At eşek inek koyun bunlarda evcildir. evdemi besliyosun sen bunlari. civcivde ayni şekilde evde beslenmeye uygun değil. evcil dendiğinde evin içi değil insanlarla iç içe demektir. hayvanmarin doğal habitatları vardır. bahçe tarla gibi.
Ya benim vardi 2tane buyuyup horoz oldular sokaga falan atliyolardi bizden biri olmuslardi dvjxdg okuldan geldim bir gun mutfak tezgahinin ustunde yatiyolardi... Aksama pisirip yediler. gozumden kan geliyo şu an
benim vardi horoz oldu o zamanlar kus gribi var diye kac kere kesmeyi denedik agladik ve kesemedik sonra gece bahceye kopekler girmis sabah kalktigimda sirf tuylerini gordum 2 gun kendime gelemedim ya
Yok ya tavuklar cevrede bile yoktu. Ben bahceden dışarı cikmaya niyetlenmistim. Zaten sonra horuzu kestik saldiriyor herkese kopek gibi diye bassiz yarim saat kostu hayvan :)
köpekler çok tırsak ya fare kovalasa kaçıyorlar :D o horoz bir de bana denk gelecekti. var ya boynundan tuttuğum gibi kafasını kopararıdım desem inanma kaçardım :D :D
kazlar yavaş koşuyor sorun yok :D benim civcivim resimdeki civcivden daha kötü koşuyordu beni görünce :D kanatlarını çırpa çırpa yarı havada yarı yerde bana koşuyordu :D sanıyordu ki yemek getirdim ona :D yemek yok canım hadi git diyordum :D
Yeminle koşuyordu ya kereta. hemde fişek gibi hızlıydı. yeter ki beni görsün. başkasına da değil sadece bana koşardı :D bir kere elime aldım gagasından öpeyim dedim dudağımı heralde solucanla karıştırıp yemeye kalktı :D :D
En İyi Cevaplar