Bildiğiniz en iyi laptop markası ne? Özellikleri de iyi olmalı ama
Bir de Packard Bell kullanan var mı? Varsa memnun musunuz?
Bir de Packard Bell kullanan var mı? Varsa memnun musunuz?
En iyi laptop markası için bir şey demek zor çünkü fiyatlara göre değişiklik gösterebiliyor. Ortalama fiyatlarda laptopta en iyi marka bence Asus. Tabii bu kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir ben Asus laptopları ısı sorunu yaşanmadığı için seviyorum.
En iyi laptop markalarını kendime göre sıralamam gerekirse;
Donanım parçaları konusunda olduğu gibi laptop konusunda da en çok güvendiğim markalardan bir tanesi. Etrafımda kullanıp ısınıyor diye dert yakınan kimseyi görmedim. Oyun için iyi özellikleri olsun diyorsan ROG serisine bakmanı tavsiye ederim.

Yıllarca kullandığım bir marka ve herhangi bir sorun yaşamadım. Kullananların yorumlarına baktığımda da çoğu kişinin olumlu yorum yaptığını gördüm. Her bütçeye uygun laptopları var.

Çevremde çok fazla Lenovo laptop kullanan oldu ve hepsi genel olarak memnun olduklarını söylediler zaten son yılların en çok satan laptop markası. Fiyat performans ürünleriyle dikkat çekiyor.

Bu işin erbabı olarak söyleyeyim.
Casper nb değil hesap makinesinin az daha gelişmiş olanıdır, önermem.
Dell nb. larına 2 yıl parça garantisi bu 2 yılın ilk senesi içinde yerinde garanti verir.
PC de bir parça arızalandığında telefon açarsın adresini verirsin ve evine gelip yapar.
Bunun dışında en markanın belirli modelleri iyidir burada senin ayıracağın bütçe mevzu olur.
Dell marka olarak bugün en iyisidir. (Fiyat/performans)
Özelliği falan tırıst. :) Herşeye bi bahane çıkar CPU iyidir Ram kötüdür Ram iyidir Ekran kartı düşüktür. Ben Casper masaüstü çektim fanından ses geldi harddiski yandı yeni bi fan takın fazlada ses çıkmasın dedim 500 GB harddisk yandı 1 Terabyte takın dedim öyle yaptılar kafam rahat gönlüm rahat varsa bi sorun serviscisine değiştirin diyorum.
alacaksan sakın hp alma. kullandım ve hiç memnun kalmadım. toshiba ya çok iyi sağlam diyorlar. onu tercih edebilirsin.
Ben Apple Macbook Pro kullaniyorum ve cok memnunum. Gayet hizli, virus koruyucusuda var.
Cevap
21Cevap
Casper harici bircok marka olabilir acer benim tavsiyem fiyat olarak yuksek olmaz kalitelidir. Ozellik olarak en az 1 gb ekran karti 4 gb ram i5 islemci en az olacak bu yazdigim guzel bi donanimdir daha asagisi ile hic ugrasma
dell çok onerıyorlar toshiba kendı kullandıgım 3 sene oldu hala cok hızlı ve cok iyi garantıye gıdecek en ufak bı durum dahı olusmadı sıddetle tavsıye ederım sıcakları cok iyi absorbe edebilen bi laptop bu bakımdan performansta hepsını geçer
packard bell dünya markasıdır güvenip alabilirsiniz.
2000 lira üzerinde MSI derim ama.
uygun fiyatlı performans arıyorsanız.
lenovo z580
8gb ram 1tb disk gt630m 1500 lira vatanbilgisayarda indirimde.
link
99 tlcik aşıyo ama idare et harika bir parça (: 5*
ekle tabi
benden kötü tavsiye çıkmaz adamım ^^
dell derim ben.hizmet ve servis anlayışları mükemmel.packard bell de ısınma sorunu oluyor.ben de vardı yaşadım gördüm.dell aldım iyiyim.
Asus çok iyidir ama garanti süresi dolana kadar.. :)
Hani garanti bitene kadar aleti ayarlamak resmen mühendislik harikasıdır.
bence hp görsellikte iyi iç donanımda iyi ama adı duyulmuş kalite olarak casperda alabilirsin
Bana sorarsan en iyisi Dell... En azından insanı Dell'i etmiyor...
Casper dünyanın en adi, en saçma, en dandik, en boktan, en en en beş para etmez markası...
Valla az bile söyledim...
paranı çöpe atmak istemiyorsan piyasada bulabileceğin en iyi marda dell...aksini iddia eden çıkmaz sanırım...bütçen iyi ise tabiki liste başını apple çekiyor...ama enaz 4000 gözden çıkarman lazım...
Packard bell kullanıyorum hiç memnun olmadım Acer'in yan ürünü Acer'de vardı bence ikisinden uzak durmalısın.
Asus önerebilirim.
ne için arıyorsun? donanım iyi olcaksa ve fiyat önemli değil ise MSI tavsiye ederim... ama yok fiyatta donanımda önemli diyosan MSI'ın ucuz modeline bak derim.
Sony vaio kullanıyorum memnum bundan önce exper vardı o berbattı.
Asus derim bi takla atmıyor cihaz packard bell inde amerikadakiler iyi burdakiler ordakilerin satılmayan modelleri
bende 2 tane var ikiside samsung marka 2 yıldır kullanıyorum.çok guzel performans sergiliyorlar.tabiki karar senin yinede
parcard bell kullanıyorum cok memnunum kesınlıkle al derım
toshiba kullanıodum bir zamanlar fena değidi ama artık kullanmıyorum
Oyun oynayacaksan Monster.
tohhiba Qerted i7 tabi alabilene
Ama teşhir ürünleri var bazı firmaların 3 milyarlık ürünü 1 400 alırsın ben aldım çünkü ondan biliyroum
Ben toshiba Qerted kulanıyorum ama 2.100 tl bayıldım içim gitmişti verdiğime ama şimdi iyiki vermişim diyorum
tabiki öyle ama senin ne amaçla kulanıdgında önemli
nakti ne kadarın var İstersen senin içina raştırayım
windowslu bilgisayarlarda en iyi marka sony
iyisini bilememde en sağlamı" dell"
macbook Pro . tavsiye ederim
Kaç yaşındasın kuzum?
Sony vaio iyidir.
valla markaya bakma bence donanıma bak derim
benim samsung gayette memnunum
hp değilmi o :D
asus sanırm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?