evet arkadaşlar ben bunu sevgilimlede konuştum ama sonuç sıfır,bana meleğim der ama erkeklerin meleği olomazmı melekler bayanmı yada bunların cinsiyeti varmı?
Cevabın nedir?
+1 yılDediğiniz gibi, meleklerin cinsiyetinin olmadığı yönünde bir inanış vardır. Ancak burada erkeklerin partnerlerine meleğim demelerindeki amacın, cinsiyetten ziyade meleklerin saf ve duru bir zekaları olması, kötülüğe yer vermeyen yapıları ve iyi niyetli olmalarından dolayı kullanıldığını söyleyebilirim. Keza bazı bayanların da partnerlerine meleğim diye hitap ettiklerine şahit olsak da, genelde erkeklerin kullandığı bir hitap şekli olduğundan böyle bir algıya kapılmış olabilirsiniz...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHani melekler ulaşılmazdır ya, hani melekler hep iyidir, hep onlar varken başka bir şeye ihtiyacımız yokmuş gibi gelir hani filmlerde falan öyledir melek varsa başın derde girmez o seni hep korur falan. Ondan sana öyle bir yakıştırma yapıyordur :)
415 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :) Sizin ilişkinizde koruyucu sensin anlaşılan :)
- +1 yıl
Valla ne güzel ya kıymetini bil :) bak ben 10dk önce ayrıldım
- +1 yıl
Şu anda çok kıskandım valla bol bol mutluluklar dilerim size. Darısı artık benim de başıma. Bir birinize her ne olursa olsun sahip çıkın ben bunu bilir bunu söylerim :)
- +1 yıl
Haha seni çok mu tanıyorlarmış ta konuşuyorlarmış :)
- +1 yıl
ya kıskandım erkek arkadaşını :D
- +1 yıl
bana niye +4 ve -4 verdiler küfür mü ettim naptım hakaret mi ettim -leri anlayamadım :D
- +1 yıl
aynen Hıh :D
+1 yılne farkeder niye takıyosun böyle gereksiz ayrıntılara
00 Yorumla
Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Erkeklere de meleğim denir,tabi şeytan gibi değilse.
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
+1 yılKuran'da yazdığına göre meleklerin cinsiyeti yoktur.Bayanlara yada ölen bayanlara melek demek tamamen abd başta olmak üzere batılı hiristiyan ülkelerden bize kopyalanan saçmalıktır...
43 Yorumla- +1 yıl
inanma bu saçmalıklara :)
İşte böyle yaratıcı sorular sorun,5 yıldız verdim.Meleklerin cinsiyeti olmaz.Ama erkeklere neden söylenmez çünkü tasvir edilirken hep melekler kadın süretinde tasvir edilmiş belki şartlanmadan dolayıdır.
11 YorumlaDiğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. melekler iyidir güzeldir nurdandır ne kadar iltifat varsa hepsinin toplamı eşittir : meleğimdir işte bu yüzdne :))
11 Yorumlaerkeklerede odun derler ama odununda cinsiyeti yok..
bu açıdan bakmamak gerek.
melek temizliği sadeliği güzelliği temsil eder.
Bu mahiyette söylendiği kanısındayım. büyük ihtimallede öyle12 Yorumlamelekklerde en az senin kadar yumuşak , sevgi dolu şevkat. misali olduklarından ...
118 YorumlaDiğer konusunda 409 cevap paylaştı. meleklerin insanlara huzur mutluluk güzel şeyler yapmamız ve kötü şeylerden kaçınmamız gerektiğini söylerler bu yüzdende bir kız erkeğe mutluluk huzur ve iyi şeyler hissettiriyorsa meleğim der
10 Yorumlaya niye bu kadar düşünmüşsün ki bunu. meleklerin cinsiyeti olmaz. ama melek denince narin, iyi bir şey hayal ediyoruz çoğumuz, ondandır bayanlara melek yakıştırması
10 Yorumlayooo. büyük bi iltifat meleğim. erkeklerede söylenir. çoğunlukla kızlara söylendiğini duyduğundandır.
10 YorumlaDiğer konusunda 852 cevap paylaştı. Melekler: ALLAH'ın Nurdan Yarattığı, İstedikleri Şekle Girebilen, Daima ALLAH'a İbadet Eden Günahsız Varlıklardır. Meleklerin Dişilik ve Erkeklikleri Yoktur.
11 Yorumla- +1 yıl
+ 1 evet meleklerin cinsiyeti yoktur
+1 yılGerçeklik ile teşbihi birbirinden ayıramadığını görüyorum. Sevgiline acıdım cidden. Bir de arım balım diyenler var ki hiç duymamış ol. Sınırda zekan error verebilir :/
34 Yorumla- +1 yıl
Cidden melek bu kız :(
- Diğer konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılİltifat bağlamında söyleniyordur. Bildiğim kadarıyla erkekler içinde kullanılan bir kelime. Melek gibi adam ya gibi. :-)
01 Yorumla
+1 yılMelekler Cenneti temsil eden güzel varlıklardır ya heh bazen hayatına öyle birisi girer ki o kişinin ancak cennete layık bir varlık olduğunu düşünürsün o yüzden melek gibi dersin :))
10 Yorumla
+1 yılmeleksin meleğim bebeğim gibi ucuz latifelerde bulunmam...
09 Yorumla- +1 yıl
bu sevgi gösterisi değil sevgi gösterisi böyle sıfatlardan oluşuyorsa ben başka bir dünyada yaşıyorum demektir.
- +1 yıl
canım derim ya da sultanım derim.o melek ve bebek gerçekliğin çok çok dışında..
- +1 yıl
yani bebeğim meleğim melek gibi süslü lafları seviyorsan ve sana suuni gelmiyorsa seninki de bundan rahatsız olmuyor söyleye biliyorsa ne ala.ama sevgi gösterisi laf ile değil tavır davranış ile olur.o bunu başara biliyorsa sana sadece adınla bile hitab etse sana name gibi güzel gelir unutma.
- +1 yıl
rica ederim iyi geceler
+1 yılbana kimse meleğim demedi demekkki erkek olmuyorlar
01 YorumlaDiğer konusunda 899 cevap paylaştı. erkeklere niye aslanım derler aslanlar sadece erkek mi aslanların dişisi yok mu ?
13 Yorumlameleklerde cinsiyet yoktur nurdan yaratılmış nurani varlık lardır Allah cc vazifelendir digi görevi yaparlar bunları bilmek lazım imanin şartların dan dir melek lere iman
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar derin düşünme anın tadını çıkar.
11 Yorumla şeytan da bir melek olduğu için olmasın o :)
13 Yorumla- +1 yıl
Şeytan meleklerden değil cin lerden
a be dangalak ne diyelim buyurursun, gergedanım mı?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkötü bir soru olmuş...
meleklerin cinsiyeti olmaz...
tövbe haşa Allah baba diyoruz yani bunu başka tarafaçekmek doğru değil07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsadece Türkçe den kaynaklı bazı yakıştırmalar bunlar...ne melekler kadındır,ne de Allah(c.c) erkek...bunlar sadece Türkçe den kaynaklanan yakıştrma yanlışları
Cevap sahibi+1 yılhatalar her zman vardır bence bunları en aza indirmek için uğraşmalısın...
Cevap sahibi+1 yılrica ederim iyi günler güzel geceler
1 yılÇünkü Hristiyanlar genelde yani hristiyanların yaotığı melek resimlerinde hep kız çıkar bu yüzden olabilir yoksa meleklerin cinsiyeti yok
00 YorumlaSen de ona meleğim de.
13 Yorumlamelek daha kadınsı bı sıfat
00 YorumlaDiğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. bayan gibi düşünüldüğü için olabilir mi
00 YorumlaSen meleksin işte kabul et bunu nesgül ::((88
06 Yorumla- +1 yıl
sonunda çocuk ölüyor mudydu uyumuşum orda:/
- +1 yıl
sevdalılar beni anlar:(
+1 yılDüşünme boşveeer. =))
00 Yorumlayoo oyle bır ayrım yok.. ıkısı ıcınde kullanılır..
00 Yorumlaİyide bazen kadınlar için Şeytan'da diyolar :)
01 Yorumla
+1 yılOWWW YAS 29 ..SORUYA BAK YAAA
OLMADI..OLAMADI :D013 Yorumla- +1 yıl
nıcık yanında 25-29 ıbaresnı gorunce..bende yasını tavandan hesapladım :D
- +1 yıl
tamam bundan sonra tabandan hesaplarım :D sevgılın sana sadece melegım dıyemı seslenıyo ya..oleyse bence baska seslenme yolları bulsun :D sole ona
- +1 yıl
aaa bılırım cok tatlı olur bılırrrıııımmm :D
- +1 yıl
kacmıycaksın :) o anın tadını cıkartıcaksın guzelım yaaaa :))
kacılırmı hıc :D - +1 yıl
hmmm anladım :D :D :D bende senı kızdırınca dıye anlamıstım..e halıyle o zaman verdıgın tepkı dogal ya :D ben olsam bende kacardım...ama yok ya kacmazdım ...onu snır etmek sonrada kocaman kucaklayıp opmek cok tatlı oluyo :D gozlernde goruyorum o duygu degısımını dırek :D
- +1 yıl
senın tatıkte farklıymıs ya :D ama ben kavga etmeyı kızdırmayı sonrada dudaklarına bı opucuk kondurmayı coook severım..onun tadı baska oluyo :D
+1 yılTamam meleğim enişteye selam :)
00 YorumlaAnladığım kadarıyla başka bir derdin yok...
01 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bence mesele yapılacak bir konu değil
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bi meleğim ve erkeğim
01 Yorumla
+1 yılMelekler Güzeldir Diyeee
00 YorumlaBazı insanlar fazla avare.
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi