İki üç yıldır kullandığım bebek şampuanı ile aşırı kuru saçlarım ve dökülme sebebiyle yollarımı ayırmaya karar verdim.
Kullanıp memnun kaldığınız şampuanları söyler misiniz?
Kullanıp memnun kaldığınız şampuanları söyler misiniz?
Kesinlikle syoss.
Mavi olanini kullaniyorum ben ama sizin cildiniz kuruysa kuru saclar icin olanini deneyin. Ve ilk yikamada karar vermeyin cunku silikonsuz oldugu icin sac once bir noluyorum diyor sabunla yikamis gibi hissediyor insan. Bir kac yikamadan sonra cok memnun kalacaksiniz.
Syoss keratin, bioblas, pantene bu 3 sampuandan şaşma surekli aynı sampuan kullanınca saclar bagıslılık kazanıyor ve sampuan etki göstermiyo ara ara sampuan degistir saclarında ki farkı göreceksin.
bir bakayım, bioblas kaşıntı yapmıştı, onu hatırlıyorum
Hımm cesitleri var onun
bakıcam, teşekkür ederim. syoss ilgimi çekti, bir de onu deneyeyim diyorum
Yengem kuaför kendisi tavsiye etmişti bana bir dene bakalım
Eig icin tesk. Naptın sampuan olayını
syoss bulamadım parfümerilerde ve marketlerde, fazla da gezecek zamanım yoktu. internetten alıcam belki ya da kardeşim alacak... henüz elimdeki şampuan bitmedi bikaç yıkama daha aynısını kullanacak gibiyim, yeni şampuanım gelene kadar :)
ben teşekkür ederim bu arada
İstanbul daysan rahat bulabilirsin 6tl
Ankara .. biraz gezmem lazım galiba
Sac tipne uygun olanını seçmen gerek yoksa sonuc alamazsın.
tamam:) teşekkürler
Rica
Şu an kalkmaya üşeniyorum ama elseve mi neydi çok güzel kokusu var yumuşacık yapıyor saçlarımı ahenkle dans ediyorlar bir ara yazarım.
unutma yazmayı
Sırf senin için kalktım demeyi çok isterdim ama kalkmışken bir de çişimi yapayım diyerek kalktım-keşke buraları hiç okumasaydın keşke- loreal paris elseve nem kolajen yazıyor 650 ml yeşil bir şişede 12-14 TL arası bişeydi çok pahalı da değil tavsiye ederim.
teşekkürler :)
header showders
dogru yazdım umarım
onu kullaniyorum:)
teşekkürler
Cevap
8Cevap
Kuaförler hep Panten öneriyorlar bana.
Ben bunu kullanıyorum memnunum.
s.s-bol.com/.../9200000025447776.jpg
clear bana çok iyi geldi bir anda kesti dökülmeyi ve çok yumuşak yapıyo saçları
denemedim, buna da bakayım
head&shoulders kullanma sakın. erkekleri bilmem ama kızların saçını mahvediyor. elidor iyidir ya.
hmm peki sağol.
elseve kullanıyorum memnunum ilişkimiz gayet sağlıklı bir şekilde devam ediyor :D
Kerastase Nutritive serisi var canım aşırı kuru saçlar için onu kullanmanı tavsiye ederim en azından deneyebilirsin
Elseve şampuanlar güzel.
evet bir dönem kullanmıştım, neden bıraktım acaba?
alerji yapmıştı, hatırladım. gözlerim fena olmuştu
elidor ilk göz ağrım.. ona döneyim bari...
Reatorex , otacı , bioblas
Head&Shoulder çok iyi ve başarılı
Otaci güzel
denemedim, bakayım
Kerastase ama pahali
ne kadar?
bir bakayım, teşekkürler
Dove
çok yağlandırıyor o :S
:))
Elidor😊
Kesinlikle dove