Forever Living bu şirketi hiç duydunuz mu?

Arkadaşlar Forever Living şirketi iş görüşmesi için bugün beni çağırdı. İşi telefonda anlattıklarında ilk olarak anlamadım. Daha sonra randevu verdiler seminere katıldım. Seminere bir doktor geldi ve iş ve sattıkları ürünler hakkında bilgi verdi.
Doktor maaşının 4.500 Tl olduğunu fakat bu şirketten aylık 20 bin küsürlerde para aldığından bahsetti. Adam anlatıyor arı sütü balık yağı falan. 1.30 saat aralıksız konuştu.
'Üye getir-kazan' mantığında çalışan şirket, parayı satıştan değil, sisteme katılan yeni üyelerden kazanıyor. Pramit şeklinde devam eden zincir büyüdükçe üsttekilerin kazançları dudak uçuklatacak miktarlara ulaşıyor. Getirdiğiniz üyelerde yeni üyeleri getiriyor. her gelen üye ilk girişde ürün aldığı için hepsinden sizde para kazanıyorsunuz.
Saadet zinciride deniliyor belki duymuşsunuz. İlk ay 800 diyo sonra 1.200 .2000 katlanarak alacaksınız diyor.
Bugün katıldığım seminerde yaklaşık 40 kişi vardı vasıflı vasıfsız kimsenin cv sine bakılmadan çağırılmış kişiler. Sağlıklı ürünler falan filan kısmı hikayesi gibi geldi bana. Böyle bir iş varda millet neden okuyor garip değil mi?
Forever Living bu şirketi hiç duydunuz mu?