hevesliler hevesini almaya devam etsin ama türk polisi yakalar!:D
Hukuktan, yasadan, sicil - sabıka işlerinden anlayanınız var mı?
hevesliler hevesini almaya devam etsin ama türk polisi yakalar!:D
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, Uyuşturucudan dolayı hüküm yersen siciline işlenir. Ehliyette problem yaşayabilirsin. Ancak ve ancak mahkeme sonucuna bağlıdır. Mahkeme sonucu olmadan hiçbirşey siciline işlemez. Mahkeme oldu diyelim Hagb kararı çıkabilir yada denetimli serbestlik çıkabilir. Bu iki kararda da hüküm açıklanmaz, yani cezan kesilmez. Dolayısıyla yine sicilin temiz görükür. Sicilin sadece üst yargı organları tarafından görülür. Yani senden bir işyeri yada ehliyet kurumu adli sicil belgesi isteyince bunlarda temiz çıkarsın. Eğer ki hüküm alırsan cezan kesilirse yada para cezasıyla kurtulursan yine sicilinde çıkacaktır. Saygılar
adamsın be ! hükümdü falandı filandı söz konusu değil taabiki. 1.5 gramdan torbacı damgası yersem ben orada o hakimi öldürür katillikten alırım hükmü boşa girmemiş olurum:D
bulaçmıcam aga yaa zaten gördük neymiş ne değilmiş kralını gördüm. artık kariyer kasıcam iş güç kasıcam öğrenmem gereken bissürü şey var onları öğrencem yaşıycağım şeyler var onları yaşıycam. 2. de durum böle olmaya bilir saol cevapların için.
işlediğin suçtan dolayı ıslah evine gitmediğin ve para cezası almadığın sürece sicile işleme söz konusu olmuyor püf nokta bu.. Mesela kumar oynatırsın yakalanırsın para cezası alırsın bu bile siciline işlenir arkadaşım.
hmmm saolasın ozaman sicil konusunu pek kafaya takmıcam:D ben sadece denetimli serbestlik alıcam ya pskoloğa ya amateme yollucaklar sadece.
alkolün satışı devlet eliyle serbest dolayısıyla içilmesi yasak değil sadece araç kullanırken içmekten cezası var ama bu tür maddelerin satışı yasal değil arada çok fark var alkollü araç kullanmakla uyuşturucu konusunda.
Uyuşturucu madde taşımak ve kullanmak ağır bir suçtur sonradan sicilden temizlenmez. Her zaman kalır sicilinde. Sonradan sicilden silinenler 6 ay gibi bir sürede silinenlerdir bunlar da intahara teşebbüs gibi durumlar. link bu linkten bilgi edinebilirsin aynı zamanda hakkında soruşturmada açılması gerekiyor yargılanman gerekir link burda birisi hint keneviri içmekten tutuklanmış.
yaa cevabın sucks .ağır bi suç değil yalnızca yüz kızartıcı benim için. tecavüzmü ettik. tecavüz diizisi çekmek ağır bi suç bence. neyse saol cevabın için ama o olay o sicilde yazcmıycak akadaşım engel olurum ben!. vede ben sicilime dert edebiliyosam gerçekte iş ehliyet gibi kaygılar değil. yalnızca annemdir. görmesini istemem.
Ben bilemem ben hukuki süreci söyledim. Normalde karakol savcılığa suç duyurusu gönderir eğer sen "tedavi olmayı istiyorum" olmuşsan karakolda o zaman daha hafif bir suç haline gelir elbette ama her şekilde bu durum savcılığa iştikal eder. Aynı karakola gidip sorabilirsin. Ayrıca ot, hap, toz, eyç ne alırsan al hepsi uyuşturucu madde olarak geçer. Yani yasalar önünde bu böyle. Süreç tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama sana ney diyim gider tedavi olur çıkarsan tedavi sonucu başarılı olursa
hapiz yatmak vs durumun olmaz ama sicilinden silinen bir şey değil onu net biliyorum ha sen ne yapar ne eder yazdırmam derken ne kasdettin onu bilemem.
tedavi olcam geçicek herşey sen merak etme. moralimide bozma. bişe olmucak tertemiz gbtm var pırlanta gibiyim. yazarlarsada yazsınlar artık ne bilim yapcak bişe yok. kimi ülkede serbestken kimi ülkedede böle işte. pkkya gidiyo paralar diyolar ama puan için içici kovalıyolar. neyse fazla konuşmuyim. saol cevap için lütfen başka cevap yazma:)
Ben şunu anlayamadım sen TC vatandaşı mısın sadece? Yani mesela atıyorum Hollanda vatandaşlığın vs varsa o zaman durum değişir uluslararası mahkemeye gider o da Hollanda' nın serbest olduğunu cebreden hukuk kurallarına göre yürütür mahkemeyi. Bunun dışında ben merak etmem ben neden edeyim ama sen git bir avukata sor derim
hollanda vatandaşı olsam trde işim olurmu sence. cevapların için çok teşekür ama gerçekten yeterli su yolunu bulur zxaten öyle yada böle..
saol saol gerçekten hadi bb
silinmiyo allahtan satıcı dememişler hakkında amatemde bşi yok ama muhtemel sac testı yaparlar orda ne kadar sure kullandıgın çıkar bence bir nevi iyi olmus senin için ehliyet işinede gelince amateme yatıp temizlenirsen temizlendiğin tarihten 1 yıl sonra veriyolar diye biliyorum
altta yazanlar sicile işlemiyo diyo ama sanamı inanıcam şimdi alttakileremi ? polis dedi sicil amatemden sonra silinir ama polis gbtsinde bu durum herzaman yazar dedi yani buda herhangibi bi aramada artık donuna kadar aranıcaksın demektir dedi.
Polis bu konuyu bilemez ki? Polis hukuk bilmez bunu sen git bir avukata sor bence twitter hesabın varsa ordan bir avukat bulup ona bile sorabilirsin.
Cevap
2Cevap
Tanıdığım biri vardı üzerinde değilde kullandığı aracın içinde bulmuş polisler aramada. Kan testi pozitif çıkmış mahkemede salıvermişler 3 4 yıl geçmiş hala sicilinde ''bulundurma'' olarak görünüyormuş.
evet kötü hissettirir. bide beni düşünsene sicile işledi diyelim. bi işe gircem adam bakıcam "uyuşturucu bulundurma" yazıcak. e bu adam esrarı eroin sanan biridir muhtemelen. hadi kardeşim hadi uza senin gibilerine yer yok burda dicek:D bari uyuşturucu değilde kenevir falan yassalar:D
yaw kardeş bu arada bende bakayaya kaldım ya:D 2 ay ulan ne kötü ne boktan bi adammışım bee:D
Sicilde yazması için mahkumiyet alman gerekir.Mahkumiyet alırsanda 5 yılda bir temizlenir.Ancak mahkumiyet almaz isen siciline işlenmez.
ama osiris öyle demiyo bak?
ben mahkumiyet almıcam amateme gitçem 1.5 gramla yakalandım ve gbtm temiz bizim burda küçük parçalar halindede satılıyo en küçük parça bu. eğer dediğin doğruysa süper:D tabi böle bi olay hiç olmasa daha süperdi. teşekürler
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar