Arkadaşlar bu bayanın ismini bilen var mı varsa yardım edin acill lazım çünkü ayriyetten saçma yorumlar yazmayın

www.kizlarsoruyor.com/.../q1750804-hay-masallah-bu-ne-guzellik-gunesin-isigini-kesiyor-guzelligi-sizce
ahaha ismini bilmiyorum ama bu soruya haykırdım :D
bizim mahalleden fatma teyzenin kızı dicektim ama sacma yorum error :(
hakikaten bu kimmiş ya resme baktım daldım kaldım bu ne guzellık böyle ağzını kırııımmm
Cevap
8Cevap
Vika Levina, rus model kendisinin muhtemelen orta amerikalı birisiyle ilişkisi belirlenmiş görünüyo, bahsi geçen kişi ile birlikte bir kız çocuğuna sahiptir. 18.11.1993 de rusya da doğmuştur. 1,79 boyu, kahverengi saçları, yeşil mavi gözleri vardır. ABD Miami de kalmaktadır. Rusçanın yanı sıra ingilizce ve almanca bilmektedir. Italya, Mexiko City, milano, Miami ajansları ile çalışmaktadır. Instegram, Twitter ve Facebook gibi sosyal Media hesabı mevcuttur. Bir kaç kez türkiyeye tourist olarak gelmiş türkiyeyi özelikle bodrumu sevmiş birisi. Türk moda tasarımcı ve Fotografçılarla da çalışmıştır. Fakat türkiye ve almanyada çok tannınmış değildir. Kosmetik cliplerde oynamıştır. Instagram, Facebook ve Twitter de oldukça fazla türk takipçisi vardır ve özelikle Instagram'da 40.000'den fazla takipçisi ve sayımı ile popülerdir. hakkında
Victoria's Secret iç giyim kampanyasında yer almasıyla ünlenen model. Ayrıca Female Indonesia, Dominical ve Schon gibi bilinen güzellik ve moda dergilerinde de yer aldı.
Ünlü olmadan önce
İlk çıkışını Kasım 2013'te Victoria's Secret'ta yaptı ve kariyeri oradan başladı. Ailesi estonyda yaşamaktadır. Kendisi bir süre Almanya, Berlin Potsdam da ikamet etmiştir.
google da görsel arama yapmak bu soruyo buraya sormaktan daha kolaydı
vika levina bu kızın adı :) :) :)
google görselden aratsana belki çıkar
Google da arayınca tumblr kızI çıkıyor
Vika levina..
Vika levina
vika levina
bu fotoğraf fake la
Senmisin:-) :-)
Bu ki s kim sana bisey olmasin
Seda Sayan
Bu kız sana bakmaz
hatırlarsan yukarıda saçma yorum olmasın yazmıştım. Okuma yazman varmı?
Belli ediyor okuma yazman olmadığın ama bu yazıyı okuduğuna göre vardır biraz sadece işine gelenleri okuyorsun
gülse kozalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar