Windows 8'de 'Critical Process Died' sorunu nasıl çözülür?

Selam gençler ve kendini genç hissedenler,

Yaklaşık 10 gün önce bilgisayarımı windows 8'e yükselttim. Pek de memnundum, pek güzel sevişiyorduk. Velakin bu sabah ne olduysa oldu, açılışta sorun çıkarmaya daha doğrusu açılamamaya başladı. 'Critical_Process_Died' hata notuyla sürekli olarak yeniden başlatıyor kendini.

Daha deneme aşamasındaki sürüme geçecek olursak, olacağı budur değil mi?!

Bugünlük netbook ile hallediyorum işimi ama yarın ve pazar günü için o bilgisayara feci ihtiyacım var, yani ne yapıp edip kurtarmam lazım.

Win 8 için back up CD'm yok velakin 2 gün önce aldığım yedekleme dosyalarım var. Şimdi diyorum ki, elimdeki boş harici diske windows 7 kursam ve onun aracılığıyla bilgisayara ulaşsam, sonra da yedekleme dosyaları ile geri yükleme yapsam... Bu numara işe yarar mı sizce, kurtarabilir miyim bilgisayarı?

Yedekleme dosyaları windows 7'yi kuracağımdan başka bir harici HDD'de tabii, normal olarak.

Yoksa hiç uğraşmayıp win7'ye geri döneyim, 8'in kendini hizaya sokacağı o mutlu günleri mi bekleyeyim?
Güncellemeler
+1 yıl
meğer benim sorunu bir türlü çözemiyor olmamın sebebi sürücülerimin kilitli olmasıymış, windows'un bitlocker uygulamasını da böylece öğrenmiş oldum. gel gör ki bende ne kilidi kıracak pin kart ne de kod var! yani, bu kadar uğraş ve üç haftalık zaman kaybından sonra yetkili servisin yolları göründü bana... hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.

ha bu arada, microsoft'tan kendi indirdiğim windows8'in yedekleme cd'sini aldım, yani şu kilit işi çözüldükten sonra sorunu halletmiş olacağım inşallah.
Windows 8'de 'Critical Process Died' sorunu nasıl çözülür?