Abimle aramı nasıl düzeltirim fikirlerinize ihtiyacım var?

Abimle düşman gibiyiz ve bunun bir sebebi var. 10 yıl önce yani ben 9/10 yaşlarında iken abimin küçük 2 yaşında ki kızıyla evin etrafında gezmeye çıkmıstım. Abimin karısı balkondan bakıyordu bize uzaklaşmayalım diye. Ama ne olduysa yeğenim elimi bırakıp koştu bende biraz koşmak istiyor galiba dedim yavaş yürüdüm arkasından. Ama ilerde ki ırmağa doğru ilerleyince bende gittm arkasından. Ördek görmüs onu almaya calısırken düstü birden. Ben sadece baktım dondum kaldım. Zaten yüzme bilmiyordum. çok korktum hemen eve kosarak gittim yengemi çağırdım abimle yengem telaşla indiler. Malesef yeğenim yaşamıyordu... işte o günden bu güne kadar abim benim yüzüme bakmıyor. Beni sildi kardeşlikten cıkardı. Cocukluğum vicdan azabı ve suçlanarak geçti. Şimdi abimin yeni bir cocugu oldu 1 aylık daha ama ben hiç görmedim çünkü eger bana gösterirlerse hiç birine hakkını helal etmicekmiş. kaç kez telefon açtım yuzume kapatti evine gittim kovdu. kimse aramı duzeltemiyor onla. Ama ben abimi özledim ben daha 19 yasındayım ona çok ihtiyacım var. Abimden başka kardeşim yok. Oda artık o benim kızkardesm degil diyor. Siz olsanız ne yapardınız ben bu vicdan azabıyla yaşamaya zorlanıyorum ama bende cocuktum simdi olsa asla öyle biseye izin vermezdim
Abimle aramı nasıl düzeltirim fikirlerinize ihtiyacım var?