+1 yılBöyle bir durumda eline ilk geçen şeyi arkanda bulunan hayvanın kafasına geçirip sesinin çıktığı kadar adama bağırmayı beceremiyor musun? Bu yap da sonrasında sıkıysa tekrarlasınlar. Senin yerinde olup bu denli rahatsız olacaksam bunu çoktan yapmıştım
14 Yorumla
Soran+1 yılmegafon da alayımmı yanına
- +1 yıl
Taciz edildiğinde tepki göstermek ayıp bir şey mi?
Soran+1 yılhangi birineeeee
- +1 yıl
Bu noktada haklısın ama sence bu kadar öküzün önüne geçebilmenin başka yolu var mı? Mağdur olan arkadaşlarımın anlattıkları kadarıyla araya çantalarını çekiyorlar bir nebze de olsa önüne geçebilmek için ama adamlar çantayı bile umursamıyorlarmış
En İyi Cevaplar
Herkes yorum yapıyor işte bilmem taksiye bin bilmem giyme. Belki o kadar maddi gücü yok kendini belki öyle daha iyi hissediyor değilmi
11 Yorumla
Soran+1 yılver coskuyuuu
küçük ve muhafazakar bir ilçede görev yapıyorum. ne ben giyebiliyorum ne de diğer bayanlar giyebiliyor. şehir içi minibüs-otobüs olayı ztn yok denecek kdr az. ne mutlu bize :)
47 Yorumla- +1 yıl
evde giy
Soran+1 yılhangi il
Soran+1 yılaman giymeyin zaten fortcu yoktur orda zaten.. direk saldır
Soran+1 yılöğretmenmisin
ilkokulda beyaz çorabına arkadşları basınca kızgınlık duyan çocuklar gibisin. ama normal bişe ince çorap çok çabuk kaçabilio ve herkesn başına gelen bi durum tek sen değilsn
11 Yorumla
Soran+1 yılyaaa
senindemi geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ya canım bugün senin üstünde mini yok bildiğin kot pantolonolunlasın.Çorabında kaçmadı. Ayağında bilek altı beyaz çakma adidas bi çorap var. Sen otobüse bindin yanına güzel mini etekli bir hatun geldi.Herkes onu dikizliyordu. Hatunun çorabı kapı ağzı dolmasın diye hareket ederken bi beyfendinin dosya çantasının mandalına takıldı ve kaçamak yaptı.Bütün ilgi ondaydı. Sen onu kıskandın ve buraya olayı senmişssin gibi anlattın. Kukuletaları kalkan oldu mini giyemiyoruz diye içten isyan edenler oldu vs. vs. Sana puanım yoh kanka.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet sende o otobüsü kaçırım arkadan koşan genctin
+1 yılartık havalar soğudu send kalın çorap giy... tayt türüde olur.. hem üşümezsin hemde bir vukuat olmaz.. miniyide azıcık uzat... havalar soğudu hastada olursun :)
10 Yorumla
+1 yılNiye ağzına edip bırakmıyorsun anlamıyorum.Susarsan çorabın kaçmaz ,kilodun bile çıkar öyle bir ülkede yaşıyoruz o derece.
23 Yorumla- +1 yıl
Bana eksiyi sen verdiysen yok.
Soran+1 yılne eksisi
- +1 yıl
Tamam verdim puan..
hay senin kedi canını sevsinler. yuh biz burada donarken sen kat kalorferi mi döşedin. bu soruyu gır gır yapmak için sorduğunu düşünüyorum...
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) bu milyonkez söylenmez söylenmiş espiriyi google soruptamı buldun.. erkeklerde tezekle ısınır zaten dimi
+1 yılmini eteğenin içine fare kapanı kıstır..el atanın eli kopsun abla..
12 Yorumla
Soran+1 yılresmi yapıştırıp gezsem:)9
- +1 yıl
o da bi çözüm ; daha etkili de olabilir..
+1 yılmini giymesen neden dert onu anlamadım :)
hem miniyi neden giyiyorsun? amacın beğenilmek değilmi? ne güzel, hedefine ulaşmışsın işte...
hiç kimse bakmasa, dikkat çekmesen dahada otobüste mini giymezsin zaten...49 Yorumla
Soran+1 yılsen neden pantolon giyiyon
- +1 yıl
ben, mini giymenin senin için neden bu kadar vazgeçilmez olduğunu anlayamadım.. iş yerinde mini etek şartımı var?
Giydiğim bir kıyafet sonucunda , etraftan hoşnut olmayacağım bir tepki alırsam, bir daha onu giymem..ha giyeceksemde rahatsız olmam...
Sen hem ağlamak istiyosun hemde gözlerin yaşarmasın istiyosun :)
Soran+1 yılgiyinmek hak canımmm
- +1 yıl
ben senin sorduğun soruya detaylı bir şekilde gerekçeleriyle cevap verebildim.
ancak sen benim sorduğum soruya cevap veremedin.. neden ısrarla mini etek giymek istediğini sordum, amacın nedir? dürüstçe yazabilirmisin? Ben senin yerine cevaplayım; beğenilmek istiyorsun, erkekler sana baksın istiyorsun.Bu gayet doğal bir kadın içgüdüsü seni ayıplamıyorum,Tanrı böyle yaratmış.Benim kızdığım olay esasında bu durum senin hoşuna gitmesine rağmen sanki bundan rahatıszmış tavrı takınıp, başlık açman
Soran+1 yılbayanlar hep etekle tasvir edilir neden acaba hiç düşündünmü
Soran+1 yılkadınlar neden hep etekle tasvir edilir hiç merak ettinmi
- +1 yıl
Evet, ilginç bir mevzudur bu genel kültür olarak herkesde bulunsun, konuyla alakasız ama yazayım:
Evrensel olarak çizimlerde kadınlar etekle, erkekler ise pantolonla tasvir edilir.Bunun sebebi; erkek pantolonu çıkarmadan, kadın ise eteği çıkarmadan idrarını yapabilir, tersini her iki cinste yapamaz :) bu yüzden etek kadını, pantolonda erkeği simgeler :)
Soran+1 yıleee
- +1 yıl
sordun cevapladım işte, daha ne istiyosun.. sebebi bu...sen benim daha 1 tane bile soruma cevap vermedin ben senin tüm sorularını cevapladım. Benim için mevzu kapanmıştır..
+1 yılbu soğukta mini ...hadi o neyse
toplu taşıma araçlarında artık adamların mesleği haline gelmiş fortculuk ...
gecen haberlerde biri vardı kendini taciz eden fortcuyu ablamız vurmuş :D
silahla gezecen :D00 Yorumlasen mini etek giyme oldukça sade giyin senin tipine kimsenin ilgi göstereceğini sanmam bunu sende çok iyi biliyorsun bence
16 Yorumla
Soran+1 yılbunu aynaya bakarak mı yazdın
- +1 yıl
hayır benim mini eteklere hiç ihtiyacım olmadı. çok şükür. tipi olmayan kızlar genelde bu yollardan gidiyor oradan tahmin ettim kaldı ki senin sorun güncellemelerin kendini belli ediyor. o yüzden sen bu gerçeği kabul et ve rahatsız olmuş numaralarına girme. :))) acıyorum senin gibi hafif kızlara birde şu bıktım nefret ettim off halleriniz yok mu hiç çekilmiyor.
- +1 yıl
gerçekten buna çok dikkat ettim anormal yerlerde ve durumlarda açık giyinmiş 25 kızdan 24 ü çirkin
buda mı tesadüf. çirkin kızlarında dikkat çekme hakkı vardır diyorum ve susuyorum ama bu yollardan dikkat çekince sonuç böyle olur sonra boşuna nefret havalarına bürünmeyin.eee ne demişler minareyi çalan kılıfını hazırlar. - +1 yıl
İstediği şeyi giyer...Neden bu özgürlükten taviz verisn ki...Yanlış yapan o değil..Unu rahatsız edenler...Çirkin olmakla mini etek giyinmek arasında bi bağlantı olduğunu da sanmıyorum...Giyinirken tek amacın karşı cinsin ilgisini çekmek olduğunu da sanmıyorum ! Avrupalı, Amerikalı vs. afet gibi hatunlarda mini etek giyiyor..İlgi çekmek için buna ihtiyaçları olduğundan mı ?
yahu sen de amma kuduruk şeylerle uğraşıyon ha! ya bi yürü git abdestimizden de etme :))
03 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar çabuk tahrik olanlara ne demeli
+1 yılmini etek giysen bir dert giymesen bir dert yazmışsın. Giymediğin zaman nasıl dert oluyor onu anlamadım.
04 Yorumla
Soran+1 yılkot giyincede hissettemz diye dahada hayvanlasıyorlar
- +1 yıl
etrafını aç kurtlar sarmış. Hemen şehri terketmelisin. :)
Soran+1 yılnereye gideyim pardon
- +1 yıl
sana 5 puan verdim
+1 yıltoplu taşıma aracında mini eteğinle bana den gelsen bırak çorabını direk seni kaçırırım bea
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç dekkeltimi yani sen nerede yasıyon
- +1 yıl
ben hemen hemen her yerde karşına çıkabilirim.iş güç yok.sırf fordçuluk yapabilmek adına şehrin en kalabalık otobüslerine binerim. bir gün karşılaşırsak seni nasıl tanıyayım.
yani siteden arkadaş sayılırız seninle çorabını kaçırmadan fordlayayım seni tatlım he
sana don alcam 1 tane... foto cekende sapık ne olcak :D hosuna gidenlere ne diceksın ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılsövmeli ne diyecez
+1 yılsen bana puan vermedin ama bensana hadi vereyim :)
00 Yorumlaeteğin kaçmadığı sürece devam bacım, kolay gelsin sana.
10 Yorumlakalın çoraplardan al:S
17 Yorumla
Soran+1 yılfaydası oluyormu
Soran+1 yılhep penti giyerim bn
Soran+1 yılben filelileri seviyorum ama
Soran+1 yılyedek tasıyorum becburen
+1 yıl"o kadar cevaba soruma bir puan yokmu arkadaşlar"
bütün bunlar puan içinmiydi nolamazzz nolamazzzzzz...00 Yorumlatoptu taşıma aracına mini bir etek ile binmek, pirana ile dolu bir havuza halay çekerek atlamaya denktir...
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen acık gıyındıkten sonra bişey demeye hakkın yook.. SUs ve mahkum olmaya devam et daha neler kaçar sna
12 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir zihniyet yok.. taciz var diye doğuanadoludaan vazgeciyozmu:))
Cevap sahibi+1 yıl:))
ne diyelim işte şimdiki gençlik çorap satan esnafa katkı yapıyor
00 Yorumla
+1 yıltoplu taşımada ben bile tacize ugradım bir bayan tarafından dşn yani
10 YorumlaSonuçlarını bildiğin az çok kestirebileceğin davranışlar sergiliyorsan eğer susup şikayet etmeyeceksin...Sen istedin,sonucuna da katlanmak senin payına düşer susman lazım...
11 Yorumla
+1 yılçorap hangi noktadan kaçtı acaba bilgi veririmisin...
04 Yorumla
Soran+1 yıldizin bir karış üstü
- +1 yıl
suç aleti neydi gördünmü ?
Soran+1 yılkemer tokası
- +1 yıl
herifin kemer tokasımı ?
+1 yılhee etekli oldugun zaman dikkat et altını çekmesinler kameralı telefon ile :d
02 Yorumla
Soran+1 yıltelefonlar ne işe yarar başka dimi
- +1 yıl
aynen çok fazla cinsi sapık var
+1 yılyoo benimde basima geldi fordcu kizlarin tacizine ugradim az daha namusum gidiyordu
04 Yorumla
Soran+1 yılfocuscumu fiestacımı
- +1 yıl
connectci
Soran+1 yılbiz reno cuyuz ama
- +1 yıl
o daha fena ic camasirina bile yeltenir imansizlar aman dikkat et
Çorabını kaçırtana kadar parmaklattırıyorsun kendini herhalde...ya da sen çok dağınık geziyorsun ikisinden biri.
46 Yorumla
Soran+1 yılöyle diyosun
- +1 yıl
Öyle tabi..Bende etek giyerim genelde çok mini olmasa da ama hiç çorabımın kaçtığını göremedim hele dizin üstünden hiç...Anca lise zamanlarımda kaçtığı oldu.Fordçu denk geldi ben otobüsün içinde bağırıp rencide etmiştim adam öbür durakta inmişti...Yani o çorap kaçması öyle kolay değil.
- +1 yıl
corabını kaçırtmayan ablamıza alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
- +1 yıl
onu ben de hatırlayamadım..bir karışıklık oldu sanırım..
+1 yılValla artık ne fotoğraf çekenlere ne de parmaklayanlara birşey demiyorum.Sana diyorum bunları bize anlatacağına otobüsü karakola çektirseydin.Onlar sana birşey derdi.
06 Yorumla
Soran+1 yılneden linkin türkçe değil
- +1 yıl
Neden Türkçe olmak zorunda mı?
Soran+1 yıldeğil ama yorumlarında türkiye sartlarına uysun bacım
- +1 yıl
Yorumlarımı Türkiye şartlarına göre değil olay ve durumlara göre yapıyorum..Türkiye şartlarını göz önünde bulundurursam işim var.Türkiye şartları bana kendini uydursun bir zahmet.Nıckımın dediğin şeylede hiç alakası yok sanki Türkiye şartlarının etkisi bu işte.Alakaya maydonoz.
Soran+1 yıldağ fare doğurdu yanii
- +1 yıl
Aynen öyle oldu dağ fare doğurdu sayende.
o zaman taksiye bin..eğer binemiyorsan şikayet etme bence
11 Yorumla
Soran+1 yıldikiz aynası ayarlarla fenerli kızzz
+1 yılen iyisi ehliyet almak toplu taşıma araçlarına mecvur olmadıgım sürece binmem yürürüm acelem yoksa
00 Yorumla
+1 yıltoplu taşıma diyorsun ,mini etek ve sexy çorap diyorsun..dua et çorabın kaçmış ileriye giden olmamış mazallah :))
00 Yorumla
+1 yılGenelde mini etek altı merak uyandırı. Ancak foto çekmek adilik bence
00 Yorumlaetrafta abazan çok sende seksi giyinmişsen birde toplu taşıma aracındaysan her zaman kork en masumu bile dokunmak ister bir kenarına
12 Yorumla
Soran+1 yılbu nasıl sapkınlık
kazık kadar kız olmuşsu n nerede ne giyeceğini bilemiyorsan artık... alış bence
12 Yorumla
Soran+1 yılnerede ne giyelim peki
- +1 yıl
ya ben izmirde farklı anadolunun bir kasabasında farklı giyinebiliyorum. otobüs nasıl biryer ne tür erkekler olur zengin kültürlü iş adamları mı var oradaki erkeklerin niyeti, bakış açıları belli. mini etek giymiş bi kız görünce hee tamam bu şöyle kız işimi görür gibi düşünüyorlar.eee ne de olsa kapasite biiippp kadar.sende ona göre haraket etmelisin. ama her ne durumda olursa olsun fotçulara karşıda sessiz kalma.
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. geçmiş olsun.. ben oturmayacağım otobüse binmediğim için başıma böyle şeyler gelmiyor..
07 Yorumla
Soran+1 yıltavana biniyon sanırım
Soran+1 yılbaya odunmussun
Soran+1 yılbir saat yol baya yakınmıssın
Soran+1 yılaferin
carabımı kaçırdı derken; fordcu seni parmaklarken çorabını vajinamı kaçırdı?
12 Yorumla
Soran+1 yılyuhhh
Oha çorabını nasıl kaçırdı adam ya ?
02 Yorumla
Soran+1 yılbohçasıyla beraber
Bende senin gibi boş yapmak istiyorum. Mini etekle mini-büs e bin apps..
12 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya giymeyeceksin,yada giyip sonrada buralara gelip fantastik tarzı yorum yapmayacaksın. tam dayaklıksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılyapma ya
Cevap sahibi+1 yılhayal dünyasını buralara taşımaya meraklı olanlardan biride sensin. mini giyinip otobüslere binme fantazilerini itiraf sitelerinde yaz.
ne içipte biniyorsun sen o otobüslere allasen
06 Yorumla
Soran+1 yılgenelde sütt
Soran+1 yılokul sütü
Soran+1 yılherkez bozuk diyo ama meşaleylede ısınan kalmadı sanırım nede olsa 2 kişiden biri dimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok da mini dikkat çekici giymeyin canm.
00 Yorumlahangi otobüse biniyosn bende fortliyim :)
00 Yorumla
fortcular motorları sever ama:(29 Yorumla
Soran+1 yıl... bana
Soran+1 yılbaşlatma ... kendine
- +1 yıl
usta lafi fena koymussun :)
Soran+1 yıllaf sana bişey anlatmadıysa sana belediye baksın artık
+1 yılolmazmi bastim tek yildizi
19 Yorumla
Soran+1 yıl-1
- +1 yıl
otobuste karsima cikma fena yaparim
Soran+1 yılmetrobüse gelll
- +1 yıl
akbilim yok sen basarsan olur
Soran+1 yılfordcular bassın
- +1 yıl
abovvv :d
- +1 yıl
ciks olmaz isim seninle
Soran+1 yılonlar iş atsın saana cicim
ooo senin derdinde puanmış be ablacım...
03 Yorumla
Soran+1 yılhepimiz popülirite için yaşamıyozn-mu
+1 yılÇorabınızı nasıl kaçırdı?
04 Yorumla
Soran+1 yılgönlünü edip
- +1 yıl
Amacım dalga geçmek değil nasıl olduğunu anlamadım
Soran+1 yılolay yeri inceleme pek yakında
- +1 yıl
Arkadanmı yaslandı şerefsizler. Gerçi sizde bu mizah gücü varken..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat