Başınıza bu tür bir olay geldi mi?
Evet hissedebiliriz.
Hayır geleceği bilemeyiz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bugün geldi başıma. Bir adam arkadaşımla sohbet ederken yanımıza geldi, ve durduk yere bana öğüt verdi. Çok sinirlisin sinirlendiğinde bu duayı oku dedi bir dua söyledi. Sonra yola gideceksin dedi. Başka şeylerde dedi ve ben korkup gitmesini istedim sonra bu gitti. Aradan yarım saat geçti tekrar önüme çıkıp yola gideceksin diyip gitti. Çok korktum. Bana bir akrabamın çok sinsi olduğunu beni çok kıskandığını söyledi. Ne kadar çok düşmanın var dedi. Hala içim bir hoş. Bir daha karşıma çıkmaz umarım.
Çok geldi. Küçük küçük şeyler olsa da bazı dönemlerde tavan yapıyor. Bazen de hiç olmuyor.
Hisler kuvvetli yani..
bir sayısal loto çaksana
Mesajdan uğurlu sayıları bekliyorum oynıcam valla 😀
Ya şöyle sezgi diye bir şey var ama ben gelecekte olacakları biliyorum dersen veya bunu söyleyene inanırsan büyük günah olur. Allah'tan başka kimse bilemez geleceği.
Peki ya o sezgilerle ne olacağını bilemez miyiz
Olabilir ama geleceği biliyorum dersen sıkıntılı. Biraz araştırmak lazım.
Evet hissetmek mümkün, zaten kur'an da belirtiliyor bazen gelecek rüya şeklinde insana gösterilir diye.
Mantıklı bir cevap :))
Cevap
3Cevap
6. his diye bosunami yirtiniyo millet :) belki bu ufak seyler icin ama muneccimlerde yok degil sanki
Selam😀
Bence az cok insan bilir 😯
Böyle bir şey yaşadın mı daha önce
Kücük seyler evet
Mistik güclerimiz var biziiim :D
Vaoov
Geliyor gelirdi görürdüm
Hayır geleceği bilemeyiz..
Nedenn?
Soruyorum o zaman yarın ne olacak? Başına neler gelecek biliyomusun? Tabiki bilmiyosun.. ya da daha yakın bir zaman da olabilir.
Her insan demedim ayrıca hisleri ve sezgileri kuvvetli olan insanları kastediyodum.
Ama o da yanlış çıkabiliyor sonuçta :)
Anladım :))
Müneccim miyiz abi biz ne bilelim?
Hayır gelecegi bilemezsin ki
Bazilarini
Ne gibi mesela
Ruyalarda falan
Evet hissedebiliriz.
👍🏻👍🏻
Evet hissedebiliriz.
Evet hissedebiliriz.
Teşekkürler yorumun için