Saçların gözükmemesi icin türban takılıyor ya şimdi saçlar kazınsa da aynı görevi görmüş olur mu?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 443 cevap paylaştı. Görüsleri okurken senin yorumlarin dikkatimi cekti
Kimse kimsenin görüsünü, inancini veya yasam tarzini paylasmak zorunda degil ama saygi duymasi gerekir
Herkesin sana saygi duymasini bekliyorsun, oldugun gibi kabul edilmek istiyorsun, farkli düsünen olunca "yobaz, dar görüslü, homofobik" diye tanimliyorsun insanlari
Peki senin yaptigin ne? Sende inancli insanlari asagliyorsun ve dalga geciyorsun
Sen baskalarinin görüslerine saygi duymazken nasil o insanlardan anlayis bekleyebilirsin ki?
Hersey iki tarafli olmali11 Yorumla- +1 yıl
Burada bana saygisizca yorum yapanlara saygisiz davrandim. Guzel sekilde aciklama yapanlara da tesekkur ettimm
En İyi Cevaplar
Hahha gayet mantıklı :D
02 Yorumla- +1 yıl
Bebişsin:)
1) Troll.
2) Sen kazıtarak herkese örnek olabilirsin.
3) Pardesü giyeceksin bide siyah tamamdır.
4) Dinimizle alay ediyorsun Allah daha iyisini bilir ama bana göre günahkarsın ve cehennemde yanma olasılığın epey yüksek cayır cayır yanacan kustuklarını yersin artık.62 Yorumla- +1 yıl
Muck
Mesele saç telinin görünmemesi değil, saç telinin bile görünmemesi. Yani buradan şu sonucu çıkarabiliriz. Ya da çıkarmayalım, ben fazla yorum yapmayım zaten muallaktayım...
11 Yorumla- +1 yıl
Mantikli
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
35Cevap
Sen de kafanın yerine balon koyabilirsin her ikisi de hava dolu, en azından sessizce omuzlarının üstünde durur gürültü kirliliği yapmaz.
Sadece SAYGI duymayı öğrenemediniz. Sen çıplak gez banane, başkasının türbanından sanane
Tanrı'ya, Allah'a, evrime, ateşe, suya, hiçbirşeye inanmaya çalışmadan önce bir insan olmayı deneyin04 Yorumla- +1 yıl
Evrime inanılmaz. Bu yuzden hava sende işte :) ilkolluluğa bu kadar özenmeyin. Türban takmanıza saygım tabii ki var ama saçma bir olguyu eleştirme hakkım da var. Etik kavramını iyice bir idrak et kendi balonlarını başkalarına önerme.
- +1 yıl
Öncelikle balon için kusura bakmaHakaret bile etmiş olsan, ki senin zihniyetini karakterini sergilerdi, sölememliydim
Sana dediğimi kendim yapmışım kötü bir anıma denk gelmiş yön değiştirme yapmış insani yanım.
Evrim bilimsel bir teoridir;inanılmaz, iman edilmez kabul edersin ya da etmezsin. İslam dinine iman etmiş alimlerden bile evrime dair olumlu görüş belirtmiş olanları vardır. Ama başörtüsüne hakaret ettiğini varsaydığım birine hakaret ederken bu kadar ayrıntı gereği duymadım açıkcası.
Başörtüsüne gelince amaç dikkat çekmemektir. Kadını burdaki gibi çoğu libidosu çığrından çıkmş erkek grubundan bir nebzede olsa korumaktır. Herkesin gördüğü değerli değildir, değerli olan herkese gösterilmez Ve her kadın islâmda değerlidir bu yüzden bir kadını bütün olarak görebilme hakkı ona insani olarak değer verebilecek olanlara tanınmıştır.
İslam kötü değildir yani Müslüman kötüdür, insandır; dikkat çeken kapalılarda vardır bu yüzden. Eleştiri başkalarını incitmediğin sürece haktır;dikkat etmeli - +1 yıl
Şimdi konuşulabilir kıvama gelmişsin.
Öncelikle ben türbana ya da takana hakaret etmedim. Saç ve kafa onun ve onu istediği şekle sokma hakkı vardır herkesin. Ama ben bu durumu olgusal olarak eleştirebilirim. Ki eleştirmedim. Sadece merak ederek bir şey sordum.
Gelelim evrime. Evrim bilimsel bir teori değildir. Evrim bilimsel bir olgudur ve evrim olgusunu açiklayan bir de evrim olgusu teorileri vardır. Yani kabul edersin ya da etmezsin diye bir şey yok bilimsel olarak evrimi kabul etmek zorundasın. Yok eğer bilgin yoksa hakkında konuşmamak zorundasın. Konu bu kadar basit aslında.
İslam bana göre kötü ve insanlığn bu denli geri kalmışlığnda diğer etkenlerle ve dinlerle birlikte baş roldür. Senin inanıyor olman beni enterese etmez. İslamın kadına değer verdiğine de inanmıyorum, islamın gerçek bir tanrı dini olduğuna da. İnanmak zorunda da değilim. - +1 yıl
Konuşulabilir kıvama gelmem inandığım dinde bulunan yapmam gereken bir eylemin sonucudur. Bil istedim
Enâniyet duyguna katkı sağlamak istemem
Akılcı konuşuyorsun ama dinimden nefret ediyosun. Sözlerine, yorumlarına cevap verilebilir ama nefreti akılla yenmenin , sanal silah kullanarak, yel değirmenine savaş açmaktan bir farkı olmadığını düşünüyorum. Dinde zorlama olmaz Kimseyi inancıma ortak olsunlar diye zorlamamaya ötekileştirmemeye özen gösterdim. Herkesin vicdanı dini insanlığı kendine. Sen kazanmış ol
Olgusal yaşamında başarılar diliyorum
Soruyu ciddi olarak soruyorsan, hayır olmaz çünkü erkek öyle bir pis nefise sahiptirki kel kafadan bile etkilenir, el ayak bileğinden etkilenebilen varlıklardan söz ediyoruz.
Soru trollse, din üzerinden seviyesizce güzel prim yaptın beybisi.13 Yorumla- +1 yıl
Soru troll degil bu konuda bir ateist olarak musluman arkadaslarin goruslerini ve isin dini boyutunu merak etmistiM.
Fakat şöyle bir durum da var, türbanı seks objesi goren turbandan etkilenen erkekler de var? Bu durumda kadinlar kafese kapatilmali - +1 yıl
Mantikli
+1 yılSen önce gerçek bir kız olda türbanı sonra düşünürsün!
74 Yorumla- +1 yıl
Gercek bir kız değilim ama senden daha kadınım;)
Türban takmayı düşünmüyorum, sizin sorgulamaktan korktugunuz aptal ülke türkiyenin domaldığı bir dine felsefi bir eleştiri getiriyorum.
Dininize ćok güveniyorsanız elestiri kabul edersiniz.
Burada basortusu ozgurlugunu en cok ben savunurum ama beyninizi kapatmaniza katlanamiyorum - +1 yıl
@Begumce erkek değil trans kadınım. Bence biraz kitap okumalısın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer biz senin translığına seçimlerine saygı duyuyorsak sende dinimizle dalga gecer gibi sorular soramazsın. herkesin kendi seçimleri. islam dinini bilmeden Kuranı okumadan bu şekilde sorular sorman sadece senin ne kadar basit bir beyine sahip olduğunu gösterir
33 Yorumla- +1 yıl
Ben ciddi anlamda gelecek yorumlari merak ederek sordum. Burada basortusu ozgurlugunu basortululerden daha cok savunan biriyim beni taniyanlar bilir
Cevap sahibi+1 yılmerak ederek sormuşsun ama verdiğin cevaplar tam aksini gösteriyor
- +1 yıl
Bana hakaret edenlere dinin cok guzel mi demeliydim? Duzgunce yorum yapan ramazana verdigim cevaplarda neden dalga yok?
Türkan saylan vardı türbanla bir ömür boyu uğraştı durdu. Allah'ın sopası yok tabi bunun saçlar dökülmeye başlayıncaya sike sike başını kapattı.
23 Yorumla- +1 yıl
Kac hayat kurtardi peki? :/
- +1 yıl
Ilkel yasam derken? :D
+1 yılSorunla alakası yok ama ;
https://hizliresim.com/j5jorW
Böyle olacaklarına saçlarını kazıtıp, başörtü takmasalar keşke.12 Yorumla- +1 yıl
Daha beterlerini gordum
- +1 yıl
Eveti daha berbatları da var zaten.
+1 yılİslam tam bir saçmalık, kadının saçı tahrik ediciyse, kadının suçu nedir? Vermeseydin o saçı da rahat rahat giyinselerdi, bir kadının tahrik edici güzellikte olması süslenmesi de suç değildir ayrıca, bundan dolayı hiç bir kadını sorgulayamazsınız.
10 Yorumla
+1 yılAmac sac kapatmakmi sadece ne kadar boş kafaniz var yahu
25 Yorumla- +1 yıl
Aayy çünkü islam dopdolu :(
- +1 yıl
Kimliğinde dinin ne yazıyor tatlım
- +1 yıl
Şimdi guzel bir konuya degindin :)
Yeni dogmus bebeklerin kimliginde musluman oldugu yazıyor yani dinler COĞRAFİ :) Aslinda cogunluk dinini seçmiyor sadece ona bu din öğretiliyor bu da dinlerin gercek olmadigini acıklıyor zaten.
Sen birilerine senin dininin henuz bebekken zorla dayatılmasıyla övünüyorsan çok acizsin :)
Benim kimliğime gelince kimliğimde islam yazıyor, ama bu dangalak ülkede benim kimliğim mavi. Ne din hanesini ne de kimliğin rengini önemsiyor muyum? Hayır. - +1 yıl
Immm o zorla dayatilmiyor şekerim her çocuk müslüman dogar senin gibi kafasi boş buyuyenler yolunu nerden geldigini şaşırıyor bukadar keşke begenmedign ulkeyi bir terketsen :)
- +1 yıl
Her cocugun musluman dogdugu senin inancin? Ben oruc tutup namaz kilan bir bebek görmedim bana nasil kanitlayacaksin bunu?
Hayir bir de musluman olmus yetiskinlere bakiyoruz ot gelmis ot gidiyorlar. Bilim de benim gibi bos buyumus olan ateistlerin tekelinde :/ bence biraz ZEKA! :))
+1 yılsaçınız döküldüğü zaman görürüm ben sizi eşarpa nasıl koşuyorsunuz
34 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha :) ne alaka?
- +1 yıl
Senin sormaktaki amacınızı bilmiyoz mu sanki
- +1 yıl
Muck
- +1 yıl
? ? ?
+1 yılBence çok zekice... amaç saçları saklamak değil mi. Sorunu kökten kazımış olursunuz... ilk defa bu kadar zekice bir cevap gördüm... tebrik ederim...
14 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim;)
- +1 yıl
@brokerr23
küçükken tecavüze uğramış çocuklar gibi tepkilisin dostum... seni anlıyorum ama... benimde arkamda öyle bir delik olsa bende aynı tepkileri verirdim.. O yüzden bu günlük seni mazur görüyorum...
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl:D:D:D:D:.. sen tümden aldır kafayı.. kullanmıyorsun zaten..:)
11 Yorumla- +1 yıl
Nereden cikardin kullanmadigimi? :)
+1 yılmillet kafayı yedi iyice ne istiyosunuz türbandan başörtüsünden nerenize batıyo rahatsız oluyosunuz
51 Yorumla- +1 yıl
Rahatsız olmuyorum?
Türban arap kültürünün bir ürünü bu da ironik olmuş :D
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
türban sadece saçı gizlemek demek değil. saçma sapan sorular sormayın. önce öğren sonra sor.
41 Yorumla- +1 yıl
Muckkk.
+1 yılSaçlarını kazıtsan boynun gözüküyor.
İman tahtası gözüküyor. Farkeden birşey yok13 Yorumla- +1 yıl
Boyunluk taksak?
- +1 yıl
Allahın emirleri sabit ve nettir.
Kul kendine göre, yorumlayamaz. Nefsinin istediği gibi, yapamaz.
Allahın emirine ise taviz verilmemelidir. - +1 yıl
Hmm mantikli
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar inancı için kapanıyor bu Allah'ın emri. sen git beynini kazıt.
01 Yorumla- +1 yıl
Beynini kazıtanlar allaha inaniyor diye mi kazıtayım?
Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. kızlarda tip kalırmı o zamanhem senin aklın bu kadarmı basıyor saçsız hatun neye benzer
02 Yorumla- +1 yıl
Iyi de sacini kapayan hatun da seni ilgilendirmiyor ki zaten
+1 yıl3-4 güne diplerden hafif gelmeye başlar o saç bir daha bir daha mı kazıtacak 😂
00 Yorumla
+1 yılBunu rencide edecek şekilde belirtmeseydin daha uygun olurdu bence.
10 YorumlaDiğer konusunda 545 cevap paylaştı. saçı kazıtırsa hiç bakmam valla çok tipsiz olursunuz.
00 Yorumla
+1 yıloluyor hatta ayet var ya erkek gibi kesin ya da örtün diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın görünmek için hani aleti kazitsak falan nasıl olur aynı şey olur mu?
02 Yorumla- +1 yıl
Olmaz. Kadinlik icten gelir.
Cevap sahibi+1 yılSen şimdi hangisi sin aleti kazittin mi?
+1 yılkafan güzelmiş güle güle kullan
31 Yorumla- +1 yıl
Evet güzel
Diğer konusunda 944 cevap paylaştı. helal bee senin gibi insanların varlığı türk gençliğine umut oluyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyahudi kültüründe olan bir gelenek bu zaten.
ya türban takılır ya saç kazıtılır.00 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılsen olayı çok yanlış anlamışsın !!!
48 Yorumla- +1 yıl
Olay zaten anlamsız
- +1 yıl
anlamsız olan nedir?
- +1 yıl
:D ay Allahım nasl bir sorudur bu yaaa. malkoçoğlu kz zaten dalga amacli yazms. pardonda bacım sen kac yasndasn cahilmisnn. bu ne tip bir sorudur ya:) olay başı örtmek zaten. hadi kafayı kazttn diyelim sac diplerin yine gözukuyor :D
- +1 yıl
@bernayalın felsefe yapmayı öğrenememiş bir topluma evet saçma bir soru gibi gelebilir:) ben de biliyorum kazıtmayla olamayacağını, nedenlerini niçinlerini mantık (!) Dahilinde tartışın istedim, yoksa dininle çok ilgili değilim.
- +1 yıl
ciddi bişeklde sorduğun için öyle anlaşılıyor :D gayet sacma
- +1 yıl
@bernayalın oyşş islam ve toplumumuz cok mantikli cunku, ondamdir
- +1 yıl
islama laf atarak imandan olma tabi imanlysan :D evet toplumumuz bir hayli garip insanla dolu bu herkes tarafndan malum. mesela bnde müslümanım diyorum ama açığım. yani dinin emirlerini uygulamıyorum. ama bu konuyada laf atmıyorum. her koyun kendi bacagndan asılır demişler. her kes kendne baksn ;)
- +1 yıl
@bernayalın imansızım.
Amerika bu fikrin sahibini bırakmaz kapar bence :D
00 Yorumlabize böyle beyinlet lazım işte 👏👍
00 YorumlaAynen bak Buda mantıklı
11 Yorumla- +1 yıl
Oooff sakalına kurban. Sen sakin kesme o sakali
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni nesil fenaa.. Beyin bedavaa..
14 Yorumla- +1 yıl
Evet din cok zekice cunku
Cevap sahibi+1 yılAllah hidayet versin.
- +1 yıl
Allah mı? Alırım bir dal
Cevap sahibi+1 yılAğzın yüzün yamulacak şimdi..
+1 yılne saçma işler bunlar türban sadece arap kültürü.
10 Yorumlaevde kapatmıyorlar heralde kocalarına
01 Yorumla- +1 yıl
Evli değilse?
Aynen öyle çok mantıklı konuştun
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçlar kazılı.
Göğüs, kalça meydan da.00 Yorumla - Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürban nı Nelere Alet Ettiler Be
10 Yorumla
+1 yılbu soruya cevap vermek fetva vermek olur yorumsuz
00 YorumlaOha l*n , çok mantıklı aslında sdifmsdşlfö
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saçların gözükünce oluyo ki?
00 Yorumla
+1 yılnasılda ironik yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmaladın. Annenle babanda mı ateist?
11 Yorumla- +1 yıl
Annem deist babam da agnostik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüz yılın sorusu tebrik ediyorum :D
02 Yorumla- +1 yıl
Thanks
Cevap sahibi+1 yılsanada thanks
+1 yılYine error vermiş senin kafa :)
00 Yorumla
+1 yılHaha çözümünü seviyim apla aasdfdgds
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. kafanızmı guzel?
22 Yorumla- +1 yıl
Yoo merak ettim
Sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence cok sacma olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonra dedim ki sebastian ne kafalar ne kafalar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe saçmasınız
31 Yorumla- +1 yıl
Siz cok mantiklisiniz
agladim delicee
00 YorumlaDiğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yıl:D Olmaz
00 Yorumla
+1 yılNot Found:D
02 Yorumla- +1 yıl
Alaka kuramadım pek? Bence islam coğrayfasındaki toplumlara bir bak sence nerede not found? ;)
- +1 yıl
Yani sorduğun soruya beynim iflas etti bir açıklik getiredim dedim
+1 yılNe ictin sen?
01 Yorumla- +1 yıl
11 bira'yın sultani?
sadece saçla bitmiyo
00 Yorumla
+1 yılGibi
00 Yorumlahahhahah mantıklı :D
00 YorumlaBeyin free ya :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılaklında deli sorular
00 Yorumla Önemli olan niyet 😊
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri