YENİ YAŞINDA TÜM MUTLULUKLAR SENİNLE SENDE BENİMLE OL :) yazdırdım çok sevndi çok güzell bi gündü
Doğum günü pastasi fikirleri neler?
YENİ YAŞINDA TÜM MUTLULUKLAR SENİNLE SENDE BENİMLE OL :) yazdırdım çok sevndi çok güzell bi gündü
bir erkegin sevgisi cinsellikle eş değerdir sadece duygusal sözlerle degil aynı zamanda karşındaki partnerınla kısa orta ve uzun vadede neler paylaşabileceginle ilgili bir imaj versen cocuk cok mutlu olur gibime geliyor diger erkek akadaşlarda bana katılacaktır tahminimce
doğru söylüyorsn ama pasta altı üstü nasıl mesaj verebilirm. ne diyim snnle evlenmek istyrm mu :D
evlenmek istedigini sanmam daha yaşınız ufak
ama pasta niyetine kendini sunabilirsin
iyiki dogdun diyerek bence senin tadını daha çok sever
ama taktir senin
Bana fikrim: " Düşünmen yeterlidir" Gerisi o kadar da önemli degildir, çektiğiniz fotoğraflar bi zaman geldiğinde anı olur buda gayet yeterlidir...
çok anlamlııııııııı
:))
2. link benim seçtiğim pasta .)))
Cevap
25Cevap
link Bu nasıl Aşkını itiraf et :)
çok sempatik ya :))
Bence böyle birşey denemelisinn :)
utanırım yapamam önce o ititraf etsin .p
Sen bilirsinn :)
link al sana pasta :D
çoook tatlı :D
link ben de düşünüyordum ne zamandır ama erkek arkadaşımda bu gitardan var john petrucci signature onun şeklinde yaptıracağım.Eğer öyle belli bir enstürman falan varsa çaldığı öyle bir şey yaptırabilirsin.İki arkadaşın doğum gününü de aynı anda kutladık geçenlerde biri baterist biri gitarist, sahne şeklinde yaptırdım onlara da üstünde bateri ve gitar vardı bir tane çok hoş oluyor.Müzik olmasa da futbol falan tarzı ilgi duyduğu bir alan varsa öyle yaptır bence :D
ya bence o profilindeki falan gibi br şeyler yaptrıma ya kıza yaptırılmıyor sonuçta erkeğe öyle pasta çok kötü olur bence beğenceğini sanmıyorum da kırmamak için beğendim der ancak.Ha sevgimi göstersin falan muhabbetiyse fotoğraflı yaptır olsun bitsin yani, böyle şeyler erkek için hiç hoş değil.
ben daha öncesinde yaptırmıştım koyu bi gs li olduğu için pastanın üzerine gs amblemli bi pasta yaptırdım erkek sonuçta çiçekten böcekten hoşlanmaz fakat bu daha iyi olduğunu düşünmüştüm ki çok sevinmişti ayrıca takma ismi olan hakaleyte yi de unutmamıştım güzel ama romantik olmayan bi yazı yazdırıp iş yerine yollatmıştım :)
güzel olmuş ama fanatik değil bizimki .d
genellikle böyle şeylerde düşünülmesi çoğu erkek tarafından yeterli olarak görülse de erkek arkadaşı tanımadığımız için fazla yorum yapamıyorum ancak tuttuğu takıma aşırı bağlı yani fanatik ise desteklediği takımın resmi olabilir. onun haricinde bir doğum günü kutlaması bile klasik olarak gözükse de çok işe yarar. önemli olan bunu senin yapman. ve sakın meyveli olmasın lütfen.. muz felan girmesin işin içine.. :D
link şu şekil bir pasta ama kendin yap daha güzel olur
Pasta evde mi yenilecek yoksa mekanda mı? Mekanda ise, ışıklar kapattırılıp, arka fonda yabancı Happy birthday müziği ve konfeti eşliğinde güzel olur bence. Pastanın nasıl olduğu önemli değil diye düşünüyorum. Kakao ağırlıklı olsa güzel olur :P
Herhangi kalpli bir pasta yaptır üzerine iyiki doğdun yazdır ayrıca bir t-shirte fotoğrafını bastır, altınada seni seviyorum cart curt gibi güzel şeyler yaz hmm olabilir neden olmasın yani ?
hediyesini aldım ben. pasta konusunda tıkandım kaldım .d
teşkkrler :)
link bu gayet güzel.
ewt güzelmiş
o neyi seviyor otomobil motorsiklet vss... vs.. ona göre bişey yaptır.
iyi fikir bu da tabi. ama benim ona olan sevgimi belirtmek istiyrm asıl olarak
evde yok mu malzeme?gir mutfağa yap..onun değerli olduğunu hissettr..pastayı sen yapmayacaksan fikride bizden alacaksan ne anlamı kaldı bu pastanın:D
sevgili değilsen bu pasta fazla gelir...ama bu kalp senin en iyi arkadaşın diyebilirsin...
ne olduğumuza karar veremiyorm :D söz farklı olsun tabi bende onu dşndüm size sordum sadece şekil böyle olsa die sordum onu örnek olarak. arkadaşın dersem yanlış anlar beni. arkdş olark gördüğümü düşünr
öpmek falan ters bize ağa :D
akşam akşam beni mado ya özsüte kaldıracaksın, Allaha dua' ediyorum birileri seni gecenin bir yarısı aşermeyle uykundan uyandırsın ...
erkeğe kırmızı renkli pasta gitmez.. şeker hamurlu pasta yaptırma bence hem pahalı hemde lezzeti güzel değil.
hmmm
hım deme çünkü ben pastacıyım.
hadi ya kargoyla bana yollasanaa :DDD şeker hmuru istemiyrm zaten. yaşadığm yer küçük bi yer çok bi çeşit yaptıabilcğimi sanmam. ortalama bişiler arıyorm o yüzden
20 tl'ye yapıolar burda en fazla olsa olsa bnim istediğim boyut bişe. çok uygun oluo ama çeşit sınırlı işte
burası istanbul. yüzlerce çeşit var bizde.. burda senin yaptıracağın pastanın dilim fiyatı 15 tl. kişi başı 15 lira. yani 10 kişilik yaptırsan 150 lira..
10kişilik falan yaptırcm 20 tl :)
çok ucuz orası.
evet öyle :)
bizde o fiyata kurtarmaz valla.
gelişi mi pahalı .p
biz markayız..
:D floorantin :D
florantin kurabiye ismi. zaten...
öğrendm :D
ok..
filmlerde ki gibi büyük pasta olsa içinden hatun çıkıyor ya off süper haaa
nsıl yapim abi yaa :D
valla bilemiyorum da o pastadan brandi belle çıkacak off yaa tek başıma yerim tüm pastayı :D
pastayı mı başka bişeyi mi bilemeycm . neyse :D
senden çok sevecektir o pastayı :D ama brandiyi koyma içine git başka bir kız bul :D ben kıskancım paylaşamam :D
:D
şahsen bana almış olsa idin sade içi çikolata kremalı üstü beyaz cikolatalı isterdim
standart hafif pastalardan birini al bence sen emin değilsen sevgili olduğunuza emin ol ve pastanın üzerine çıkma teklifi yazabilirsin hem şaşırtıcı olur hemde etkilenir eğer istediğin bu ise :D
Keşke Doğmasaydın Bende sana Aşık olmazdım nalet :)
bence hazır al gitsin = )Divan veya Pelit pastaları şok gözel
Yazdıracağın şeyi bilmem ama şeker hamurundan yaptırırsan pastayı tadından sana aşık olucaktır kesinlikle.
Kendin ellerinle yap manevi değeri çok olacaktır
ha yapmayı bilmiyorsan kalkışma ama :) rezil olma
Ulan biri de kendim yapayım demez mi şu kadın milletinden.Vay arkadaş..
ve bir melek indi bugün yeryüzüne.. yazabilrisin bir pastacının önerisi :)
çok güzel bi yazı
Süpermen Resmi olan bi psta şahane olalblr tecrübeyle sabittir
aşırı fanatikse takımının sembolü pasta üzerine olabillir yada ağzında sürekli gevelediği bi lafı yazdırabilirsin
Bana böyle bişi yapılsa çok mutlu olurdum gerçekten
ya ben bi şekil pasta önericem ama kızmazsan sadece bir fikir yaparsın veya yapmazssın erkek cinsel organı şeklinde bir pasta yaptırıp erkek arkadaşına yedirsen nasıl olur içi getirir mi acaba yerken çok merak ediyorum :D:D:DD:D:D:D:D hahahahahahahah
sevindim sizin adınıza:)
teşekkr ederm bugün çok mutlym .)
amin cümlemizin
Aminn :))
Neeye takıntısı varsa onu kullan.
olabilir bu
sen hala pastamı arıyon ya kııss
he yaa :D ne kadar erken başlamışım aramaya .d
deme öyle yaaaaa
:D hahah süperrr
sağolasın .d
tuttuğu takımın pastasını yaptır süper olur
fanatik değil yaa. sevmiyo futbolu
kıymalı pide yaptır yirsiniz..
ikinizin fotoğrafı olan bi pasta olabilir :D
striptiz borusuna tepe taklak sarılmış bir fıstığın resmini yaptır bayılıcak :)
oh come on!
yok artık :D
-1 için hadi ama yapma böyle dostum manasındaydı :D
yaptır işte çocuğun gönlü olsun ne olcak ki yani.. :)
:D yok kalsın :D
all right :D
:D
pastadan sen çık :D
dansöz kıyafetide giydim mi tammdr .d
Çikilatalı
başına bela olmaya geldim tatlım yaz :)
kalp şeklinde olmalı
bana pipi li yaptir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar