Al sana detay al sana detay al sana detay al sana detay al sana detay al sana detay al sana detay yaaa hala kısa diyor yaa
Cevabın nedir?
- Cinsellik konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılLisedeydim, cikista arkadaslarimla kahve icmeye gidicektik. Bir kafeye oturduk karsi masada da baska okulun apaci tipli cocuklari oturuyor. Neyse biz kalktik arkamizdan geldiler. O zamanlar hizli zamanlarim tabi ;)) haha neyse telefon numarami istedi vermedim. Takip etmeye devam ettiler sonra tekrar karsima cikti kolumu tuttu senden cok hoslaniyorum dedi ben de caktim tekmeyi tam 12 ye. Bir daha cikmadi karsima
63 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
@kurdelalisac ohh en güzeli iyi yapmışsın 😎😎
En İyi Cevaplar
+1 yıl4. sınıftayken dershanede kavgalı olduğumuz 8 lerin başındaki çocuğun bacak arasına tekme atmıştım çünkü beni duvarla arasına sıkıştırıp kollarımı tutmuştu bende yapılacak tek şeyi yaptım :D tabii çocuğa bişey olmadı ama bir süre iki büklüm kaldıydı sonra zaten barış yaptık :) buda böyle bir anımdır
51 Yorumla
Cinsellik konusunda 18,4b cevap paylaştı. Hiç tekme yemedim ama çok defa top geldiğin de yerde kıvrandığımı bilirim.. Erkeği öldürebilir oraya sert bir tekme..
00 Yorumla
Atmıştım, sonra pişman oldum
243 Yorumla
Soran+1 yılNeden attın neden pişman oldun :D
Soran+1 yılOooo nağaptın sen yaaa aynı şeyi sana yapsalar nağapardın kim bilir. Yazık olmuş çocuğa cidden üzüldüm
Soran+1 yılBir daha kuşu uçamıyıcak mı peki? :/
Soran+1 yılYa şu an sana sinir oldum bee cidden
Soran+1 yılPişmansın ama o adamın bir daha çocuğu olmıyıcak kadar incinmiş alt tarafı
Soran+1 yılOlan olmuş zaten bu saatten sonra yapıcak bişey yok
Soran+1 yılUmarım bu yaptığın bir gün senin de başına gelmez bilal
Soran+1 yılTamam bende başına gelsin demedim zaten. Umarım gelmez dedim.
Soran+1 yılAdamdan pişman olduğuna dair özür falan diledin mi peki?
Soran+1 yılBen o adamın yerinde olsam topuklarına sıkardım. Neyse adam kabul etti mi peki
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılYa dediğim gibi yapılacak hiçbişey yok üzülmenin faydası da yok aslında, sonuçta bilerek olmamış özür dilemişsin tamam bu olanları geri getirmiyicek ama dediğim gibi yapılacak bişey yok artık :/
Soran+1 yılTamam bende biraz çıkıştım sanırım ama sinirlendim o çocuğa üzüldüm o yüzden. Tamam üzülme artık sonuçta isteyerek olmamış nağapalım :/ kendini böyle teselli et üzülme
Soran+1 yılTamam dedim ama içim karardı valla bu konuyu kapatalım sende üzülme üzülünce bu yaptığını geri alamıycaksın öyle düşün
Soran+1 yılÖylesin zaten suçlusun. Ama yapıcak bişey yok üzülme
Soran+1 yılBenden " yaa boşver olan oldu oda sana saldırmasaydı sen kendini korumak için bir anlık öfkeyle yapmışsın pişman olmuşsun zaten fazlasıyla amannn salla gitsin " dememi istiyorsun ya da burada yazdıklarımı okuyup vicdanını rahatlatmak tatmin etmek istiyorsun ama durum öyle değil işte kusura bakma
Soran+1 yılÜzülme diyorum ya kafaya takmamaya çalış başka ne diyebilirim ki 😒
Soran+1 yılYa öyle deme tamam kusura bakma.
Soran+1 yılDuygu sömürüsü yapma şimdi. Tamam üzülme dedim seni eig seçiyorum
Soran+1 yılİstemesen de çok geçççç seçtim bileeee 😃
Soran+1 yılTamam kusura bakma tekrar. Daha fazlada üzme kendini olan olmuş. Yorumların içinde teşekkür ederim kendine iyi bak bayyyyy
- +1 yıl
Kız sana hayran kaldım. Helal olsun sana vicdanlı kız. Vicdansızlardan çok çektik :( .
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
32Cevap
Ben bir ara sevgilime şaka yaptım bildiğin kışkırttım sonra sana bunu ödetcem dedi ben evde tek yaşıyom bu arada kapıyı çaldı özrünü kabul ettim dedi sonra açtım kapıyı sonra 2 kız tuttu beni arkadaşlarını getirmiş hepsinin ayağında yüksek topuklu ayakkabı vardı sevgilim başladı vurmaya bacak arama yani tam 20 kere diğerleride 20 kere vurduktan sonra beni kolumdan bıraktılar ben direk yerde bağırıyorum acıdan kıvranıyorum deli gibi sonra bir karnımda zıplamaya başladı diğeri gözüme vurdu 3. cüsü diğer gözüme vurdu 3 kere falan mosmor oldu gözlerim hatta beni yere yatırıp ayağını ağzıma soktu topuklunun sivri ucuyla kkonuşmakta zorlanıyorum yani siz düşünün hepsi sonra topukluyla ayaklarımı ezdiler karnımı ezdiler ellerimi kollarını bacağımı ezdiler her yer mosmor oldu sonra son darbe penüsümü sıkmaya başladılar sonra topukluyla penüsümü kırdılar ve gittiler sevgilim acımadı bile bana yazık oldu bana doktoroda gidemedim ayağa kalkamadım çünkü öyle bir dövdüler yani siz düşünün hayatımın korkusunu yaadım
23 Yorumla- +1 yıl
O şahıs bundan sonra senin sevgilin mevgilin değil onu hayatından çıkart böyle bir şeye karşı polisi arayıp söylemelisin
- +1 yıl
@StormyRago kanka bunlar uydurma yazmış böyle bir olay yok demkki
+1 yılAttım tabi hatta bir keresinde arkadaşlarla voleybol oynuyorduk rüzgar çıktı o anda da topu bana attılar öylesine vurdum arkadaşlardan birinin o bölgesine denk gelmişti gözü kapalı zarar ziyanım vallaha 😂😂😂😂
43 Yorumla
Soran+1 yılKötü olmuş :D
- +1 yıl
Sorma ya 😂😂
+1 yıl12 Yorumla
Soran+1 yılOfffff çok kötü olmuş yaa. :/
- +1 yıl
ayagina saglik :D
+1 yılbir düğünde arkadaşım kendisini taciz eden adamın bacakarasına 14 cm. topuklu ile uçan tekme atmıştı :) sapık yarım saat kendine gelemedi
43 Yorumla- +1 yıl
@lafemmenikita oooha ne yapıtın sen adamın bir daha çocuğu olmaz ne oldu peki sonra
- +1 yıl
@rajabbolt8 kzlarda acıma yok ya :)
- Cinsellik konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılAbimın bacak arasına tekme geçırmislıgım coktur
O da istemeyerek bana attıydı ama teģet geçtı44 Yorumla
Soran+1 yılİyiki teğet geçmiş :D
+1 yılBir kere yedim kızla şakalaşıyoduk dövüşüyoz ama ciddi değil dönen tekme attı ben Max 10 yasındayım kız bende bir yaş küçük ama penise geldi testise gelseydi çok kötü olurdu ve şakalaştığımız için çok sert vurmadı ama bir kere çok sert şut gelmisti testise tekme vuruş gücüne bağlı topu gecebilir
10 Yorumlaİngilizce hocam atmıştı bana tutanak yazmak için müdür yardımcısının odasına götürmüştü o zamanlar gerçekten saygısıztım hocalar karşı ben koltukta otuyordum kalk savunmanı yaz dedi ben inat edince zorla kaldırmaya geldi elimle az da olsa itince diziyle yapıştırmıştı :D benim çavuş acıdan kalkmıştı hocada çok korkmuştu bir şey oldu diye 1 saat boyunca yanımda durdu kadın revirde açmış pantolonu benimki zaten inmiyor çok kötü bir durumdu ya hocanın yüzüne bakamadım
10 YorumlaBenim iki kez başıma geldi biri tekme yedim biri diz diz daha güzeldi ama :))) aslında hoşuma da gitti biraz bende zaten biraz bdsm ballbusting filan var :))
113 Yorumla
Soran+1 yılHoşuna gittiyse fantazilerinde bdsm içeriklidir zaten :))
Soran+1 yılSeni anladım fatih :)
Soran+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=6g6g2mvItp4 benden sana gelsin :D ahahaha
- +1 yıl
https://youtu.be/h8SVN4QnE1o bu nasıl :)))
Soran+1 yılŞimdi girdim siteye :D izledim gönderdiğini, tam senlik ahahahahaha :D
:D futbol topunun oraya vurması kadar acı bir durum yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir kere atmistim eski sevgilime beni kizdirdi diye😂
35 Yorumla
Soran+1 yılKızdırdı diye yapılır mı bu :D
Cevap sahibi+1 yılbeni kizdirmaya bayiliyordu bende bayagi bir sinirlendim elimi ayagimi tutamadim bir salladim tekmeyi valla oraya denk geldi😂 ben yapmadim ayagim yapti😂😂
Soran+1 yılO nağaptı peki :D
Cevap sahibi+1 yılNapsin kivranmaya basladi acisini belli etmemeye calisti bide ama surati kipkirmizi oldu😂😂 kizdirmayacakti haketti bence😂
lisede hoşlandığım bir kız vardı ondan hoşlandığımı biliyordu birazda zorba biriydi durduk yere naber falan dedi heyecandan konuşamadım omzumdan tuttu kasığıma diziyle geçirdi acıdan altıma işemiştim bütün okula rezil oldum
00 Yorumlabütün fenerlilerin bacak arasına tekme atmak isterdim kız erkek farketmez
01 Yorumla
Soran+1 yılSebep
ballbusting diye bişide var ki hiç anlamadığım durum
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet o ne?
Soran+1 yılBdsm temalı içerikleri biliyorum zaten ama ballbusting olarak bilmiyordum. öğrendim
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen hafta oldu yanlışlıkla tekme attı ben yere yığıldım
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden attı
Cevap sahibi+1 yılBilmiyom kızlar kendi aralarında bişiler yapıyolardı ders beden di sınıfta sadece 5-6 kız vardı bende sınıfa girince kapıda çarpıştık bacak arama tekme geldi
Soran+1 yılSen nağaptın :D
+1 yılYemedim tekme attırmadım atmaz atarsa sonra onu nasıl kekerim demi
04 Yorumla
Soran+1 yılEe yaniii :/
- +1 yıl
Sonra tam yerine gelir makina çalışmaz ve ömür boyu hasret kalır ya da 1 ömür boynuzlar
Soran+1 yılBunlar kötü durumlar yaa dikkat etmek lazım başkasına da yapmamak lazım
- +1 yıl
evet kimseye yapmamak ve mahrum bırakıp boynuzlatmak ve boynuzlamamak gerek
+1 yılBen atmadım genelde burna kafa atarım :) ama sen istersen bana atabilirsin :)
06 Yorumla
Soran+1 yılKalsın :D
- +1 yıl
Tüh çok umutlanmıştım bu sefer :)
Soran+1 yılBdsm içerikli fantazilerin var mı? Merak ettim
- +1 yıl
Var tam üzerine bastın ;)
Soran+1 yılAnladım zaten ;)
- +1 yıl
Çok anlayışlısın saol :)
+1 yılTop gelmisti bir sefer. Yasadigimi ne sen sor ne ben soyliyim
01 Yorumla
Ben yedim sert tekmelerdi epey kız arkadaşımı ufak bi sinir ederdim öncelerde bi şey yapmıyoru ama sonradan ne zaman kızsa tekmeyi basardı bende yerde kalırdım üç kez vurdu öyle 😅
00 Yorumla
+1 yılkızın biri attı sonra ayaga kalktım yakaladım onu arkadan...
To be continued (Devamı sonra) SD:FD:Fds05 Yorumla
Soran+1 yılOvvvv kötü olmuş nağaptın :D
- +1 yıl
Özür dilettim D:FFD:D
- +1 yıl
Haha ozaman sorun yok :Dddd
Soran+1 yıl:D:D
- Cinsellik konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAttım tekme ve yinede atabilir :)
42 Yorumla
Soran+1 yılSebep :)
- Cinsellik konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken birisine tekme atmışlığım var.
41 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Cok attim. Hiiic pisman degilim:D
41 Yorumlaattım tabi beni sinirlendirmeseymiş.
34 Yorumla
+1 yılEski sevgilime atmak istiyorum keske nasip olsa
42 Yorumla
Soran+1 yılNiye yaaa boşver :D
Hayır ama top gelmişti 2 defa. Evlat acısı.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen atmamıştım da bi kız arkadaşım orta 7 de avuçlayıp sıkmıştı
00 Yorumla
+1 yılBirçok kere tekme attığım oldu.
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Futbolcu olunca hergun yemek yer gibi yiyorsun 😂
03 Yorumla- +1 yıl
ay ne kotudur :D
Hiç atmadım ama ablam vurmuştu birkaç kere
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılAttım maalesef.
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kisisel savunma.:)
15 yaşımda İken kızın biri kasıklarıma vurmuştu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu yapanın 7 cettini siğerimm kalkarsam
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvladımı kartallarda kaçırsa vurmam vurdurmam
01 Yorumla
+1 yılbabama atmıştım
34 Yorumla
Soran+1 yılOha yanlışlıkla attın heralde?
- +1 yıl
yanlışlıkla ama babam 15dk yerden kalkamadı
Soran+1 yılSonra noğoldu peki?
- +1 yıl
kızdı ama suçlu oydu dövüşüyoduk saçtan asılmak yoktu o asıldı ben de refkeks olarak vurdum
Bana atan kız olmuştu ama çok kötü vurdu
00 YorumlaArka arkaya çok sert 4 tane diz yemiştim :(
00 YorumlaEvet çok attım
33 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı. Attım.
46 Yorumla
Soran+1 yılÖzel değilse sebep?
Soran+1 yılAbisi senin neyin şu an? :D
+1 yılÇok atıım
33 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Oha
+1 yılÇok vurdum.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kavga anında.
Soran+1 yılAnladım
- Cinsellik konusunda 19,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2side oldu😆
01 Yorumla
+1 yılAttım ama haketmişti
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi o zaman
kızlara atarım
00 Yorumla
+1 yılyemedim ama carptı
00 Yorumlaçok acır olmaz :D
03 Yorumla