Ben yazdıklarımdan pişman olmadım emin olun bu öyle bir illet kişiki ona az bile normal konuşurken bunları yazdı bende sövdüm iyi yapmışım ohh bidaha olsa bidaha yaparım o kim ln sizce nasıl yapmışım? 1. 2.
3.
Facedeki eski sevgiliye küfürlü ekran görüntülü mesajlarım? (RESİMLİ)?
Bu kadar laf ve küfür tek bir şeyden olur kin İçinde hâlâ ona karşı bir şey var yoksa bunları yazamazdın O kadar küfür içinde Allah vs demen de doğru olmamış Özellikle din iman küfür etmek doğru değil sinirlisin ama din iman sövülmez engelle bu kişiyi ve bir daha yazma yaklaşma bu küfürler için sana dava açsa kesin kazanır
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Davalik falan bisey yok ortada yani bzm aramzda btle seyler soz konusu olmaz bende ne davalar acardim ona suana cezaevindeydi oooo kin ve nefret var icimde onlar ble hatta artk yok gbi bsyyy hicbr duygu yok
o bnaa çok kötü şeyler yaptı 3 yıldır çok karışık mazimiz var bende ona bdaha knşmak istemediğime dair mesj hazırlıyodumki normal hiç küfürsüz bunu yazdı sildim hepsini başladım sövmeye yaptığı bininci malllıkk
En iyisi.. Yaz geliyor zaten, biraz arkadaşlarınla vakit geçir, gez dolaş kafanı dinle.. Sonra çıkar biri çok daha güzellerini yaşarsın ve ne zaman unuttuğunu bile anlamazsın..
Tam manasıyla ayrılamadığınız için oluyor hep bunlar.. Zamanında bileti kesmiş olsaydın şimdiye kadar çoktan mazi olurdu, çok daha güzel bir ilişkin olurdu..
En İyi Cevaplar