Bana geri dönmesi için her cuma ağlaya ağlaya dualar ediyorum :(

Arkadaşlar Allah bana yardım eder, değil mi?

Cuma akşamları işten geldikten sonra, yasin okuyorum, Çevirgel diye bir dua var onu okuyorum ve yatana kadar dualar ediyorum.. :( Allah'a sığınıyorum ve ona saatlerce dua ediyorum... Çünkü o bir zamanlar bana deli gibi aşıktı . Depresyonum yüzünden, saçmasapan yaptıklarım yüzünden onu kendimden soğutan benim :(

İnanıyorum ki yeniden sevebilir beni.. :'( Başka bildiğiniz dua var mı ne gibi dua edebilirim:( Ne yapabilirim..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, bakın ben çocuk değilim. Tabi ki onunla konuştum, elimden gelenleri yaptım. Ama şu an için onu çok sevdiğimden dolayı yapmam gereken şey olayı zamana bırakmak, beklemek ve dua etmek.. Tabi ki hayat aşktan meşkten ibaret değil! Bunu ben sizden daha iyi biliyorum. Ama ben hayatımda böyle sevmedim böyle aşık olmadım arkadaşlar ya:) Üstelik bugüne kadarki ilişkilerimin hep bitmesi benim başarısızlıklarımdandı. Ama ben bu kez de yenilgiyi kabullenmek istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Üstelik yaşım geçiyor. 28 oldum bir şekilde hayatımı aşk anlamında da yoluna koymam lazım ve ben içime sinmeyen bir evlilik yapmak istemiyorum arkadaşlarım anlıyor musunuz? Ve bazılarınız ne duası ya duaya mı sığınıyorsun tarzında laflar etmiş. Evet arkadaşlar duaya sığınıyorum çünkü, ben inançlı bir insanım. Allah'a şükretmesini bildiğim gibi, ibadetlerimi yaptıgım gibi İstediğim şeyler için her zaman dua etmeyi Allah'a sığınmayı da bilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Son olarak benim için hayırlıysa olsun diye dua ettiğimi de belirtmek isterim. Hepinize sevgilerimle.
Bana geri dönmesi için her cuma ağlaya ağlaya dualar ediyorum :(