Odamda karanlıkken sanki karanlıkta biri var gibime geliyor elektiriği açıyorum kimse yok bide ben yan yatarken biri arkamdan bana sarıldı?

bir keresinde salondaydım karanlıkta siyah görünmez biri bana bakıyordu üzerime doğru geliyordu sonrada birden bire karanlıktan kayboldu elektriği açtım kimse yoktu bide ben salondayken uykum geldi gözlerimi kapattım kımıldıyamıyordum konuşamıyordum sonrada uyandım geri uyudum yene kımıldıyamadım uyandığımda telefonum kanepeden aşağıya düşmüş bide ben kendi odamda yataktaydım yan yattım uyurken kımıldıyamıyordum gözlerimi açamıyordum konuşamıyordum biri ben yan yatarken arkamdan bana sarıldı sonrada uyandım rüyaymış sabah oldu bide daha önceden ben kendi odamdayken yan yattım biri ben yan yatarken önümden ilk önce el bileklerimi ve ellerimi tuttu sonrada bana hafiften sarıldı sonrada uyandım rüyaymış neden böyle oldu? Bide daha önceden ben sırtüstü yattım kımıldıyamıyordum biri üstüme çıkıp ellerimden tutmuştu kımıldıyamıyordum neden böyle oldu?
Odamda karanlıkken sanki karanlıkta biri var gibime geliyor elektiriği açıyorum kimse yok bide ben yan yatarken biri arkamdan bana sarıldı?