ve facebook kullanmamak çok mu garip ya yok diyorum hesabim sorana özellikle Instagram
sasiriyor karsidaki şart mi yanı kullanmak twitter yeterli yani her neysem var mi benim gibi Instagram
kullanmayan?
instagramı yemek fotoğrafı ve sadece kendilerinin "selfie"lerini çekenler yüzünden sevmiyorum.
Facebookdan uzak durmak istememin sebebi insanların elinin altında olmaktan kaçınmak. bu kadar kolay ulaşsınlar istemiyorum bana. zaten herkesin birbirine benzediği şu ortamda özgünlüğünü birazcık olsun korumanın önemli olduğunu düşünüyorum.
ben kullanıyorum mesela ve bir eksiklik hissetmiyorum hayatımda... bence bazı şeyler özle kalmalı öyle ulu orta yayınlanmamalı
facebook hesabım geçen seneye kadar yoktu. instagram da bugün açacaktım sonra vazgeçtim. twitter var ama aktif olarak kullanmıyorum öylece duruyor. açıkcası sosyal medya çok da s*kimde değil benim.
Sadece face kullanıyorum o da hoşuma gittiği için başka hicbiseye üyeliğin yok şart olarak görmüyorum hatta bazıları çok abartiyo bence herşeye uyeler
Cevap
18Cevap
Şart tabi.. dudak büzülerek çekilen fotolar, daha iki çatal alınmadan çekilen yemek fotoları.. bunlar nereye konulacak hiç düşündün mü? kızlarımız kimseye hava atamayıp depresyona mı girsin istiyorsun...
face artık kullanılmaz bir hal aldı tiksinir oldum kullanılmaz da insta cok hoş deneseniz hoşunuza gider yani gereksiz değil. twitterdan bahsetmiyorum bile o haber kaynağımız dışarda yağmur yağdığını bile ordan öğreniyoruz :D
benim tek üyeliğim burada var.. diğerleri boş geliyor.. burada kardeşlerimize ufacık faydamız oluyorsa bu bizi mutlu ediyor.. o yüzden yazıyorum buraya... saygılarımlaa
Facebook benim için artık tükeniyor eskisi kadar tadı kalmadı. Instagram hergün arkadaş fotosu beğeniyoruz. Twitter hiç kullanmadım. Whatsapptan mesajımı atarım o kadar.
bir instagram hesabım var face yok gereksız buluyorum. Instagramında şifresini bilmiyorum bu yuzden kapatamıyorum.
ben hiiiç birini kullanmıyorum. benim arkadaşlarım da çok şaşırıyor.
tabi ki şart değil. bir ara msn vardı bu da onlar gibi yakında popülariteleri azalır.
Facebook kullanmıyorum.
Yalnızca Twitter, Instagram ve Whatsapp
hepsi donuk :D
face , twit , donuk
insta kapatım :D
tmblr girmiyorum bile. d
youtube KS yeter :D
instagram'a hiç girmedim ben de daha. facebook da ayda yılda bir işte
ınstagramım yok facebookuda haftada bır acarsam ne ala
Facebook a foto koymuyorum mesela ama instagrama çekinmeden koyarım ayrca instagram daha gerçekçi face sahte hesap dolu
Bu site harici kullanmıyorum çok saçma geliyor dikkat çekme çabaları
Instagrami seviyorum ama facebook cok gereksiz geliyor kapatacagim ama not paylaşımı oradan yapiliyor 😕
Bir burada takılıyorum.
Facem var ama pek girdiğim söylenmez.
genel olarak herkes kullandığı için garipsiyolardır
Bu site harici kullandıgım sosyal paylaşım sitesi yok
Instagram kullanmadigma cok şaşıran arkadaşlarım var iyi kiz düşüyor falan diyolar :)
Yoo saçma değil aslında ama ben ugrasmak istemiyom birini takip et resim at
Peki bebek öyle olsun
Kullaniyodum ama kapattim sasiriyokar gervekten kullanmiyorum diyince
facebook ta var ınstagramda ınstagrama ayda yılda 1 bakıyorum
Ben kullanmıyorum hiç birini
ınstagram babadır ya severim
Whatsapp hepsine yeter.
Zorlayan yok ben kullanıyorum
Hiçbiri şart değil...
Hiçbiri yok.
Vahiy geldi şart
kullanmıyorum