Arkadaşlar çok merak ediyorum. Arkadaşıma hoşlandığım çocuğu kendime nasıl aşık ederim? Dedim oda bana çocuğu eve davet et adet olduğunun ilk gününde çay içir çayada adet kanını damlat dedi öyle bana aşık olup bağlanıyormuş? Çok saçma ayrıca, iğrenç öğk. s bunun hakkinda bilgisi olan?
Cevabın nedir?
Igrenclik baska birsey degil Ruh hasta si siniz orasi kesin.. bunu soru die yazabilme cesaretine bak Seninle ayni yas katagorisinde olmak bile utanc werici ayrica bir kiza asla yakismiycak seyler bu kadar sewiyesiz ce soru soran herkese soyluorum bu lafi...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım ben sevgilimle sevişirken oldu bu olay. Ağzına geldi. Biraz da yuttu inan bende iğrendim. Benden kopamıyor 3 senedir
16 Yorumla
Soran+1 yılOhaa iyiymis :D
- +1 yıl
Yuh artık yaa :D
- +1 yıl
Oha * ciddi misin
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim vampir gibi görünüyordu 😈
ben de gecen gun makarna yapmistim
ama evde hic sos kalmamisti.
asagi inip çöpün tekini karistirdim.
buldugum kadin pedlerini eve goturup makarnanin uzerine sıktım.
sonuc: bu yemek bir harika dostum.01 Yorumla
Soran+1 yılAhahah
Vay anasını sayın seyirciler ;
https://www.youtube.com/watch?v=dUwy9FO1CNc61 Yorumla
Soran+1 yılAhaha
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar Ne Diyor
68
Kan necistir ve hiç bir şekilde dinde yeri yoktur... asla böyle tavsiyelere uymayın derim.. haklısınız insan çaresizliği düşünce böyle olur olmadık şeyler aklına gelebilir ama böyle fikirlerden ve bu fikirleri üreten insanlardan uzak durun... şu durumda tek çözümünüz eşinizle oturup konuşmak ve bolca dua etmektir...
20 Yorumla
+1 yılSakin oyle birsey yapma resmenn buyu bu. Tanidik biri de yapmisti onu yaptiktan sonra baslarina gelmeyen kalmadi.. Tamam adam ona baglandi ama sonra kaza gecirip felc oldu... Boyle seylere sakin bulasma benden soylemesi sadece Allah a sigin felak ve nas i cok oku
25 Yorumla- +1 yıl
elbette haklısınız. Zaten yapmak istemediğimi irenç olduğunu belirtmiştim. Sadece ilk defa duydum büyümü olup olmadığını merak etmiştim. Asla yapamam allahtan korkarım.
- +1 yıl
@rvltn tesekkur ederim ama gercekten kotu niyetli insanlar cok ve soran arkadasimiz da bilemeyebilir herkes herseyi bilmek zorunda degil. Benim basima da bir kac olay geldigi icin biliyorum. Ve ben sadece Allah a sigindim simdi gecti cok sukur..
- +1 yıl
@rvltn senin gibi beyin yoksunlarının algılaması yüzünden toplum ilerlemiyor malesef. Kör insan önce iyi oku yazımı. ben yapıcam demedim ya da yapayımmı demedim aptal, 5 vakit namazda biriyim ve bilmediğim bişiiyi teyzem bana söyledi onun ne olduğunu sordum ve irenç oludğunu yapmak istemediğimi de belirttim. senin gibi beyinsizler yüzünden kimse kimseye islami konuda bişi sorup bişi öğrenemez. sizin gibi yobazlar anında önyargılı şekilde terslemeye alışmış. acıyorum zihniyetinize ve ailenize aptal kaybol
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanim adet kanini damlattin diye kimse sana asik olmaz. O is biraz buyuye falan giriyo. Adet kaniyla yapilan buyuler oldugunu duymustum ama ona da bulasmamani oneririm tehlikeli seyler onlar ayni zamanda da cok gunah. Zaten sana oyle buyuyle bilmem neyle asik olan cocuk olmasin daha iyi. Kendine guveniyosan disiligini ve zekani kullan olacagi varsa zaten olur.
20 Yorumla
+1 yıliğrenç çok iğrenç böyle seylerden umut bekleme bak namaz kılıyormussun kuran oku bol bol evine üfle nazar duasını oku ama içten oku sakin öyle pis şeylere kalkışma ne kadar günah biri sana yapsa sakin sakin bak
11 Yorumla- +1 yıl
evini sirkeli suyla falan sil eğer büyüden de supheleniyorsan aklımda de büyü bozulur
+1 yılböyle bir büyü varmış geçen kızın bir sormuştu burdan hatta buna inanıp yaptıran varmış...
l*n yazık erkeklere içmeyin oğlum her verileni içinde ne var kim bilir töbe töbe :D12 Yorumla- +1 yıl
küp şekere damlatmışta annesi babasına içirmişte babasını kendine bağlamışta hey Allahım ya :)
işte bunlar hep vitaminsizlikten :D
Özel Günler & Hijyen konusunda 1,5b cevap paylaştı. Igrenc migrenc diyosunda evet ise yariyo desek yapicaksin cok belli. merak ettigim kisimda buyuyle kendine ask ettikten sonra ne zevki kalicak. bu bana asik diyebilicek misin.
00 Yorumla
+1 yılCahillik bu olsa gerek ne iğrenc bir çözüm okurken midem bulandı
30 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılyapmayın böyle şeyler... çok ahlaksızca iğrenç ve boş isler onun yerine çift danişmanligina başvurun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ole bir buyu var bnde duydum hatta sigarasina bile damlatyolar bnmde arkadaşım abisine yapılmıştı ama bnce onlar için okudukları biseylerdde vardir
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir. Benimde arkadasim sevdigine yapti ve ise yaradı
Tek kelimeyle İĞRENÇSİN. Bu kafayla evdede kalırsın, kim napsın ki seni
02 Yorumla
Soran+1 yılSus ya
sizin fantezinizin hayal dünyanızın soracağınız sorunun amkkkkk
23 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:D nolduuu tatlim yapanmi olmadi yoksa pissen yapmaz tabi
Gizli Soran+1 yılHe bardak bardak icicek zaten
+1 yılHayır gerçek olan birşey bu yapan ve yaptıran var tanıdığım bildiğim ama tehlikeli işler
00 Yorumla
+1 yılne yapıyormuş ne yapıyormuş? o ne be. KAN be. içinde dokular olan kan. ay iğrenç amaaan
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüye inanıyorum. Ama bu sacmaliklardan neyin doğru neyin yanlis olduğu tartisilir.
00 Yorumla
+1 yılYemin ederim kafa yok sizde bide eig seçilenin görüşe bak:/ bak bak kus anasını satayım iğrenç yaratıklar
00 Yorumla
+1 yılOha bu ne gülmekten kendimi alamadım:D inandım deme sakııın
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beyni olan ve onu kullananlarla arkadaşlık yaparsan böyle aptalca sorular sormazsın tatlım...
00 Yorumla
+1 yılHahaha inanmasam bile denemek çok zevkli olurdu
Ahahajaj😂😂😂22 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:D ciddimisin
- +1 yıl
Evet ahahah😂😂
Özel Günler & Hijyen konusunda 23,2b cevap paylaştı. tabiki büyü, regl kanından mı içireceksin eşine?
büyülerde regl kanı gibi pis şeyler isteniyor zaten00 Yorumla- 00 Yorumla
- Özel Günler & Hijyen konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbağlama büyüsü olarak yapılır diye biliyorum ama iğrenç bir şey
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYapan var
Oyle bı dunya yok yapıcagın her uygulama büyüye gırer nazar duası okuman daha mantıklı
00 YorumlaKan içen biriyim ama asla regl kanı mı içmem.. Bence yapma 🙊
10 YorumlaEig'ü gördükten sonra midem daha fazla bulandı iğrençsiniz bir gidin yaa !
00 Yorumla
+1 yılNe halta girer bilemicem ama Çok kötüsün tek kelime ile. Zavallı eşin.
03 Yorumla- +1 yıl
bir kere canım kadın iyi oku. Git parası benden bir gözlük al. teyzemin söylediğini paylaştım. Senin gibi boş kafalılar asıl kötü olan. ben yapıcam demedim yapmak istemiyorum ve büyüye girermi dedim meraktan sordum. kafama sokan teyzem ve onu anlattım aptal kadın kaybol şimdi. Zavallı olan senin gibilerin beyni ikile
- +1 yıl
Düşünüp sorman bile seviyeni, zeka seviyeni ortaya koyuyo. O yüzden tartışmaya bile değmezsin. Ne kadar dolu kafalı olduğun ortada maşallah.
- +1 yıl
bunu bana senin gibi önyargılı cahiller öğretemez. Sen önce edebiyatını bir geliştir, algını açtır kitap okuyarak. İslamı ya da başka konuda olsun insanlar bilgi sahibi olmak için bişiyin ne olduğunu anlamak için sormak zorunda. ben o şeyin ne oludğunu ve büyüye mi girdiğini sordum. yapmalımıyım demedim. yapmak istemiyorum dedim zaten beyinsiz. senin gibiler burda fazlalık sadece. çocuğun varsa allah yardımcısı olsun senden bir halt öğrenemez defol sayfamdan
+1 yılAllah öylelerine Akıl fikir kocalarınada sabır versin..
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim arkadaşım denedi tam olmasada öyle bir şey oldu şu an başkasıyla evli :D
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasil tam olmasada :D
+1 yılBildiğim kadarıyla büyüye giriyor. Ayrıca iğrenç iğrenç şeylerle uğraşmayın
02 Yorumla- +1 yıl
Yok asla yapmam zaten de sadece büyüye girermi girmezmi merak ettim fikir almak istedim. irenç bencede
- +1 yıl
Aynen yapmayın.
+1 yılIyy. Tamamen batıl inanç. Çay içerken aklıma gelcek şimdi 😢
00 Yorumlabir büyü var adet kanıyla ilgili evet ama bilmiyorum artık
Pek büyüye inancım yok00 Yorumla- Daha fazla (38)
Daha fazla(53)
Erkekler Ne Diyor
97
Ne iğrenç çözümler icat ediyor bu bizim milletimiz hayretler etmemek mümkün değil. Bunu yaparsan , evlendiğin adama bakteri yedirmiş içirmiş olursun başka da bir halt olmaz.
Ha öğrenirse de , haklı sebeple bir celsede kesin boşar o da ayrı ders olur sana...
Çözüm böyle akılsız işlerde değil , beraberce " Çift ve aile psikologu" nun karşısına oturacaksınız , üçünüz beraber anlaşamadığınız noktaları paylaşacak ve kendi hayatınızda geçmişte edindiğiniz davranış modeli dışında beraber yaşamaya ait başka davranış şekillerini öğreneceksiniz.
Bu sorunlar da genelde " ben haklıyım " " benim dediğim olacak " triplerinden kaynaklanır , siz de fedakarlık etmeyi öğrenin. Ama böyle el ağzına öğüdüne bakıp da ilerdeki çocuğunun babasına pislik yutturan kadını kim olsa boşar , o da açık ve net ,
O utançla da yaşarsın artık , sakın deneme bile.20 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 18,4b cevap paylaştı. Burası Türkiye aklı evvel ruh hastaları oldukça çok.. Sakallı şeytanlara inanıp göbeğine üfletenler.. Evlilik çok iyi olsun diye kızlığını düğün gecesi şeyhe bozdyranlar olduktan sonra regli kanını kocasına içirip büyü yapanlar da olur.. Kocasına her sbah çatı ile idrarını içiren kadınlarda tanıdım..
12 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂😂 işte bu yüzden insanlar Kuran'ın mucizesini ona uyarak yaşamak olduğunu değil
Boyuna muska yazıp takmak zannettiler
Ve senin şu iğrenç regl uygulaman
Çooook güldüm nan 😂😂😂😂😂👏👏👏👏
Zevk suyundan da atın çaya 😂😂😂😂😂00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılsiccin isimli filmde kanla büyü yapiyorlardi. ancak senin durum farklı, üzerinize bir düşman büyü yapmış olabilir. bu işten anlayan birini bulmalisiniz. biz yıllar önce bahçemizin köşelerinden kilit bulmuştuk , bahceye her gittiğimizde kavga mizah olurdu aramızda, sizde de böyle bir şey olabilir. cozdurmek lazım , bol bol nas ve Felak sürelerini okuyun.
00 Yorumla Herkes inanıp inanmamakta tamamen hürdür, 15 yıl evvel inansam bile "aaaman bana işlemez" der gülüp geçerdim, bir yaptılar pir yaptılar, 12 yıl boyunca onlarca bin liralar ve kapı kapı dolaşıp çözdürmek için yardım dilenince "haaa demekki bu işlerin şakası olmuyormuş" dedim...
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞikayet ettim öncelikle bunu söyleyim...
Çok yorum almak veya ilgi çekmek için böyle içinizdeki piss düşünceleri siteye yazmak zorundamısınız?
Zaten temiz bir kızın bu sitede oram buram nasıl veya bu tür sorularla ne işi olur?
Sizz gaflette ve çirkin bir iş üzeresiniz...21 Yorumla
Soran+1 yılYok yorum icin degil gercekten merak ediyorum arkadasim sevdigine denemis ise yaramis
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlar kesinlikle batil inançlar boyle birseyi esine sakin yapma, biraz mantikli dusun bu ise yarasa bosanma durumuna gelen esler cok icer kurtulurdu. Bence hersey senin elinde onu yapana kadar esine guzel giyin degisik camasirlar, çoraplar giy, ayaklarina ojeler sür, makyaj yap, adami memnun et, gozu farkli seyler görsün, kendin konus boyle seylere de gerek kalmaz, sen kadinsin kadinigini iyi kullan!!!
10 YorumlaKardeş sende mide var mı? Ya da yokta başka şekilde mi yaşıyorsun? O nasıl bir iğrençliktir yaa. Tamam kan tadını severim vardır öyle bir manyaklığım ama kendi kanım sadece. Ayrıca adet kanı kirli kandır. Öğhhh akşam akşam ne biçim oldum ya.
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCidden bu kadar midenizmi bulaniyor ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bir kaç kere daha duydum bu iki ya da üç olacak ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum kötü bir maksatla yapılan birşey değil ya teyzen ondan dolayı büyü olarak görmeyebilir
en güzeli vaktin varsa cami hocaları böyleleri için dualar söyler sende duaları okursun belki bir süreçten geçiyorsunuzdur.
herşey olabilir bizimde sizin gibiy oluyordu tabi yeni evimde ben 2 3 tane çabuta sarılı dualar vardı. sonra halletim tabi ki sonra biz durulduk :)00 YorumlaBilgisi olan var mı diye sorduğuna göre saçma da bulsan olumlu yanıt gelirse yapacaksın demektir bunu.
11 Yorumla
Soran+1 yılGunahmis yapamam
+1 yılboyle sacma bir uygulama birak islami diger inanislarda bile yoktur. teyzen de sacmalamis. illa bisey yapacaksan duâ et. oyle sacma sapan islere bulasma adamin da gunahina girme
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende öyle düşündüm. Fikirleri almak istedim.
Özel Günler & Hijyen konusunda 960 cevap paylaştı. Bak Matmazel AŞk öyle onu bunu çaya koymakla olmaz bilimsel açıklaması yok saçmalama arkadaşların kafayı yem, iş
02 Yorumla
Soran+1 yılAma arkadasim sevdigine denemis olmus
İbretlik insanlar varmış. Arkadaşını müzeye kaldırmak lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılValaha arkadasim denedi oldu.
+1 yılBüyü gibi bir şey. Büyü nedir bilmem nasıl olur bilmem. O niyetle yap dediği belli. Sakın yapma. Böyle iğrenç bir şey duymadım.
00 YorumlaSenin de dediğin gibi saçmalık arkadaşın senin keklemis :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAma arkadasim sevdigine denemis ve basarili şu an bile cikiyolar
+1 yılYıl 2017
Cahillik cehaletlilk hat safada.
İğrenç b. k gibi soru. sen üreyip tureme lütfen14 Yorumla- +1 yıl
b... k olan senin gibilerin beyni bire aptal iyi oku. Ben 5 vakit namazda biriyim bunu yapacak kadar cahilleşmedim. teyzemin bana durduk yere söylediği şeyi paylaştım ve büyüye girermi diye merak ettim yobaz cahil senin gibiler yüzünden kimse kimseye bişi sorup bilgi sahibi olamaz beyinsiz kaybol
- +1 yıl
Çomar, sorman başlı başına olay zaten.
Yapman veya yapmaman değil.
İğrençsin - +1 yıl
Bide yazmışsın 5 vakit namaz kılıyorum cart curt.
Eline pankart al, ona yaz oyle reklam yap.
Banane bana mı kılıyosun. - +1 yıl
canım ib.. ne sanamı sorucam, senin gibi acizlerden izin kağıdımı alıcam merak ettiğim ve büyümü olup olmadığını öğrenicem şeyi sorabilir miyim mi dicem ahmak herif. ben yapmıcamı zaten yazmışım geriz... ekalı salak. kaybol ma... l
Bunları diyen-inanan nasıl bir ruh dünyasına sahip bir açıkla lütfen ^^
02 Yorumla
Soran+1 yılBak canim onada arkadaşı soylemis oda inanmamis ama yinede sevdigi cocuga denemis ve gayet basarili olmus 3 yildir cikiyolar
+1 yılnormal yok kaşık bilmem ne büyü müyü yaparsında tamam cahilliktir derim regl kanını içirmek nedir ya bunlardaki beyni kuşa taksan ters uçar
00 YorumlaKüp Şekeri Vajinasına sokup çayına atanlarıda göruyoruz :D
02 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 3,4b cevap paylaştı. yeterince ikna edici olursanız insanlara sıçtığı b0ku bile yedirebilirsiniz, normaldir.
06 Yorumla
+1 yılOlabilir burada ruh hastası çok bu şekilde kendine aşık edeceğine inanacak ezik zavallı mümkündür.
00 YorumlaOnu büyüde kullanıyorlar haberin olsun buyununde günahı cehennemdir onu bil derim yani
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyodum yapmam zaten. Ama bana buyu diye bisey demedi :'(
+1 yılÇaya damlattığın kan arkadaşının beynine gitseydi eğer, ters uçardı gökyüzünde :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah
Arkadaşın çok büyülu Çinli flim izlemiş sacmalamayin derim
11 Yorumla
Soran+1 yılbuyu mu o?
Ln adet kanı kirli kan ıykk ben duyduğum anda dalarım.
:/03 Yorumla
Soran+1 yılMalesef oyle. s ama öyle aşık edebiliyomussun :)
Soran+1 yılAhahaj.
doldur bir su tabancasına erkeklerin ağzına ağzına sık
10 Yorumladoğru bildiğin yolda ayrılma
adamı al karşına eğrisine doğrusuna nalına mıhına konuşun tartışın çözüme bağlayın00 Yorumlabunu diyen arkadaşının kan tek bir yerine gidiyor belliki arada beynine uğrasa böyle düşünmez
03 Yorumla
Soran+1 yılAma sevdigine denedi oldu
Soran+1 yılMantikli
+1 yılbatıl olan herşey günahtır..
bunun da batıldan bir farkı yok..00 YorumlaBöyle bişe yapan varsa allah belasını versin gün yüzü görmesinler
20 Yorumla- Daha fazla (67)
Daha fazla(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem