ateistlik gelmiyicek eli beklememektir siz bisürü şey isteye bilirsiniz ama o ord a kalır ve atesitlik hkimseye yalvarmammak kendin gidip almak çünkü bu dünyada hiç bir varlık tanrı feln felan sv sv. al bu senin çok dua ettin demek gibi bir niyeti yok. yukarıdaki çocouk böyle düşünüyor. ve evet tanrı vardır ama buaraya uğramaz bizim bilmedğimiz binlerce gezegen ve kırmızı bulutsular var ondan herkez bu nalet dünyada kendi kıçını korusun yasası yapmaktır atesit dedğiniz takma isim.
Eğer bunu gerçek bir kafayla yayınladıysan kusura bakma ama sende de bir salaklık var burada ki atesit dediğin adam bir espiri yapmış 'allaha şükür ateistiz' gibisinden eğer gerçek yapıyosa kendi salak olduğundandır yani ben maket kabenin etrafında tavaf yapan müslümanı gördüğüm zaman tüm müslümanları suçlayamam.
Sen bu salağa ateist gözüyle bakıyorsan onun yaptığı salaklığın aynısını yapıyorsun demektir... Adam ateist değil salak bir din kisvesi altında bu örnekte..
ateistliğin ne olduğunu tam araştırmamış bu yüzdende ateistliği trend diye ateistim diyo. ateist allaha veya tanrıya olabilecek her bakımdan şiddetle karşı çıkanlara denir.
ne komik dialog o oyle yaa ateistim allahı inkar etmem haşa :) ergenlige girmeyen ateistlige girmis :)))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
başkalarına laf eden de günah işliyor islama göre bildiğim kadarıyla. ama tabi siz islamı KİN olarak algılamışınız. yapacak bir şey yok cehennemde başarılar
nirvana diyince aklima ilk gelen kurt cobain kurt cobain diyince aklima 2. gelen selim abi selim abi diyince aklima 3. gelen cikilata <3 sonuc olarak 3ün1 allahin hakki.
Rakiya gerek kalmiyor panpa fena ucuyoruz. Yetmiyor, ille nirvanaya erisecem diyosan Allah cc o kadar yakindan ibadeti biz kullarina yasak kildi. Kafirlik etme.
En İyi Cevaplar