Arkadaşlar tırnaklarım beyaz uzamıyor hani kimilerinin french yapmış gibi bembeyazdır ya benim öyle değil çok saydam tırnaklarım yapı olarak zaten uzun oyüzden genelde kısa kullanıyorum ama uzatmak istediğimde sanki tırnağım o beyaz olan yer değilde normal yeri uzuyormuş gibi gözüküyor buna çözüm yokmu? Limon zetinyağı vesaire herşeyi yaptım ama arkadaşlarım hiçbirşey yapmadan beyaz tırnaklı
En yakın resim bunu bulabildim arkadaşlar ama benimki böyle bile olsa şükür derim yani bu bana göre beyaz ve kalın ama benim tırnaklarım saydam
Oje ler var ekstra tırnakları Icin besleyici ve beyazlatiyor Yani oje gibi ama normal oje değil Kosmetik ürünü satan bir yere gitsen, oraya Sorsan bu soruyu sana guzel ürünler tabsiye edebilir, bende uyguluyorum ayda bir kez hem cok sağlıklı görünüyorlar hemde kalın , kieilmiyor kolay kolay
14 yaşından beri babam sayesinde arı polenine başladım neden bende etkisini göstermediğini hâlâ bilmiyorum. Lancome'yi hiç denememiştim deniycem inşallah işe yarar.
Bir de nutrigena"nın el ve ayak kremleri var. Onu da deneyebilirsiniz. Babanız sizi çok sağlıklı besliyor. Arı polenin vücudun bağışıklık sistemini yükseltiyor.
Önceki çocuğunu kanser yüzünden kaybettiği için bana düşkün malum genetik faktörler.. Bizdede akdeniz anemisi demir eksikliği falan var, sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ama illaki birşeyler eksik.
En İyi Cevaplar