Bazi bayanlar okadar guzel temiz korkuyor ki, nasil yapiyorlar bunu?
Parfum kokusu degil baska birsey. Dus aldigimda kokusu hemen gidiyor urunun..
Parfum kokusu degil baska birsey. Dus aldigimda kokusu hemen gidiyor urunun..
koltukaltına stick yerine banyodan sonra karbonat sür. böylece terlesen bile bakteri üremeyeceği için kötü kokmazsın. bebe kolonyası sürebilirsin. alkolsüz bir ürün istiyorsan alkol içermeyen kokular satıyorlar özellikle hac malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. hacı misi değil, daha modern şeyler. pek çok parfümün alkolsüz muadillerini yapmışlar.
KarbonAtti ilk defa duydum ise yariyormu cidden
aylardı stick kullanmıyorum. terlemeyi önlüyor ve kanserojen. karbonat çok işe yarıyor. bazı vücutların asit baz dengesi farklı oluyormuş, karbonat işe yaramayanlarda sirke kullanın diyorlar ama bende karbonat işe yarıyor. hiç ter kokmuyorum. her gün sabah karbonat sürüyorum, gün boyu rahatım.
Normal yemege katigimizdan dimi:)
evet ama eczaneden alınacak, ingiliz karbonatı olacak. içebilirsin de, koltuk altına da sürebilirsin. her gün bir çay kaşığı karbonatı bir su bardağı suya karıştır ve iç. vücudundaki kistlerin erimesine yardımcı. Dr. Kemal Milar'ı face'ten takip et. her şeyi yazmış adam. ben kullanıyorum, memnunum.
Cok tesekur ederim yurt disindayim insallah bulabilirim:( eczaneye gidip boyle sey varmis filan demeyede utaniyorum
sodyum bikarbonat iste.
Sagol :)
Kıyafet için güzel kokan bir deterjan kullan gerçekten çok güzel kokanları var duş jeli ve şampuanda kulanırsan kıyafetine ter geçşrmezsen mis kız olrsun;))
Bende hayret ediyorum bazi insanların doğal, kendi öz kokusu oluyor ve çok güzel kokuyorlar. Sende vücut bakim kremi falan kullan belki sonra kendine has koku almaya baslar.
hepimiz içimizde b*k gibi kokuyoruz neyse ki deodorant diye bir şey tabi kullanana
Cevap
14Cevap
Valla ben kullanmıyorum kızlar öpünce bebek gibi kokuyosun dio abdesten o gerisi hikaye bide ten yapısıı bence
sık sık duş almak, temiz çamaşırlar giymek, sigara kullanmamak , parfum kullanmasan da ozellikle yazin roll on şart koltuk altına
Krem kullan? Vucut kremi el kremi sonra sac spreyleri kullan dus sonrasi icin.
Ahaha :D belkide sende kokuyorsun ama kendi kokuna alıştığın için normal geliyordur
Aktarlarda çok güzel doğar sabunlar var duş jeli yerine onlardan kullan ben kullanıyorum ter kokusu bile olmuyor çok sağlıklı
her gun duj al birsuru guzel kokulu dus jeli, sampuan var. Zaten kötu kokan birini parfum kurtaramaz
O biraz genetik sanırım parfüm yasak bana ama güzel bir kokum var asla ter koktuğumu sanmıyorum
duş jelleri, vucut nemlendiricileri var. kaliteli olanları tavsiye ederim eğer düşünürsen
arasına kokulu mum koy, mum eridikçe burcu burcu kokarsım :)
Duş jeli ile uyguladığın body milk aynı olsun yeter sanırım
Duj jelini iyi seç. vücut yağları oluyo ondan sür her yerine. Üstüne kokulu krem sür. Mis
vücut losyonu kullanmıyor musun?
Cilekli almistim, ama begenmedim, belki baskasi dahami Iyi olur?
Günlük duş + güzel kokan bir şampuan + duş jeli
Bunun içi çürümüş
Ne yapsa kurtarmaz
Ne? Adam gibi cevap yazmicaksan yazma
Off.. he cocuk
Duş jeli bir de Bebe yağı kullanabilirsin
valla benim çevremdeki kızlar hep adet kokuyo
Haha nasil?
Vucut kremleri kullan
Vucut kremindemidir marifet
Once dus jeli falan bir dus al dustan sonra vucut kremi kullan mis gibi kokarsin
sabit dur hiç hareket etme
sabunla yıkan devamlı hacı şakir ya da dove
Dove banyo kremi kullaniyorum ama
tamam ozaman dove süper kokar bayılırım ben
Buna bir şey yapmayın
Ossur mis gibi kokarsın.
Kolonyağı sürr ssdfgsa
hacı yağı ;)
lımonlan
Duş jeli
ve şampuan
Koynuna kekik koy