dolaşıp modern hanımları eleştiriyor. "En azından, ben standartlara cevap veriyorum. Ben her zaman zarif geyinirem, müşterilerim ise asıl efendi '- diye o, bildirir.
Dünyanın en yaşlı fahişesi kim biliyormusunuz?