Bir kiz bana mal dedimiydi onu öldüresim geliyor... Neden durduk yere bile olsa mal diyorlar bu kızlar erkeklere?
Mal, öküz, hayvan bu kelimeler... Biz onlara desek kiyamet kopar!
Mal, öküz, hayvan bu kelimeler... Biz onlara desek kiyamet kopar!
bu tip kadinlar, tum hayatin erkeklerin etrafinda dondugunu zanneder.
tek yasamaktan korkan , gece yatarken simsek sesinden urken, gece disari cikarken icine buzulmus sekilde yuruyen , tasinma , tasima islerini kendi basina yapamama gibi bir hissiyat icindedir. en ufak kavgada koseye sinip erkek kisilerin olaya mudahele etmesini bekler.
hatta mik mik bunlarin agizlarinda kadin basima nasil ederim cumlesini cikmasi mumkundur.
erkek arkadaslariyla yolda yururken cantasini tasittiranlara dahi rastlanmistir.
Asıl mallık kendilerin de fazla takılma boşver çok fazla yüz vermemek lazım arada azarlamak lazım o zaman kadir kıymet bilinir yoksa egolarından geçilmez.
Ben sevdiğim çocuktan bahsederken arkadaslarıma diyorum ama kötü bisey yaptığında mal diyorum mesela. Durduk yere denmesi hoş değil bencede ama çok komik bir şey yapınca mal mısın sen ya😀 veya kötü birşey yapınca sen mal mısın ya😠 demek rahatsız etmez beni.
kotu konusurlar ınce ruhları yoktur o yüzden
Cevap
4Cevap
Öküz herif derim ben nedeni de görgüsüzluk yaptiklari zaman
Tabiki de
işine gelmediği davranış ve sözleri duymadıkları için haliyle kendi isimlerini başkalarına tekrarlatırlar
bir mallık vardır da denir 😊 yani ben kiside onu goruosam derim senin için demedim yanlış anlama sakin
Kimse mal demedi bana bu zamana kadar demekki o kelimeyi hakedecek şeylerden uzak duruyorum..
ben küfür ediyom öyle diyene onun egosuylamı ugrasacm
Iki meme gorunce mal oluyosunuz ondan.
erkekler kızlara neden mal der
O lafi hakedecek bir sey yapmissindir...
Gercekler acidir ama biz gercekleri soyleriz
ama bana odun derler :D
Tipleri müsait:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar