- Diğer konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılAbicim O KADAR SAFTORİSİN ki vallaha sniper tüfeğimi arıyorum ya!
Adam anlamış durumu, sonra da sadık rollerine girmiş, sen de yutmuşsun. Kendine bu kadar da mı saygın yok senin? Herşey iyiydi de ondan mı fake hesap denemeye ihtiyaç duydun? Bir erkek öyle fake falan demez hemen. Adam bildiğin balıklama atlamış, sonradan anlamış. YAZIK sana valla.03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık
- +1 yıl
En güzeli olmuş bence de. Aferin :)
Soran+1 yılSağol
En İyi Cevaplar
Anlamis buyuk ihtimalle senin kandirmaya ugrastigini. Eger yeterince canindan cok sevseydi hic konusmazdi seninle. Emin olabilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılBarıştık şu an
Soran+1 yılHata mı yaptım
- +1 yıl
Aceleci davrandin. Panige kapilip direk sevgilin var mi diye sorarsan anlar... Bunu en iyi sekilde yapmak istiyosan onun hic tanimadigi bir kiz arkadasinla yapacaksin. Telefondan olacak kizin kendi watsap profili falan.. ama kizi hic tanimiyo olmasi cok onemli faceinde instagraminda gorduyse taniyabilir.
Soran+1 yılArtık yoruldum uğtaşmıycam ne olursa olsun..
Soran+1 yılHayır fake hesabı anladı sen beni salak mı sandın dedi sonra ben inkar ettim inandı inkar ettiğime sonra ben fake hesaptan kendimë mesaj attım sevgilin benle konuştu sahip çık filan diye sonra ekran görüntüsü alıp sevgilime attım ne diyo bu kız diye ayrıldım sonra barıştık çok yalvardı
+1 yılAynısı bana olmuştu ilişkiye sadık olmadığını düşünüyorum daha fazla uzatmaya gerek yok de bitir kes tamamen ilişkini yanında durmana bile gerek yok sonra dökülüyor her şeyi o zaman yapıştırırsın söyleyecek bir lafın varsa.
00 Yorumla
Normal sohbet havasında değil de asılıyor mu bildiğin fake hesaba :/
02 Yorumla
Soran+1 yılya tam sayılmaz ama konuşuyor işte gülüşerek filan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Geçen Bende Yaptım O Yüzden Sana Tavsiyem Devam Edersen Aklına Geldikçe Kötü Olursun Ya Ayrıl ya da Unutabilecek İsen Devam Et. Ve İster De Ben Yaptım İster De İşte Şu Kişi Senin Gerçek Yüzünü Bana Göstermek İçin Böyle Birşey Yapmış Sende Cevap Verip Beni Ve Bizi Bitirdin Defol Git !
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım seni denemek için konuştu filan diyeyim mi
- +1 yıl
Evet Arkadaşımla İddiaya Girmiştik Ben Dedim İşte Örneğin A Beni Çok Seviyor Oda O Kadar Emin Olma Sana Bunu Kanıtlayacağım Dedi Böyle Birşey Yapmış İyikide Yapmış Senin Ne Olduğunu Gördüm Artık Felan De Ayrıl Yalanları Bahaneleri Dinleme Ama Çok Aşıksan Çok Seviyorsan Kesinlikle Birdaha Yapmayacağına İnanıyorsan Ve En Önemlisi Bu Kötü Anı Unutabileceksen Devam Edebilirsin.
Soran+1 yılDevam edemem malesef yapıcam dediğini ya da soğudum diyip ayrılıcam
+1 yılÇözüm 1 : Fake hesaptan sevgilin var mı falan diye sor. Yok derse konuşmanın ekran görüntüsünü at görsün.
Çözüm 2 : Fake hesaptan randevu ayarla, aynı gün normalden de ne yapıyor ne ediyor diye kolaçan et. Sonra fake hesaptan verdiğin randevuya git ve yüzleş...00 Yorumlafarkındamısın ne büyük bir ders aldın ileride sana nekdar yardımcı olucak bu olayı hatırlıyacaksın
ayrılma konusuna gelirsek soğudum de ama demeden önce biraz soğuk davran zaten fark eder ve sorar sende dersin soğudm diye sonra kendısı anlar hatasını farkeder neden ayrıldığını
özürler diler yalvarır sen olduğunu biliyodum diye yalan söyleye bilir
oun kişiliğine bağlı ama kendıme bısey yaparım da diyebilir hiç birine kanma
eğer gerçekten ayrılmak istiyosan böyle yapmalısın06 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum gerçekten zaten bir öncekindede aldatıldım
Soran+1 yılAllah kimseye vermesin
Soran+1 yılAlışkınım
Soran+1 yılŞükürler olsun aynen
+1 yılface ının sıfresını ıstıceksın vermezse vermezsen ayrılırız dıyeceksın vermezse ver yolu verırse mesajları sılıp vercektır gıdrıdıgınde fake hesabından mesaj at falan bu kız kım de yalan solerse sen kımı yıyon benım o yalancı dıye ayrılırsın.
10 YorumlaNeymiş
Erklekler de Sadıkmış
Çocuk Senin oyununu Anlamış Güzel Kapak yapmış sana..
Güvenmiyorsunuz Denemye kalkıyorsunuz... Sonra ayrılık sebebi oluyorsunuz..
Just.00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek milletine güvenme arkadaşım güvenme güvenme güvenme diye diye dilimde tüy bitti bee... Buldum mu taze gülü hemen sarılır... Yazıştıklarınızı kopyala yapıştır gönder gitsin... Sonra herşeyden engelle.. anlar zaten hatasını eşşek değilya...
00 Yorumla Bitir direk.
Uğraşma.
Ama ekran goruntusunu almayı da unutma04 Yorumla
Soran+1 yılAlıcamda acaba konuştuğun kişi arkadaşımdı desem daha kolay olmaz mı ayrılmak
Soran+1 yılRezil olurum ama
sakın onu terk etme ! Vallahi pişman olursun o sana bakmaz bu kez
00 Yorumlacanmm bak seviyorsan savas bu işleri yapmayın ya bir birinizee sonra ilişkiyi yıpratıyosunuz erkekler uysaldır onu elinde tutmasını bilen kadındır eger kadın bunu yaparsa erkege fırsat vermiş olmuyormu seviyosan ayrılma
04 Yorumla
Soran+1 yılSoğudum artık eskisi gibi olamam
Soran+1 yılYok cidden anlamadı ciddi o bitti.
+1 yılneden ayrılacaksın ki? gayet normal bir durum her erkek aynısını yapardı.
04 Yorumla
Soran+1 yılBana tüm mesajlarını gösterdi tek tek şu an bunu yapması koydu anladın mı
- +1 yıl
gören de evlisin sanacak bırak bu gereksiz takıntıları
Soran+1 yılAlamazsınız boşver
- +1 yıl
neyi alamam ?
+1 yılSöyle açık açık. rezilliğini yüzüne vur. İçinde ne varsa söyle gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen rezil olurum o zaman
- +1 yıl
Aman salla ya ölmicez mi? Rezil olmuşmuş... Kızım bak içinden geldiği gibi davran sonra pişman olma derim ben 😉
fake hesabından yaz de sen ne adi şerefli (olmayan) de of şimdi konuşamıycam ama saydır
10 YorumlaBahanesini boşver direkt de ne düşüneceği artık umrunda olmasın sen suçluysan o bin bir defa suçlu
00 Yorumla
+1 yılEkran resmini cek at hatta ekrandan birde orta parmagını cek :) o zmn
00 YorumlaDiğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. bu halde ayrılan bir çok kişi tanıdım, hemen kesmede yavaş yavaş soğumuş gibi yap ki zaten soğudun da sonra da ayrıl
00 Yorumla
+1 yılSenin zaten görüştüğün vardır sanırım ben sana yeterli değilim sen çok açsın ben seni doyuramam hoşçakal ya da nasıl istersen öyle kal de :)
00 Yorumla
+1 yılFake hesaptan yat benimle de tamam derse beni aldattin de ayril boşver ne dediğini umursama ne olduğunu anlamaya calissin
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz zaman geçsin aslında buluşalım filan diyicemde dayanamıyorum..
Ahaha:D Elinde patladı bomba demek :D Geçmiş olsun
Ayrıl gitsin30 Yorumla- Diğer konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılBelkide senin onu kandirmaya calistiginia anladi.. Sonucta sirf bir kizla konusuyor diyemi agladin okadar?
00 Yorumla
+1 yılfake hesapla kandıurdım dersen oda sana bılyorum bende salak yapıyorum der. bulusma ayarla ve sen git bakalım ne olucak?
10 Yorumla
+1 yılartik seni sevmiyorum deyip ayril kalbi kirilsin namussuzun
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılbuluşma ayarla sahte hesaptan.
buluşmaya git ayrıl04 Yorumla
Soran+1 yılAklıma geldide konuşmaya dayanamıyorum daha fazla çok canım yanıyo
- +1 yıl
tamam yarın bulaşmak iste o zaman
Soran+1 yılPeki yapıcam yarın
- +1 yıl
kurtulmuş olursun
ama yarın buluşmak istersen hemen anlayadabilir.
istersen hiç uğraşma ditek ayrıl
Neden diyemezmişssin? Yüzüne vurmak varken? İşte sen busun, demek varken?
00 Yorumla
+1 yılSana yeterince güvenmiyorum bitmesini istiyorum de bitsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılChp verme, bende öyle yaptım... fakr hesapla Hersey ortaya çıktı, ne mal olduğu belli oldu, konuşmuyorum şimdi
02 Yorumla
Soran+1 yılAma aynı yerde oturuyoruz gelir kapıya kadar
Cevap sahibi+1 yılO zaman göster, b*k gibi ortada kalsın. Yapcak bişey yok
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Fake hesapla olan konuşmanın ekran resmini çek. yolla sevgiline. Hicbir şey yazma. Bakalim ne cevap verecek.
00 Yorumlayapmasan iyi olacakmış ama onu tanımaya çalışmışsın bu durumu ona söylersen eskisi gibi olamazsınız
04 Yorumla
Soran+1 yılSoğudum ondan zaten
Soran+1 yılEvet öyle imkansız eskisi gibi olmam
Bahaneye ne gerek var ki yuzune vur gitsin o senin arkadan is ceviriyo sende cevirme yuzune vur mert ol elindeki kaniti gorter sktt cek gitsin
00 Yorumla
+1 yılKanka dalga geçiyor olabilir haberin olsun ilişkini bitirmeden önce düşün
03 Yorumla
Soran+1 yılGayet ciddi
- +1 yıl
Kanka bende öyle yapıyorum ciddi gibi gözüküp çok fena kafa buluyorum
Soran+1 yılYok ya cidden huyunu bilmesem bende anlarımda ciddi baya
+1 yılİşte gorun beyler turk kızı ne kadar şeytan her seye dikkat ediceniz a me ka
Sen kendin istedin Soyle gitsin.02 Yorumla
Soran+1 yılNe mal olduğu çıktı ortaya ama
- +1 yıl
Eee eline ne geçti?
Bosu bosuna gece gece kendini uzmekten baska naptın solesene.
Soyle direk fazla uzulme.
ne bahane arıcan herkez birini sinava sokar hayat bile sınav sen söyle ayrıl o utansın
00 Yorumlane oldu peki
sen onunla yatıyormusun burdaki işi fantdezi sen yanlış yapıyorsun bence01 Yorumla- +1 yıl
ahahahhaha malsın işte
kızım erkek o senin gibi değil tutamaz istekleri var
sen onunla seks yapsan o zaman haklısın ama sen onunla yatmadıktan sonra başkasıyla yatamazsın diyemezsin
kalkmışın diini iimanı olmaz ya yat ya da ona deki bana yakalanma de serbest et evlendikten sonra keserim çükünü de
+1 yılO kandirdigin fake hesaptan cam ac ayrilalim demeye gerek bile yok
00 Yorumla
+1 yılKonusmalarini kopyle ve ona gonder. Sonra hsstri cek. Engelle heryerden.
00 Yorumla
+1 yılKonusmayi al arkadasim seninle konusmus falan de ben yaptim deme
00 Yorumla
+1 yılKandırdım demek zorundasın yapıcak bişey yok olan olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bulusmaya cagir bir arkadasini kendi yerine koy.. bakalim ona nasil davrancak ona gore karar al
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. geçmiş olsun öncelikle, fake hesabı denemek için arkadaşım açtı falan da
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdam değilmiş demek ki sıkma canını, eskisi gibi değil de ayrıl eğer dürüst olamayacaksan...
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum seni demek daha mantıklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin olfugunu anladi.
bence ona şöyle söyle.
kaçamak yaparsın.
tecrubeli ariyorum ex askm ol de00 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. fotoğrafını al bas yüzüne. utansın.
00 YorumlaDiğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. sevmıyorum senı oynadım de en azından o uzulur
06 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar çirkinleşemem
Soran+1 yılPeki yarın yapıcam
- +1 yıl
Soran+1 yılSağol canım
+1 yılbunu söyle bence bahaneye gerek yok
10 YorumlaArtık olmuyor de monotonlastı falan de.
00 Yorumlaben sana layık değilimde sil ne kastın be :D
00 Yorumlaseni sevmiyorum soğudum senden de.
07 Yorumla
Soran+1 yılDaha 2 gün önceye kadar seni hiç bırakmam filan dedim ama şimdi bunları dersem garip olmaz mı sence
Soran+1 yılBen 19 o 20
Soran+1 yılZaten soğudum gerçekten
- +1 yıl
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. OHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
00 Yorumla
+1 yılVur yüzüne şerefsiz falan de ayrıl sonrada
00 Yorumla
+1 yılYapman gereken basit yol ver.
00 Yorumlaiyi b*k yedin işiniz gücünüz entrika mk,
00 Yorumla
+1 yılNasil konuştu ki senle.
02 Yorumla
Soran+1 yılSamimi
- +1 yıl
Gerçeği şöyle ve ayrıl bence sok olsun.
+1 yılBelki oda anlamisdir seni deniyordur
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. kaşının altında gozun bağda uzum var de ayrıl
00 Yorumla
+1 yılBence demelisin pisliğini yüzüne vur
00 Yorumla
+1 yılerkek milleti bence :D çok görmeyecen :D
00 Yorumlaarayip sorma aradığında da açma en güzeli bu
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Madem ayrılıcan gerçekleri söyle o utansın
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendi kendine sıkıntı çıkardın bravo
00 Yorumla anladı senin olduğunu
00 Yorumla
+1 yılBence söyle açık açık.
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler